Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.
Wyślij odpowiedź

04 Kwi 2006, 17:31

Jeżeli chodzi o kupno drukarki HP to polecam w apollo są tam naprawde niższe ceny niż w innym skepach:) zajżyjcie na stronke www.apollo.pl. w jednym sklepie hp była droższa o 100 zł także watro:) pozdrawiam

05 Kwi 2006, 16:47

luck_j napisał(a):Ja Epsona miałem przez pół roku, przy czym pierwsze problemy z wyciekającym tuszem miałem już po 2 tygodniach, a wspomniane wcześniej "kleksy" od początku. Kupowałem w porządnym sklepie komputerowym nawet, nie w jakimś hipermarkecie, tak jak mojego obecnego HP.
Jak byłem w sklepie pytając o jakąś gwarancję na to, to powiedzieli że wyciekający tusz to moja wina (chociaż nie zdążyłem nawet w domu otworzyć tej drukarki) a jeżeli chodzi o jakość zdięć to ta drukarka już tak ma i tego gwarancja nie obejmuje. Ale jak już wcześniej pisałem to nie tylko ja miałem z nią takie problemy, szkoda tylko że przed kupnem jej nie kontaktowałem się z innymi posiadaczami tych drukarek. Drugą moją drukarką był właśńie canon to miałem go 2 lata, zginą śmiercią tragiczną, ale to i dobrze bo mogłem kupić sobie dzięki temu nowszą i dużo lepszą.

heh to faktycznie mialem farta z moim modelem epsona...
Ale cannon nie taki zły, no wiadomo nowsze lepsze, tylko tusz szybko zasycha nie to co w hp.

05 Kwi 2006, 19:48

hp drukarki sa tanie ale maja jeden minus sa strasznie drogie tusze a co sodzicie o drukarkach epsona??

05 Kwi 2006, 19:56

tomek123 napisał(a):hp drukarki sa tanie ale maja jeden minus sa strasznie drogie tusze a co sodzicie o drukarkach epsona??

Oryginalne tusze sa drogie, ale napełniacze kupuje bardzo tanio! Za czarny 40mil (ok 4-5 napełnienien) zapłaciłem 6 zł w buteleczce. A za wszystkie kolory 32zł tez na kilka napełnień, ale były w fajniejszych pojemniczkach odrazu z igłami do napełniania. Nie była to kolorowa woda tylko dosc dobrej jakości tusz, ciagle go uzywam :)

A co do epsonów to poczytaj sobie wyzej.

05 Kwi 2006, 20:01

Nie była to kolorowa woda tylko dosc dobrej jakości tusz, ciagle go uzywam

A pamiętasz jakiej firmy są te tusze?? bo ja kupuję oryginalne tonery za ok. 60 zł bo jakoś nie wierzę tym uzupełniaczom. Ale jak ty chwalisz to chętnie sprawdzę, i tak mam już kilka nieużywanych tonerów, może jeszcze coś z nich bedzie.

05 Kwi 2006, 20:03

tak ciagle je mam juz ci mowie:
kolorowy - firma Active Jet
czarny - KOS-DRUK

09 Kwi 2006, 21:00

sam mam HP i nie narzekam, a jesli chodzi o sprawe z tuszem to sobie kup drukarke laserowa 8)

10 Kwi 2006, 20:20

tomek123 ale masz problem..... jak nie masz kasy na tusz to sobie kup drukarke laserowa :razz:

11 Kwi 2006, 15:33

No właśnie właśnie kup sobie drukarke laserową :D

11 Kwi 2006, 19:55

mloda_1985 nie rozumiem Cię, dopiro zachęcałaś przecież do zakupu atramentowego HP.

12 Kwi 2006, 15:05

No tak luck_j zachecałam ale jeżeli gość ma problem z tuszem (bo to przeciez takie skomplikowane haha) to niech sobie kupi laserową i po problemie:)

13 Kwi 2006, 00:02

No niby tak, ale tam to dopiero ten toner drogi, co prawda to wydatek raz na pół roku (w zależności od tego ile się drukuje nawet do 5 lat) ale za to ile na raz trzeba wydać. :):) Właściwie na kogoś kto pisze że mu tusz do HP za dużo kosztuje to szkoda palce męczyć na pisanie tego typu postów. A ja i tak nie zmienię drukarki na laserową dopóki kolorowej nie kupię za 500 zł :D:D

13 Kwi 2006, 00:30

A ty chcesz kupować drukarkę wielofunkcjna?? to polecam hp PSC 1510 :D Chociaż pojemniki są pycie na 6 ml :( ale mozna je samemu napełniać bo są otworki :P

w apollo kosztuje 340 zł :D

13 Kwi 2006, 08:29

tomek123 napisał(a):hp drukarki sa tanie ale maja jeden minus sa strasznie drogie tusze

Tusz starcza na 1000kartek :D
Wyślij odpowiedź