TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Football (Euro 2008)

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

Postprzez Palacio » 23 Cze 2008, 12:43

PostUA:

może sprzedane nie ale Euro jest pogwałcone przez arbitrów i ich niezrozumiałe decyzje
Awatar użytkownika
Palacio
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 05 Paź 2007, 20:14
Miejscowość: Władywostok
Pochwały: 82

Postprzez LucaS » 29 Cze 2008, 23:13

PostUA:

No to już wszystko wiadomo, Euro dla Hiszpanii.
Było, minęło...
LucaS
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 11 Maj 2006, 21:45
Pochwały: 7

Postprzez Bozz » 29 Cze 2008, 23:39

PostUA:

I brawo, zasłużenie :) Na szczęście nie sprawdziło się powiedzenie "Grają wszyscy, wygrywają Niemcy"
Awatar użytkownika
Bozz
Moderator
Moderator

Dołączenie: 21 Sie 2006, 14:08
Miejscowość: 49°54' N 21°03' E
Pochwały: 20

Postprzez Palacio » 30 Cze 2008, 09:53

PostUA:

a kto wg was był najlepszym piłkarzem EURO, a jaka drużyna wpadła wam w oko, że aż można było pozazdrościć :?:

Wg mnie A.Arszawin pokazał bardzo dużo, pozatym Turcja pokazała, że można wygrać z każdym, a Niemcy męczyli się do ostatniej minuty(szczęście?). Wg mnie nie tylko, ponieważ jeżeli na nich popatrzeć to chyba zawsze walczą do ostatniego gwizdka i pewnie dlatego udaje im się coś osiągnać. Turcja bez cienia wątpliwości - czarny koń EURO 2008.
Awatar użytkownika
Palacio
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Postprzez Dawid255151 » 30 Cze 2008, 09:56

PostUA:

Powiem krótko cieszę się że Niemcy odpadli, tylko szkoda że Polska jak zawsze najwcześniej odchodzi :/

a kto wg was był najlepszym piłkarzem EURO, a jaka drużyna wpadła wam w oko, że aż można było pozazdrościć n

Nie znam nazwisk piłkarzów,a drużyna która wpadła mi w oko to Rosja i Holandia.
Awatar użytkownika
Dawid255151
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 04 Lis 2007, 18:37
Pochwały: 2

Postprzez LucaS » 30 Cze 2008, 11:39

PostUA:

Palacio weź nie kompromituj się z tym Arszawinem. Co on takiego pokazał w meczu półfinałowym? Nic, był niewidoczny i grał słabo. Ludzie się podniecają nim bo zagrał jeden, dwa dobre mecze wcześniej i od razu chcą za niego 25 baniek, PA-RA-NO-JA.

Wg. mnie jednymi z najlepszych piłkarzy byli Casillas, Senna, Szwansztajger (nie pamiętam jak się poprawnie pisze :P), Sneijder, Ballack, Silva.
Było, minęło...
LucaS
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Postprzez kamuflasz » 30 Cze 2008, 11:46

PostUA:

Lucas napisał(a):Szwansztajger

Schweinsteiger

Dla mnie najlepszym zawodnikiem mistrzostw jest Casillas, bardzo dobrze bronił chyba we wszystkich meczach. Podobała mi się też gra reprezentacji Turcji nie mają oni wielkich nazwisk, a jednak mają półfinał :).
Jesteś Polakiem?? Szanuj swój język ojczysty !!!
Błędy się zdarzają każdemu ale nie 4 w jednym krótkim zdaniu :D

w razie wątpliwości skorzystaj z https://sjp.pwn.pl/
Awatar użytkownika
kamuflasz
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 04 Mar 2005, 13:06
Miejscowość: Zielona Góra
Pochwały: 1

Postprzez Palacio » 30 Cze 2008, 12:45

PostUA:

Palacio weź nie kompromituj się z tym Arszawinem. Co on takiego pokazał w meczu półfinałowym? Nic, był niewidoczny i grał słabo. Ludzie się podniecają nim bo zagrał jeden, dwa dobre mecze wcześniej i od razu chcą za niego 25 baniek, PA-RA-NO-JA.

Może według ciebie nie pokazał wiele. Faktem jest, że w meczu z Hiszpanią niepokazał nic specjalnego - wynik zmęczenia po meczu z Holandią. Widzę, że bardzo znasz się na piłce, skoro twierdzisz, iż Arszawin to przeciętniak. Po pierwsze primo Arszawin to gracz Zenitu, z którym zdobył w zakończonym sezonie Puchar UEFA, co jest wielkim osiągnięciem. Po drugie primo trener Hiddink bardzo na niego liczył i powołał go do kadry mimo, iż w ostatnim meczu przed EURO dostał czerwoną kartkę, przez co pauzował 2 mecze (pierwsze 2 mecze grupowe). Zagrał w 3 meczu grupowym, strzelając bramkę Szwecji i potwierdził tym samym, że warto go było zabrać na EURO. Po trzecie primo zagrał wspaniały mecz przeciwko Orange i strzelił koleją bramkę. Kto by się mógł spodziewać, że Rosja pokona drużynę Holandii(która wcześniej rozbiła mistrza i v-ce mistrza świata). Dlatego ten wyczyn zostanie zapamiętany na długo. W meczu półfinałowym z Hiszpanią było jak każdy widział, ale to na 99% kwestia zmęczenia. Jeszcze usłyszymy o Arszawinie, jestem co do tego pewny.
Prawdą jest, że Casillas zagrał świetny turniej, ale miał już tyle szans w swoim życiu na różnego rodzaju imprezach, że nie ma się temu co dziwić. A Arszawin przed EURO był mało znanym graczem, o którym z pewnością nie wszyscy słyszeli, usłyszeli natomiast po meczu z Holandią. Chłopak zrobił to co do niego należało, a poza tym sam wypromował się na EURO i zwrócił uwagę zachodnich klubów.
Awatar użytkownika
Palacio
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Postprzez LucaS » 30 Cze 2008, 13:13

PostUA:

Ale to jest dyskusja o Euro a nie o Pucharze UEFA. C. Ronaldo zdobył LM z ManU a na Euro nic nie pokazał, i co, też ma być to argument za tym aby został najlepszym graczem Euro? Poza tym skoro taki z Ciebie znawca to reprezentacja Holandii ma przydomek Oranje a nie Orange. :lol: Ja natomiast jestem pewien, że po wytransferowaniu Arszawina do jakiegoś wielkiego klubu pokroju Barcelony będzie po jakimś czasie grzał ławę.

Czas pokaże.

Ahoj :D
Było, minęło...
LucaS
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Postprzez Palacio » 30 Cze 2008, 18:19

PostUA:

Rzeczywiście mój bląd ortograficzny, z pewnością spowodowany nie myśleniem jak pisze ale co mam napisać. I to nie jest jak to nazwałeś PA-RA-NO-JA, tak postępuje dzisiejszy świat transferowy w piłce nożnej. To tak samo mogę powiedzieć o Gago, który przybył do Realu Madryt z Ameryki Płd. a wcześniej nic o nim nie było w Europie słychać. Jest wiele takich przypadków. Mam wrażenie, że odbiegamy od tematu
Awatar użytkownika
Palacio
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Poprzednia

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników