TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Filmiki z neta nie działają...

Tematyka związana z kompresją i dekompresją obrazu oraz dźwięku.

Postprzez niunka » 14 Lip 2006, 17:35

PostUA:


Chief napisał(a):ja niewiem jak mozna uzywac opery !!


Ja niewiem jak sobie mozna nie porazic z najprostsza przegladarka,
najlepiej wtedy powiedziec ze nic nie warta. :wink:

Ja sama osobiscie uzywam Opery - dlaczego ?
Najszybsza - najmniej pamieci - bardzo prosta - najmniejsza

a przedewszystki to nie jest dyskusaj o przegladarkach a o problemie z ogladaniem filmow z neta.

PanPianka pisales ze masz wersje 9
Musisz sciagnac i zainstalowac Macromedia Flash Player
i bedzie wszystko dobrze.
Instaluj na zamknietej przegladarce.

pozdrawiam
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum
 
Posty: 2410
Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Postprzez Chief » 14 Lip 2006, 17:58

PostUA:


Niunka ja naprawde nie jestem uposledzony !! :D

ale jesli nie wyswietlaja mi sie elmenty strony lub czesci strony, ktore sa niezbedne w funkcjonowaniu to bys sie nie wkurzyla !!

na stronie nie pojawil mi sie pasek skrotów html opera poprostu nie odpalila go !
Wchodze w mozille i mam odrazu !

Wiec wybacz. co z tego ze szybka gdy zamiast ul;atwiac utrudnia

pozdrawiam
Awatar użytkownika
Chief
Zacny pisarz
Zacny pisarz
 
Posty: 1382
Dołączenie: 08 Gru 2005, 22:26
Miejscowość: Warmia

Postprzez banan » 14 Lip 2006, 18:04

PostUA:


ja dluuugo uzywalem opery i zeczywiscie jest szybsz + ma gładsze przewijanie al FF ma lepiej bo ma dodatki i zżera mniej pamięci(sam sprawdzałem)
Image
Awatar użytkownika
banan
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie
 
Posty: 800
Dołączenie: 18 Kwi 2006, 21:40
Miejscowość: Będzin ;)

Postprzez niunka » 14 Lip 2006, 19:40

PostUA:


banan napisał(a):ja dluuugo uzywalem opery i zeczywiscie jest szybsz + ma gładsze przewijanie al FF ma lepiej bo ma dodatki i zżera mniej pamięci(sam sprawdzałem)


No to chyba zle sprawdzales,otworz dwie te same strony w Operze i w FF
i wejdz w Menadzer Zadan Windows i zobaczysz co wiecej pozera,bedze odsyc duza roznica.

Nie ten temat nie ten dzial na dyskusje.
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum
 
Posty: 2410
Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Postprzez banan » 14 Lip 2006, 19:54

PostUA:


widocznie testy wychodza nam róznie ;)

Gdyby mi wyszło że Opera je mniej to bym jej używał bo akurat jeśli chodzi o przglądarke to zależy mi żeby żarła jak najmnie go jak gram to przeglądarki niie zamikam-z przezwyaczjenia i sobie FF siedzi w Trayu i czeka aż skończe grać :wink:
Image
Awatar użytkownika
banan
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie
 
Posty: 800
Dołączenie: 18 Kwi 2006, 21:40
Miejscowość: Będzin ;)

Postprzez PanPianka » 15 Lip 2006, 13:55

PostUA:


Dzięki wszystkim za pomoc :] Zrobiłem tak:
Start->Panel Sterowania->Dodaj lub usuń programy ->opera 9.0->usuń
a następnie:
www.instalki.pl ->przeglądarki www->Mozilla->Download
a następnie instal i kodeki się sciągneły i po kłopocie :]

hyhy tnx all for help
PanPianka
Forumowicz
Forumowicz
 
Posty: 4
Dołączenie: 12 Lip 2006, 12:15

Postprzez niunka » 09 Sie 2006, 07:37

PostUA:


banan napisał(a):widocznie testy wychodza nam róznie ;)

Gdyby mi wyszło że Opera je mniej to bym jej używał bo akurat jeśli chodzi o przglądarke to zależy mi żeby żarła jak najmnie go jak gram to przeglądarki niie zamikam-z przezwyaczjenia i sobie FF siedzi w Trayu i czeka aż skończe grać :wink:


Opera ma opje ,gdzie ustawiasz jaka ma miec pamiec podreczna,domyslnie jest ustawione na automatycznie,ale mozesz dowolnie zmienic.
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum
 
Posty: 2410
Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Kodeki

Postprzez Pacior » 03 Kwi 2007, 19:38

PostUA:


Ja używam od 5lat I.E. i nie zdażyło mi się żeby coś nie chodziło z netu??!!
Płyta Gł: MSI 970A G43 PLUS
Procesor: AMD FX 6300 6X 3500
Karta Graf: Gigabyte Geforce GTX 660 version OC
Zasilacz :Chiftec 700 a8
Dysk Seygate 80GB sata - dysk Seygate 160GB sata
Karta muz.-Yamaha-DS-XG
Pamięć:16 GB 2X8 dual chanel 1866 MHz
Windows XP-Profesjonal SP3
Win 7 Ultimate 64
SAMSUNG LED Full HD

pacior9@tlen.pl
Skype-pacior-muzykant
Awatar użytkownika
Pacior
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie
 
Posty: 762
Dołączenie: 06 Lip 2005, 01:06
Miejscowość: Elbląg

Poprzednia

Powróć do Kodeki

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]

cron