TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Filmiki z neta nie działają...

Tematyka związana z kompresją i dekompresją obrazu oraz dźwięku.

Filmiki z neta nie działają...

Postprzez PanPianka » 12 Lip 2006, 12:17

PostUA:


j.w. żaden filmik mi nie działa ;/ Jestem świerzo po formacie i mma zainstalowane K-Lite mega coced pack. Help ;/
PanPianka
Forumowicz
Forumowicz
 
Posty: 4
Dołączenie: 12 Lip 2006, 12:15

Postprzez banan » 12 Lip 2006, 12:53

PostUA:


ale to filmy ściągnięe z neta czy takie bezpośrednio w necie?
Image
Awatar użytkownika
banan
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie
 
Posty: 800
Dołączenie: 18 Kwi 2006, 21:40
Miejscowość: Będzin ;)

Postprzez PanPianka » 12 Lip 2006, 13:28

PostUA:


bezsposrednio w necie
PanPianka
Forumowicz
Forumowicz
 
Posty: 4
Dołączenie: 12 Lip 2006, 12:15

Postprzez banan » 12 Lip 2006, 14:08

PostUA:


jaka przeglądarka?

Musisz pobrać wtyczki do oglądania, FF sam szuka i pobiera a w operze klikasz na to białe tło gdzie powinien być filmik i przenosi Cie na stronke tej wtyczki
Image
Awatar użytkownika
banan
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie
 
Posty: 800
Dołączenie: 18 Kwi 2006, 21:40
Miejscowość: Będzin ;)

Postprzez PanPianka » 13 Lip 2006, 23:26

PostUA:


opera 9.0...i jak nacisne na okienko gdzie powinien być filmik to nigdzie mnie nie przenosi ;/
PanPianka
Forumowicz
Forumowicz
 
Posty: 4
Dołączenie: 12 Lip 2006, 12:15

Postprzez banan » 14 Lip 2006, 08:12

PostUA:


z 9.0 dużo ludzi ma problemy...ale nie koniecznie takie

Spróbój FireFoxa
Image
Awatar użytkownika
banan
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie
 
Posty: 800
Dołączenie: 18 Kwi 2006, 21:40
Miejscowość: Będzin ;)

Postprzez masakra355 » 14 Lip 2006, 10:31

PostUA:


Może, spróbuj na starszej wersji ?

A od kodeków, które mamy zainstalowane w kompie, chyba nie zależy...
Awatar użytkownika
masakra355
Forumowicz
Forumowicz
 
Posty: 56
Dołączenie: 13 Lip 2006, 11:29

Postprzez Chief » 14 Lip 2006, 13:19

PostUA:


od kodeków to nie jest zalezne jak zauwazyl Masakra
poecam do odpalania vlc i problem zniknie

pOzdrawiam
Awatar użytkownika
Chief
Zacny pisarz
Zacny pisarz
 
Posty: 1382
Dołączenie: 08 Gru 2005, 22:26
Miejscowość: Warmia

Postprzez banan » 14 Lip 2006, 13:27

PostUA:


jesli filmiki bezposrednio z neta to wiadoomo ze nie przez kodeki
Image
Awatar użytkownika
banan
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie
 
Posty: 800
Dołączenie: 18 Kwi 2006, 21:40
Miejscowość: Będzin ;)

Postprzez niunka » 14 Lip 2006, 16:43

PostUA:


Z Opera jesc coraz gorzej ostatnio.
filmiki ktore chcesz ogladac sa napewno we flash-u musisz miec odpowiednie wtyczki np FlashGet.
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum
 
Posty: 2410
Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Postprzez banan » 14 Lip 2006, 16:55

PostUA:


FlashGet jest menagerem pobierania :P

wiem właśnie dlatego używam FF
Image
Awatar użytkownika
banan
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie
 
Posty: 800
Dołączenie: 18 Kwi 2006, 21:40
Miejscowość: Będzin ;)

Postprzez niunka » 14 Lip 2006, 17:05

PostUA:


Przepraszam pomylilam sie. :oops:
Mialo byc Macromedia Flash Player, w Operze bedzie po zainstalowaniu jako GetFlash z tad moj blad.
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum
 
Posty: 2410
Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Postprzez Chief » 14 Lip 2006, 17:15

PostUA:


ja niewiem jak mozna uzywac opery !!
ten program jest pelny bledów !!

faktb ma o wiele wiecej bajerów niz mozilla, ale sorry jeslki mi sie czesci strony nie odpalaj, albo elemntey to ... taka przegladarke

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Chief
Zacny pisarz
Zacny pisarz
 
Posty: 1382
Dołączenie: 08 Gru 2005, 22:26
Miejscowość: Warmia

Postprzez LucaS » 14 Lip 2006, 17:28

PostUA:


Chief, każdy uzywa tego co lubi. Ja używam Opery, wcześniej używałem FF.I musze przyznać, że akurat u mnie gołym okiem widać większą szybkość Opery nad FF, a nad IE to juz nie wspomne ;)


Filmiki mi sie zawsze otwierają, ale coś musiałem pobrać i zainstalować do Opery. Nie pamiętam już dokładnie co, ale przeglądarka sama wołała aby to zainstalować.


Szkoda, że w nowej Operze jest tyle bugów :/ np za chiny nie można wyłączyć reklam :/ No ale co zrobisz, co trochu wydają nowe łatki to i niedługo pewnie wyjdzie i do tego problemu ;)

pzdr.
Było, minęło...
LucaS
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum
 
Posty: 2821
Dołączenie: 11 Maj 2006, 21:45
Pochwały: 7

Postprzez Chief » 14 Lip 2006, 17:33

PostUA:


dla mnie opera jest spalona na wieki za jej ogromne bledy !!

Ostatnio jej dalem czas ale poraz kolejny sie zawidolem i to solidnie

nigdy wiecej

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Chief
Zacny pisarz
Zacny pisarz
 
Posty: 1382
Dołączenie: 08 Gru 2005, 22:26
Miejscowość: Warmia

Następna

Powróć do Kodeki

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]

cron