komandos napisał(a):Boze , co Ci przeszkadzają błędy ortograficzne??? , kurde bez przesady, wariacja jakich mało...
Mi, kochany, nie przeszkadzają te błędy, ale ogólnie psują dobre wrażenie. Czasami oczy bolą, jak się czyta takie "perełki". Narazie, to patrz na swój tyłek (bez urazy;)) i pisz bezbłędnie, jak ci to wychodzi. Generalnie to myślmy tym, co mamy w głowie, a nie tym, co między nogami, jak piszemy odpowiedzi. I wszystko będzie w porządku.
proktor napisał(a):ej to bym niemial zadnych postow
i bym musial sie powiesic
Wzięłam to pod uwagę, dlatego uprzedziłam, że nie każdy post musi być usuwany;)
Mirahz napisał(a):(...)Chyba nie jestes zadowolona, gdy usuwam temat, w ktorym znajduje sie kilka Twoich postow?
To nie do końca tak jest. Otóż, nie zależy mi na nabijaniu postów, więc nie przejmuję się, gdy kilka zostanie usuniętych. Aczkolwiek zdenerwowałabym się, gdyby usunięto posty, w których napisałam coś wartościowego i na temat. Zakładając temat, nie miałam na myśli usuwania całych tematów, ale tylko niektóre posty, które i tak od czasu do czasu są z resztą usuwane. Oczywiście w całkowitości się zgadzam, że usuwanie postów (z błędami ort.), które zawierają ciekawe i konkretne odpowiedzi na temat byłoby niedorzeczne i bezsensowne.