Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.
07 Sie 2006, 18:19
Zna ktos jakies programy, które umozliwiają rozmowy z komputera na stacjonarne bez zadnych ograniczń?
Ciągle powstają nowe, ale szybko są wprowadzane ograniczenia niestety....
07 Sie 2006, 18:56
Kuzyn mój, znalazł jakiś, ale jest chyba ograniczenieze 2 minuty na połączenie. Zapytam jego o nazwe i dam znać. Bo bez ograniczen to chyba nie ma za FREE. A szkoda
07 Sie 2006, 19:13
pojawiają sie ciągle nowe
z ograniczeniami, to moge Ci podac nazwy co najmniej trzech
07 Sie 2006, 19:18
testowalem juz chyba ze 6 i kazdy byl taki sam ograniczenia ograniczenia i jeszcze raz ograniczenia!
Nieznalazłem bez ograniczen rzadnego programu jeszcze
pozdrawiam
07 Sie 2006, 19:23
Wengophone był bez ograniczeń..a ja i tak dzwonię teraz, tylko musze ciągle nowe konta zakładać

:D:D
07 Sie 2006, 19:24
ale zaq free??
ja mialem dwa ale juz nie mam bo byly bardzo wqrzajace.
np jeden puscilem se strzalke na fon.ale nie odebralem.zezarlo mi 2 euro ktore sa na poczatku.czyli juz nie moglem zalozyc nowego konta.tzn moglem ale na drogi dzien ;/
a proxy-nie było warte bo program byl kapa
mialem jeszcze drogi, byl git ale w koncu mnie zablokowali bo za duzo kat zakladalem
07 Sie 2006, 20:43
Fajny jest VoipBuster tylko ograniczenia rozmowy 1 czy 2 minuty
07 Sie 2006, 21:39
czajek napisał(a):Fajny jest VoipBuster tylko ograniczenia rozmowy 1 czy 2 minuty

dzwonilem z niego jakis czas temu to moglem zadzwonic 3 razy i to wszystko ! Oczywiscie z limitem tak jak czajek napisal.
Chyba zeby cos sie zmienilo w tym programie i teraz juz nie ma ograniczen na ilosc polaczen
pozdrawiam
14 Sie 2006, 22:08
no ja tez bym chcial zeby ktos podal linka na taki program moze miec ograniczenia np. 2minuty na polaczenie
jak ktos zna linka na taki program z jak najmniejszymi ograniczeniami to nich poda
14 Sie 2006, 22:20
A moze ktos powiedziec na czym polega to ograniczenie? no rozumiem, ze 2-3min, ale na jedno dzwonienie? po 3 minutach bedzie mozna jeszcze raz sie polaczyc, czy moze ograniczenie na 1 dzien lub program jednorazowy??
15 Sie 2006, 14:17
ale chodzi mi o jakies darmowe... :]
15 Sie 2006, 14:18
chwila moment na skypie daj teraz takie bonusy ??
Ja ostatnio dostalem ale 20 centów euro!
a teraz juz daja 5 niezle !!
pozdrawiam
15 Sie 2006, 14:40
aaa to chodzi o to, ze na skype dostaje sie
za darmo 5zl do wykorzystania?? to o takie cos mi chodzi O_o, ale jakos tego nie widze
- Kod:
http://skype.onet.pl/skypeout.html
w komunikatorze tez mi sie wyswietla, ze musze doladowac...
15 Sie 2006, 14:42
Skype nawet doladowywujac konto,bardzo sie opaca.Koszt polaczenia na stacjonarny to 0,02 centa za minute,na caly swiat.
Przy takich stawkach nie warto sie uzerac z jaimi kolwiek programami gdzie sa ograniczenia np po 2 minuty.
Na kom jest jeszcze jednak drogo,bo 0,20 centow.