Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
26 Maj 2007, 00:06
Cóż za radość, a ta euforia wręcz oszołamiająca, nie no brawa się należą zawsze to jakieś zaangażowanie. 12 cud świata
26 Maj 2007, 08:32
12 cud świata to mam nadzieję że będzie kiedy w naszym pięknym kraju powstanie 900 km autostrad i wiele pięknych i dużych stadionów..
27 Cze 2007, 03:02
supersongo napisał(a):kilka lat poczekamy na dobre stadiony i moze bedą udane Mistrzostwa
tja jestem sceptycznie nastawiony, a innymi słowy mówiąc - jestem realistą. Jakoś mam dziwne przeczucie, że nie zdążymy z budową stadionów, a nawet jeżeli damy radę, to i tak nie będzie po czym do nich dojechać
Ale pomijając te "drobnostki", to istny
27 Cze 2007, 16:25
Byłoby super,jeśli w naszym kraju w końcu odbyła się jakaś porządna impreza sportowa..ale ja,tak jak poprzednik również jestem realistą i myślę że to jeszcze nie to miejsce i nie ten czas..Niestety...
27 Cze 2007, 22:09
jezeli nie mistrzostwa w 2012 roku to moze wyrobimy sie tak do 2060, jezeli bedziemy miec porzadny rzad. bo jak narazie to duperelami sie zajmuja a nie tym co naprawde wazne, np Euro 2012
28 Cze 2007, 16:08
Właśnie przypomniałem sobie fakt, że cały świat obawiał się, iż Grecja nie zdąży z organizacją olimpiady. I co?? - całkiem nieźle im wyszło. Polska historia zna wiele przypadków, kiedy to we względnie normalnych warunkach nasi przodkowie potrafili się wyłącznie kłócić, a w razie zagrożenia mogli się zorganizować i stawić czoła wyzwaniom.
Myślę że nie ma co psioczyć, tylko być dobrej myśli. Narzekaniem jeszcze nikt nic nie zbudował