Tematy związane z telefonią komórkową.
Wyślij odpowiedź

Czy twój telefon jest dla ciebie "przyjacielem"??

Tak
21
78%
Nie
6
22%

Razem głosów : 27

Czy twój telefon jest dla ciebie "przyjacielem"??

30 Paź 2005, 21:05

Chodzi mi oto czy wasze telefony są dla was ważne, i czy macie je zawsze przy sobie??

30 Paź 2005, 21:56

nie lubię komórek
uwielbiam prywatność :razz: :twisted: :evil: :roll:

30 Paź 2005, 21:57

taaa.... ja nawet śpię z moim....

31 Paź 2005, 04:33

Jakie tematy. :) Ja zawsze mam swój telefon przy sobie, a w nocy mam go pod poduszką. :lol: . Nie wiem czy potrafił bym się bez niego obejść :roll: , ale raczej Nie. :wink: Wiadomo takie przyzwyczajenie. :wink:

re:

31 Paź 2005, 08:56

ja zawsze ide na miasto czy tam gdzieś indziej z moim sony ercssonem k700i miałem już 6 telefonów i z karzdym wszędzie chodziłem 8)

31 Paź 2005, 18:27

mój jest wszystkim bez niego nie wiem co robić
Ostatnio edytowany przez janczak9, 17 Sie 2012, 11:15, edytowano w sumie 1 raz

01 Lis 2005, 09:22

dla mnie telefon jest bardzo ważny, jak miałem kiedyś Siemensa i mi się zjeb*ł :twisted: to nie miałem wtedy kasy, ale musiałem sobie na szybko załatwić jakiś telefon (jednym z tych powodów dla których musiałem kupić szybko tel. była promocja w erze "pół roku sms-owego amoku" czyli przez pół roku darmowe sms do wybranej osoby) :lol:

01 Lis 2005, 13:14

Ehh chyba większość z nas nie rusza się nigdzie bez telefonu..
Ja ze swoim chodzę wszędzie..
Miałam kiedyś taką sytuację, że skroili mi tel i przez tydzień musiałam się obejść bez żadnego. Koszmar!! Spóźniałam się do szkoły, nie wiedziałam która jest godzina i nie mogłam się z nikim skontaktować.
Jak już się przed dłuższy czas ma jakiś telefon to póżniej ciężko się bez niego normalnie funkcjonować... :grin: :grin: :grin:

01 Lis 2005, 20:07

w moim życiu są 3 bardzo ważne rzeczy 1 komp z netem 2 telefon kom. 3 dziewczyna

02 Lis 2005, 09:05

ja swój telefonik staram się mieć zawsze przy sobie.... :wink: hehehe...ale widzę, że miałam trochę więcej szczęścia niż niektórzy z was...bo jeżeli chciałam mieć nowy phon to zwyczajnie, albo go wygrywałam...albo znalazłam...hehehe.... :twisted: :064:

07 Lis 2005, 21:46

Ja swój tel zostawiłem dzisiaj w domu bo musiał sie naładować (zapomniałem wieczorem podłączyć) w szkole szukałem go z 10 razy po kieszeniach :P :P Bez telefonu nawet nie wiem która jest godzina :D

07 Lis 2005, 23:37

Czas abym ja sie wypowiedział :D
Więc ja podobnie jak wy nie odstepuje mojego SAGEMIKA nawet na krok jest zawsze przymnie chodź pare razy mnie zawiu(ó)dł (3 razy w serwisie był :( ) ale mam sentyment do niego :razz:
A bez niego to tak jak powiedział iwan10 nawet nie wiem która godzina jest.

06 Wrz 2006, 21:47

Dla mnie telefon jest potrzebny tylko by zadzwonic do kumpla, lub wysłac kilka sms, po towar :smile:. To wszystko, nie śpie z telefonem moge bez niego żyć i zawsze jak gdzieś ide nie zależnie czy do sklepu mam go w kieszeni. To by było na tyle.

Pozdrawiam

07 Wrz 2006, 15:27

Ja z telefonem nawet na posiedzenie do WC chodze :P

Nigdzie się bez niego nie ruszam. No... prawie nigdzie ;)))

07 Wrz 2006, 16:39

moj telefon nie jest dla mnei przyjacielem... lubie go nie mniec ;]

nie zmienia to faktu, że ten post ma prwie rok <lol> i był już podobny
Wyślij odpowiedź