TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

EURO 2012

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

Postprzez Hpest » 26 Maj 2007, 00:06

PostUA:

Cóż za radość, a ta euforia wręcz oszołamiająca, nie no brawa się należą zawsze to jakieś zaangażowanie. 12 cud świata :)
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Postprzez marcin_87 » 26 Maj 2007, 08:32

PostUA:

12 cud świata to mam nadzieję że będzie kiedy w naszym pięknym kraju powstanie 900 km autostrad i wiele pięknych i dużych stadionów.. :)
Pozdrooveczki..
Marcin.
marcin_87
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 25 Maj 2007, 22:53
Miejscowość: Lubelskie

Postprzez czk » 27 Cze 2007, 03:02

PostUA:

supersongo napisał(a):kilka lat poczekamy na dobre stadiony i moze bedą udane Mistrzostwa

tja jestem sceptycznie nastawiony, a innymi słowy mówiąc - jestem realistą. Jakoś mam dziwne przeczucie, że nie zdążymy z budową stadionów, a nawet jeżeli damy radę, to i tak nie będzie po czym do nich dojechać :twisted:
Ale pomijając te "drobnostki", to istny :651: :shock: :651:
Awatar użytkownika
czk
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 27 Maj 2007, 13:46
Miejscowość: stąd nie widać

Postprzez marcin_87 » 27 Cze 2007, 16:25

PostUA:

Byłoby super,jeśli w naszym kraju w końcu odbyła się jakaś porządna impreza sportowa..ale ja,tak jak poprzednik również jestem realistą i myślę że to jeszcze nie to miejsce i nie ten czas..Niestety...
Pozdrooveczki..
Marcin.
marcin_87
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 25 Maj 2007, 22:53
Miejscowość: Lubelskie

Postprzez rapod1 » 27 Cze 2007, 22:09

PostUA:

jezeli nie mistrzostwa w 2012 roku to moze wyrobimy sie tak do 2060, jezeli bedziemy miec porzadny rzad. bo jak narazie to duperelami sie zajmuja a nie tym co naprawde wazne, np Euro 2012
Awatar użytkownika
rapod1
Postujący
Postujący

Dołączenie: 27 Sie 2006, 20:26
Miejscowość: Tarnów || Kraków
Pochwały: 2

Postprzez czk » 28 Cze 2007, 16:08

PostUA:

Właśnie przypomniałem sobie fakt, że cały świat obawiał się, iż Grecja nie zdąży z organizacją olimpiady. I co?? - całkiem nieźle im wyszło. Polska historia zna wiele przypadków, kiedy to we względnie normalnych warunkach nasi przodkowie potrafili się wyłącznie kłócić, a w razie zagrożenia mogli się zorganizować i stawić czoła wyzwaniom.
Myślę że nie ma co psioczyć, tylko być dobrej myśli. Narzekaniem jeszcze nikt nic nie zbudował
...bo każdy, nawet najmniejszy orzech do zgryzienia, aby okazał się pestką, jest kwestią do przemyślenia...Magik
Awatar użytkownika
czk
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 27 Maj 2007, 13:46
Miejscowość: stąd nie widać

Poprzednia

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]