TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

EURO 2012

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

EURO 2012

Postprzez dublok » 18 Kwi 2007, 11:51

PostUA:

Ojciec dyktator modlił się o euro i wymodlił 8) 8) 8)

Wiecie gdzie można już bilety zamawiać? :D :D
Jazda, jazda, jazda Biała Gwiazda!
Awatar użytkownika
dublok
Postujący
Postujący

Dołączenie: 05 Paź 2005, 16:59
Miejscowość: Z brzucha mamy:P

Postprzez rumun » 18 Kwi 2007, 12:07

PostUA:

Poczekaj aż stadiony pobudują :D
Dzisiejsza wiadomość to niezłe zaskoczenie, gicior 8)
Programy, Gry, Download https://www.instalki.pl/
Sklep z oprogramowaniem https://www.vebo.pl/
Windows 7 https://windows7.pl/
Awatar użytkownika
rumun
Administrator
Administrator

Dołączenie: 10 Maj 2004, 20:52
Miejscowość: PL
Pochwały: 14

Postprzez Bozz » 18 Kwi 2007, 12:56

PostUA:

No zaskoczyła mnie ta wiadomość ;) Mam nadzieję ze nie zmarnujemy tych 5 lat i będzie loox :)
Awatar użytkownika
Bozz
Moderator
Moderator

Dołączenie: 21 Sie 2006, 14:08
Miejscowość: 49°54' N 21°03' E
Pochwały: 20

Postprzez deamon » 18 Kwi 2007, 13:20

PostUA:

tez mialem niezly szok szkoda ze stadion w chorzowie jest tylko rezerwowy. Bo mam okno przy samym stadionie prawie
deamon
Postujący
Postujący

Dołączenie: 17 Mar 2005, 16:36

Postprzez supersongo » 18 Kwi 2007, 14:54

PostUA:

kilka lat poczekamy na dobre stadiony i moze bedą udane Mistrzostwa :)
Awatar użytkownika
supersongo
Postujący
Postujący

Dołączenie: 09 Lis 2006, 22:16

Postprzez WeGi » 18 Kwi 2007, 15:02

PostUA:

Ja na początku nie uwierzyłem .. Mam nadzieję ze wkońcu zabiorą się do roboty i zaczą budować autostrady i stadiony bo jak będą to robić tak jak dotychczas to ..

Lepiej nie będe zapeszać :razz:
ComeOnNow
LetsGoWhereNobodyKnows
YouAndMeAlone
YouAndMeTogether :*
Awatar użytkownika
WeGi
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 06 Gru 2006, 20:34
Miejscowość: Nowy Sącz

Postprzez pavko89 » 18 Kwi 2007, 15:40

PostUA:

pieknie teraz tylko powinni wziasc sie do roboty bo jak bedzie tak jak zwyke to h$j
Awatar użytkownika
pavko89
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 05 Kwi 2006, 20:23

Postprzez zYGuś » 18 Kwi 2007, 16:23

PostUA:

jakoś wątpie :D
:arrow: ..::: Pozdro :::.. :wink:
===============
zYGuś
Postujący
Postujący

Dołączenie: 28 Gru 2006, 23:23
Miejscowość: UK

Postprzez kukaszr » 18 Kwi 2007, 16:42

PostUA:

a ja jestem niezadowolony :/ beda mecze w poznaniu czyli beda korki i miliony ludzi.... do bani...
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań
Pochwały: 2

Postprzez LucaS » 18 Kwi 2007, 17:34

PostUA:

eXtra. Będę pewnie na meczu w Poznaniu lub Wrocławiu. A jak Polska zagra w finale to pojade na Ukraine na finał :D

Finał Polska vs. Ukraina... to byłby mecz :D :D
Było, minęło...
LucaS
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 11 Maj 2006, 21:45
Pochwały: 7

Postprzez Bozz » 18 Kwi 2007, 20:06

PostUA:

W końcu będzie jakaś impreza na skalę światową, tylko szkoda, że w pobliżu mnie nie będzie żadnych meczów... W Krakowie niestety tylko rezerwowy stadion :/ No ale cóż ;)
Awatar użytkownika
Bozz
Moderator
Moderator

