TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Football (Euro 2008)

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

Football (Euro 2008)

Postprzez darkman » 06 Cze 2008, 20:34

PostUA:

Nasze mośki grają pojutrze z Germanami. Jakie wasze typy na wynik tego meczu i ogólny udział Polski w Euro 2008?

Temat edytowany ze względów 'estetycznych'.
Edit by Bozz
darkman
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 28 Maj 2006, 12:17
Miejscowość: Kraków

Postprzez mateusz x man » 06 Cze 2008, 21:22

PostUA:

Ja typuję 3:1 w plecy. Jestem pewny że przegrają. Z grupy nawet nie ma co marzyć aby wyszli. To jest moje zdanie. Pozdro
mateusz x man
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 09 Cze 2007, 13:15
Miejscowość: Kielce
Pochwały: 2

Postprzez niunka » 06 Cze 2008, 21:46

PostUA:

Ten mecz to jest juz wstyd przed meczem i to dzieki SuperExpresowi "Leo daj nam ich glowy" tu juz z tego skandal zrobili. juz samo haslo a do tego to zdiecie,,naprawde SUPER. Powinni z 10:0 przegrac to moze przestali by fantazjowac.Niemcy typuja 2:0 3:1 i tak pewnie bedzie.Najpierw skandal na cala europe a w niedziele wstyd i posmiewisko.
Brak slow jakich pismakow mamy,czlowiek stara sie jakos ten kraj reprezentowac na nowo jakis pozytywny wizerunek nam wyrobic a jakis debil zniszczy wszystko,bo nie potrafi nic madrego napisac.Polske powinni odseparowac od Europy na kilka wiekow.
http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... krieg.html
http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... 48070.html
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Postprzez Bozz » 06 Cze 2008, 22:16

PostUA:

Ja typuje 2:1 do tyłu, później niewyjście z grupy.
Jak zawsze wielki szum przed, a po meczu spokój...
Niunka dużo racji masz ;)
Awatar użytkownika
Bozz
Moderator
Moderator

Dołączenie: 21 Sie 2006, 14:08
Miejscowość: 49°54' N 21°03' E
Pochwały: 20

Postprzez Mirahz » 06 Cze 2008, 22:37

PostUA:

Artykuly jak na brukowce przystalo ;)

Typuje 2:1 dla naszych.
Awatar użytkownika
Mirahz
Administrator
Administrator

Dołączenie: 10 Maj 2004, 20:40
Miejscowość: Polska
Pochwały: 6
Sprzęt: Samsung NP530, Huawei P30 Pro

Postprzez kukaszr » 06 Cze 2008, 23:25

PostUA:

ja interesuje sie sportami motorowymi ;D

i tak wiadomo, ze przegramy jak już w media markt sprzedaja tv i obiecuja zwrot kasy jezeli byśmy wygrali <lol> z niemcami...

nie ma to tamto... polacy sa zacofani, nie maja dyscypliny i zyją latami 70 kiedy to odnosili sukcesy :/
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań
Pochwały: 2

Postprzez Snoopy1 » 06 Cze 2008, 23:32

PostUA:

a ja jestem patriotą, wierze w naszych piłkarzy i w to że wyjdą z grupy.a z niemcami stawiam 1:1.nie wiem czemu aż tak źle ich oceniacie???żeby wam sie łyso nie zrobiło jak wygrają...
Awatar użytkownika
Snoopy1
Postujący
Postujący

Dołączenie: 19 Lis 2006, 20:15
Miejscowość: Świdnik

Postprzez kamuflasz » 06 Cze 2008, 23:54

PostUA:

Ja tez jestem pozytywnie nastawiony do mistrzostw i mam nadzieje ze nasi wyjda z grupy.
Jesteś Polakiem?? Szanuj swój język ojczysty !!!
Błędy się zdarzają każdemu ale nie 4 w jednym krótkim zdaniu :D

w razie wątpliwości skorzystaj z https://sjp.pwn.pl/
Awatar użytkownika
kamuflasz
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 04 Mar 2005, 13:06
Miejscowość: Zielona Góra

Postprzez zYGuś » 07 Cze 2008, 01:12

PostUA:

hehe jak z angolami kiedyś, 2:1, w plecy.
:arrow: ..::: Pozdro :::.. :wink:
===============
zYGuś
Postujący
Postujący

Dołączenie: 28 Gru 2006, 23:23
Miejscowość: UK

Postprzez LucaS » 07 Cze 2008, 11:17

PostUA:

Pocisniemy ich aż im się głupio zrobi. Mam nadzieje, że Klozet się skompromituje marną grą, a Ebi z Żurawskim strzelą im ze 4 bramy przy bezrobotnym Borucu :]

@niunka
no tak wyemigrowała z Polski do szwabów i oczywiście Polska najgorsza, Polska fe. To, że Ci pismacy odjebali taką akcje nie powinno być powodem do takich stwierdzeń, że "Polske powinni odseparowac od Europy na kilka wiekow." Może ciebie odseparować? Albo "Powinni z 10:0 przegrac to moze przestali by fantazjowac" - no sorry, ale to piłkarze grają a co oni temu winni? To dziennikarze są winni, a nie piłkarze, którzy sami to ostro skrytykowali. Winienie za ten artykuł i zdjęcie całej Polski jest nie na miejscu. A tymbardziej życzenie źle swojej ojczystej reprezentacji. Juz się Niemką czujesz i jak Klozet, z Polska nic Cię nie łączy? Patriotyzmu u Ciebie to na marne szukać. :/
Ostatnio edytowany przez LucaS, 07 Cze 2008, 11:25, edytowano w sumie 1 raz
Było, minęło...
LucaS
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 11 Maj 2006, 21:45
Pochwały: 7

Postprzez nawrok888 » 07 Cze 2008, 11:22

PostUA:

ja coś czuję, że wygramy z Niemcami ;]

pzdr
Piszę poprawnie po polsku.

Nie dyskutuj z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem zniszczy doświadczeniem....
Awatar użytkownika
nawrok888
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 22 Sie 2007, 19:15
Miejscowość: Inowrocław
Pochwały: 3

Postprzez Palacio » 07 Cze 2008, 11:33

PostUA:

...heh to miał być mój temat - spóźniłem się :smile:

wg mnie meczu z Niemcami powinniśmy się bać najmniej, bo chyba każdy wie w jakim stanie jest niemiecki futbol (nie chodzi tu nawet o emigrację do zachodnich klubów); myślę, że realna jest wygrana z Niemcami, jeżeli zagramy tak jak w Chorzowie z Portugalią; bardziej obrawiałbym się Chorwacji - bo to ona "wykiwała" Anglików z EURO`08; a Austria - cóż ściany też pomagają :wink:
Awatar użytkownika
Palacio
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 05 Paź 2007, 20:14
Miejscowość: Władywostok
Pochwały: 82

Postprzez WVR » 07 Cze 2008, 12:05

PostUA:

będzie 2:1 dla naszych

A jak komuś to się nie podoba lub uważa że jest to marzenie ściętej głowy niech zmieni obywatelstwo na Niemieckie. Pozdro dla wszystkich patriotów.
Awatar użytkownika
WVR
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 12 Kwi 2008, 18:10
Miejscowość: Inowrocław

Postprzez niunka » 07 Cze 2008, 12:33

PostUA:

LucaS bardzo cie prosze nie mow mi o patryjotyzmie i nie mow mi ze czuje sie niemka,bo tak nigdy nie bylo i nie bedzie i nie o to w tym wszystkim chodzi.chociaz moze lepiej by bylo dla mnie i dla wszystkich ktorzy wyjechali z kraju zeby nie czuli sie polakami nie musieli by sie wtedy denerwowac i wstydzic za swoja ojczyzne.
Fakt pismacy namieszali,ale kim sa ci pismacy , nie sa polakami ?
To oni powinni wspierc naszych pilkarzy a nie ich dolowac,niemcy za ten artykul zrobia wszystko zeby wygrac.
Chciala bym zeby wygrali i mam nadzieje ze tak bedzie , ale to nie zmienia faktu jaki wizerunek wyrabiamy sobie w europie.Zawsze mieli nas za zlodzieji np reklama MediaMarkt przed MS.A teraz jakie bda mieli zdanie o nas?
Masz racje winienie za ten artykuł i zdjęcie całej Polski jest nie na miejscu,ale powiedz mi jak sie mam nie irytowac jak mieszkam w niemczech i co spotkam kogos znajomego i mi sie pyta czy widzialam dzisiejsze gazety?
LucaS powiedz mi kto tworzy taka Polske,pismacy rzad ? Kto na to pozwala?
Mieszkasz w ojczyznie powidz mi w jaki sposob starasz sie to zmienic ?
Mlodzi ludzie zawsze maja najwiecej do powiedzenia do wytykania bledow wysmiewania sie z rzadu itd ale powiedz mi jaka czesc tych mlodych ludzi brala udzial w wyborach
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten

Postprzez Snoopy1 » 07 Cze 2008, 13:00

PostUA:

chociaz moze lepiej by bylo dla mnie i dla wszystkich ktorzy wyjechali z kraju żeby nie czuli sie polakami nie musieli by sie wtedy denerwować i wstydziś za swoja ojczyzne
nikt ci nie broni, ja sie za swoją ojczyzne nie wstydze a niemcy to mam głębko gdzies, bo polak i niemiec nigdy się sie pogodzą. Uprzedzenie były i będą.

Mieszkasz w ojczyznie powidz mi w jaki sposob starasz sie to zmienic ?
staram się to zmienić pracą i patriotyzmem dla mojego kraju, fakt nie każdy to robi jak np. ci panowie z superexpresu ale nie mam zamiaru lizać d**y na obczyźnie.Chyba nie powiesz mi że wyjechałaś do Niemiec żeby zmieniać nasz wizerunek?Ludzie wyjeżdząją bo tam się więcej zarabia.Nie doceniają tego co dał im los.Każdy mówi że w Polsce jest syf, ale ja kocham ten syf i nigdy go nie porzucę.To co czuję nakrócej streścić w tym:

... miejsce Polska, system samowolka
cel to forsa, w tym tkwi sekret
biorę co los da, życia made in Polska
to jest moje miejsce bo kocham to miejsce!
Awatar użytkownika
Snoopy1
Postujący
Postujący

Dołączenie: 19 Lis 2006, 20:15
Miejscowość: Świdnik

Następna

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google Adsense [Bot]