Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.
Wyślij odpowiedź

16 Sie 2006, 15:00

Pajlok napisał(a):w skypie nie dostajesz 5zl tylko 5 minut za darmo =]

5zl!!

16 Sie 2006, 15:07

Pajlok napisał(a):sciaglem ten nowy program, czy jest do niego spolszczenie??
rowniez prosze o wiecej informacji:
1. jest spolszczenie do tego?
2. na komurki tez idzie dzwonic??
3. te 200min na ile jest? na dzien? czy na caly program?

napisalem to samo nie musisz 2 raz sie pytac

czekaj spokojnie na odpowiedz wojtasa

16 Sie 2006, 15:15

lolexander napisał(a):
Pajlok napisał(a):w skypie nie dostajesz 5zl tylko 5 minut za darmo =]

5zl!!

5 minut!!!

Kod:
http://img231.imageshack.us/img231/6894/beztytuuwj6.jpg

16 Sie 2006, 15:24

sorrki zwracam honor... :oops:
moj blad...

ale ja w komunikatorze mam napis 1,29zl... moze jest tak wyliczone, ze ta kwota odpowiada 5minutom...

sciagnolem tego voip cheap, na stacjonarne dziala bez problemu, ale jak dzwonie na koma to wyskakuje, ze brak funduszy, wiec to chyba dziala tylko na stacjonarne, a mnie by sie przydalo na komorke...
hehe lepsze to niz nic :P

16 Sie 2006, 15:27

nom dzieki ze sie przyznales do bledu a co do tego dzwonienia to wszyscy czekamy na szczegulowe informacje
ps: jak by ktos mial spolszczenie do tego programy to pisac :0

16 Sie 2006, 17:53

wojtas1125554 napisał(a):VoipCheapCom korzystam z niego aktualnie i jestem zadowolony(w miare) ma ograniczenia chyba do 200min. i nic pozatym i ma takie same funkcje jak skype

no wojtas ten program to kit!!
sciaglem zadzwonilem 3 razy kazde polaczenie mialo chyba z minute albo 2 i juz nie moge dzwonic
podaj szczegulowe informacje

16 Sie 2006, 18:01

ja mialem dokladnie tak samo jak Pajlok ale to bylo kiedys jak sie bawilem programemi do dzwonienia!!

i juz wczesniej 2 razy by poruszany ten temat na forum, ze skutkaki podobnymi do tych!!

czy wojtas potrafi to zmienic ?? moze ma jakis sposob ale trzeba zaczekac na jego odpowiedz

pozdrawiam
Wyślij odpowiedź