Dołączenie: 21 Sie 2006, 14:08
Miejscowość: 49°54' N 21°03' E
Pochwały: 20

Postprzez Mirahz » 19 Kwi 2007, 00:13

PostUA:

Jest szansa, wiec nie mozna jej zmarnowac. Bedzie dobrze :]
Awatar użytkownika
Mirahz
Administrator
Administrator

Dołączenie: 10 Maj 2004, 20:40
Miejscowość: Polska
Pochwały: 6
Sprzęt: Samsung NP530, Huawei P30 Pro

Postprzez Yoo! » 19 Kwi 2007, 07:00

PostUA:

Daemon,mieszkasz na tauzenie :D no w sumie nie daleko mnie :D
.....wiadomośc o tym, że u m.i.n u nas będą organizowane Euro powiem szczerze, zaskoczyła mnie bardzo pozytywnie, ponieważ uważłem, że w Polsce nigdy nie zrobią czegoś takiego, bo juz ktos się wciśnie przed nami, choćby nawet włosi :P ale na szczęście tak nie było i jest git, ciesze się, choć wiadomośc o tym, że stadion na którym są rozgrywane międzynarodowe mecze i jedyne koncerty w polsce, jest na liście rezerwowych nie spodobała mi się, chodzi mi oczywiście o stadion śląski,wkońcu na tym stadionie były rozgrywane najważniejsze mecze w ostatnich latach, no ale cóż i tak mamy powody do dumy, pozdro4all
Awatar użytkownika
Yoo!
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 28 Cze 2005, 08:53
Miejscowość: PL

Postprzez WeGi » 19 Kwi 2007, 15:58

PostUA:

Yoo! napisał(a):Daemon,mieszkasz na tauzenie :D no w sumie nie daleko mnie :D
.....wiadomośc o tym, że u m.i.n u nas będą organizowane Euro powiem szczerze, zaskoczyła mnie bardzo pozytywnie, ponieważ uważłem, że w Polsce nigdy nie zrobią czegoś takiego, bo juz ktos się wciśnie przed nami, choćby nawet włosi :P ale na szczęście tak nie było i jest git, ciesze się, choć wiadomośc o tym, że stadion na którym są rozgrywane międzynarodowe mecze i jedyne koncerty w polsce, jest na liście rezerwowych nie spodobała mi się, chodzi mi oczywiście o stadion śląski,wkońcu na tym stadionie były rozgrywane najważniejsze mecze w ostatnich latach, no ale cóż i tak mamy powody do dumy, pozdro4all

Dokładnie .. Z planów wynika że Stadion Śląski ma pomieścić najwięcej osob ( ok. 60 tys. ) i ma być najwcześniej skończony ( o ile sie nie myle to 2008r. ) i jest on na liście rezerwowej ..
A jeśli chodzi o Gdańsk to przed chwilą w TVN24 mówili że jak narazie nie mają pieniędzy na wybudowanie stadionu i bedą prosić państwo o kase .. No przecież to jest śmieszne .. Po co ubiegali sie o mecze skoro nie mają kasy na wybudowanie ? :shock:
ComeOnNow
LetsGoWhereNobodyKnows
YouAndMeAlone
YouAndMeTogether :*
Awatar użytkownika
WeGi
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 06 Gru 2006, 20:34
Miejscowość: Nowy Sącz

Euro 2012

Postprzez marcin_87 » 25 Maj 2007, 23:05

PostUA:

Witam..
Wg.mnie Polska ma raczej cienkie zaplecze finansowe,żeby startować do organizowania tak wielkiej imprezy jaka sa Mistrzostwa Europy..Chociaz mam nadzieje ze sie myle i jednak sprostamy tym wysokim wymaganiom.Narazie jakos nie bardzo widac ze to u nas maja zostac rozegrane te mistrzostwa,a przeciez mamy do wybudowania wiele kilometrow autostrad i mase stadionow..i mimo ze narazie czarno to widze to mam nadzieje ze za 5 lat,kiedy u nas spotkaja sie najlepsze druzyny naszego kontynentu,bede z chluba mowil ze zrobilismy swietna impreze..
Pozdrooveczki..
Marcin.
marcin_87
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 25 Maj 2007, 22:53
Miejscowość: Lubelskie

Następna

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot]