Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

Co robicie w wakacje?

18 Lip 2006, 17:05

Co robicie?
Jakie macie rozrywki?
Nudzi wam sie?
ile siedzicie przed kompem w wakacje?
piszcie bo mnie sie nudzi bo wszyscy powyjeżdżali a ja zostałem sam :(
i troche przeginam z netem ale trucno.

A co u was?

18 Lip 2006, 18:24

Więc ja byłem na koloni w Polanicy zdrój za tydzień jade do warszawy potem w góry a potem nad jezioro(termin nie ustalono) ale pozatym to przy kompie siedze około 5-8godz(Akuratnie w te wakacje żadko siedze)

18 Lip 2006, 18:42

Uczę się, mam poprawkę z j. polskiego w sierpniu :roll: Patrze co tam na forum, słucham muzyki, wychodze z dziewczyną na spacerki albo siedzimy i zamulamy w domu. Taka nasza monotonia niestety :roll: Ale myślę, że za rok to się zmieni.

18 Lip 2006, 20:48

kampania wrzesniowa przedemna, i jeszcze pisanie pracy!!
we wrzesniu miesiac praktyk.
wakacje beda w pazdzierniku, a jak juz bedzia to trzeba bedzie odwiedzic kraków i torun koniecznie.

teraz siedze przed kompem, wieczorami oczywisie jakie piwo a w dzien jezioro !!

pozdrawiam

Re: Co robicie w wakacje?

18 Lip 2006, 20:54

banan napisał(a):Co robicie?
Jakie macie rozrywki?
Nudzi wam sie?
ile siedzicie przed kompem w wakacje?
piszcie bo mnie sie nudzi bo wszyscy powyjeżdżali a ja zostałem sam :(
i troche przeginam z netem ale trucno.

A co u was?

U mnie nudy , nudy i jeszcze raz nudy , na necie to siedzę tak srednio 5-6 godzin , a tak to słucham sobie eski , pokopie trochę piłke, jednym słowem
jak to nazwał 1jaa , monotonia.

Pozdrawiam

18 Lip 2006, 21:09

Niedługo wybieram się nad morze na jakiś tydzien ;-)

Potem wracam do siebie i kilka tygodni pojezdze nad jezierko, wieczorami na browarka z paczką. W sierpniu kuzyna wesele, będzie gruubo :]

i dalej ... nuuda... :]

19 Lip 2006, 02:41

ogolnie studenci nie lubie wakacji sa nudne!!

za to w roku akademickim ile sie dzieje!!

na wakacje ludzie sie rozjerzdzaja pracuja spedzaja czas z rodzina itp. nie ma z kim siedziec!

w sumie mozge powiedziec ze wakacje mam od 1 pazdzierniak do konca czerwca i to wakacje na calego

pozdrawiam wszytskich ktorzy maja tak dlugie wakacje

19 Lip 2006, 07:30

W te wakacje to jakies smety niema co robic nody nudy i jeszcze raz nudy............... :sad:

Bida z nędzą bimber pędzą

19 Lip 2006, 13:17

ja siedze przed kompem w wakacje, bo pracuje w kafejce internetowej i już po 10 godzinach mam już dość siedzenia tutaj : :? tylko do końca lipca, a później zaczną sie wakacje :D :D

20 Lip 2006, 10:34

a to i ja się wypowiem :P

Przy Procku siedze od 9 rano do 17 :D (gdy nikogo w domciu nie ma)
Co 3 dni w pilke kopie...
za tydzien jade na zniwa do dziadkow, pomoc im :P

I tak co roku :P no prawie co roku :P

20 Lip 2006, 13:56

Tomhep1990 napisał(a):Przy Procku siedze od 9 rano do 17 :D (gdy nikogo w domciu nie ma)
Co 3 dni w pilke kopie...
za tydzien jade na zniwa do dziadkow, pomoc im :P

I tak co roku :P no prawie co roku :P

to chociaż masz jakieś urozmaicenie, ja jak co 2 dzień do roboty ide to w dni wolne siedze w barze i pije złoty napój!! ach zimne piwo. akurat dzisiaj mam wolne to niech tylko bedzie wieczór i mnie nie ma :D

23 Lip 2006, 10:18

To i ja cos napisze 8)

Wstaje o 5 rano i ide do pracy :)
Wracam ok 18
Ok 20 spotykam sie z Dziewczyną
I tak 6 dni w tygodniu bo tylko w niedziele mam wolne :) :) :)

23 Lip 2006, 12:33

najlepiej to ma chyba mój kumpel: pojechał tydzień temu na 2 tygodnie na Kube, tam do Fidela :smile: taki to ma dobrze, oczywiście pojechał z rodzicami, ale 2 tygodnie totalnej laby na drugim końcu świata :D :D

23 Lip 2006, 18:40

hmmm ja od rana do wieczora siedze i maltretuje kompa czasami gdzieś wyjde, za pare dni do Polski jade więc będzie na pewno spoko

23 Lip 2006, 19:02

Ja wstaje ok 9 , ide do roboty , wracam po południu , na siłke lece a po tym mam czas wolny
Wyślij odpowiedź