Rozmowy na tematy związane z muzyką. Albumy, recenzje itp.
21 Wrz 2007, 09:08
ja nigdy nie mowie nigdy... kiedys nie robiłem rocku! a punk rock mi sie podoba... kiedys nie lubiłem housu ... a teraz lubie!
za rapem nie przepadam... ale niektore bity sa zarabiste...
jedno jest pewne: nigdy nie bede słuchać metalu oraz głupich: kaś cerekwickich, rusin i tamtej z pryszczem koło ust... +mezo +doniu !!masssakra!!
21 Wrz 2007, 14:09
Ja zaznaczyłam techno. Nie trawię tej muzyki.
04 Lis 2007, 22:57
Black? Nie pisz tylko, że SlipKnot to black
07 Lis 2007, 21:30
nie lubie metalu (wszystie rodzaje) i przede wszystkim Meza.Nie wiem jak on może wogóle nazywać się raperem?To co tworzy to hiphopolo jest a nie prawdziwy rap i hiphop
09 Lis 2007, 23:12
nigdy nie polubię Hard rock/metal nie rozumnie jak można słuchać takich szarpi drutuw
10 Lis 2007, 00:41
konan12 napisał(a):nigdy nie polubię Hard rock/metal nie rozumnie jak można słuchać takich szarpi drutuw
A jakich znasz wykonawców tego nurtu?:D
16 Lis 2007, 23:24
Dołączam się do opinii kukaszr - NIGDY NIE MóW NIGDY!! Przekonałem się o tym z autopsji:) Osobiście uwielbiam drum'n'bass, speedcore i podobne, ale nie stronie od jakiegoś dobrego utworu rock'owego (np. RHCP) czy hip-hopu (Paktofonika). Poza tym nikt nikogo nie zmusza do słuchania czegokolwiek, wybór wolny - nie chcesz - nie słuchaj.
Co do disco polo mam tylko jedno zdanie - nikt tego nie słucha, ale każdy zna text (patrz wesela i inne bale zbiorowe balety:)). Interesujące zjawisko społeczne:D
21 Lis 2007, 20:53
Hard rock/metal
ehh nie nawidze tej muzy to jest tylko szarpanie drutow i walenie mlotkiem w karton
Techno Hip Hop jest fajne
21 Lis 2007, 23:14
adamsio Jeśli tak mówisz to znaczy że nie znasz się za grosz na muzyce !
21 Lis 2007, 23:35
tirex52 napisał(a):adamsio Jeśli tak mówisz to znaczy że nie znasz się za grosz na muzyce !
Moze sie nie znam ale taki mam gust i raczej tego nic nie zmieni
22 Lis 2007, 00:10
adamsio napisał(a):Hard rock/metal
ehh nie nawidze tej muzy to jest tylko szarpanie drutow i walenie mlotkiem w karton

Powiedzmy sobie szczerze techno jest łatwe w odbiorze, przyjemne(haha) nie ma tekstu. Muzyką cieżko to nazwać: brak ludzi, instrumentów, słów, liryk, umiejętności.
22 Lis 2007, 22:10
pp3088 napisał(a):adamsio napisał(a):Hard rock/metal

Powiedzmy sobie szczerze techno jest łatwe w odbiorze, przyjemne(haha) nie ma tekstu. Muzyką cieżko to nazwać: brak ludzi, instrumentów, słów, liryk, umiejętności.
Niby tak ale...w sumie nie znam sie na muzyce ale oprocz techna jest muzyka klubowa czyli te remixy wszystkie ale to chyba tez techno...
tak ogolem to Hip Hop zadzi i tyle
11 Gru 2007, 20:28
Hard rock/metal nie cierpię mój brat to słucha i nie wiem co on w nim widzi raz ściągnął jakiś polski zespół i coś śpiewali i darli się o magii demonie itp... O władzy itp... Co w tym fajnego?
12 Gru 2007, 12:13
nie ma jak sex pistols teraz jakieś DJ oty i gramofon żaden artysta