TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

GROŹBA!!!!

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

Postprzez hmm..... » 17 Paź 2005, 22:00

PostUA:

chłopaki zamiast sprzeczać się to proponuje przeczytać słownik ortograficzny :lol: najlepiej z dwa razy :D
hmm.....
Postujący
Postujący

Dołączenie: 28 Maj 2005, 15:48
Miejscowość: stąd nie widać ;P

Postprzez Tlenowy » 17 Paź 2005, 22:09

PostUA:

Zgadzam sie z hmm... w 102% radze słownik w rączki i czytać bardzo dokładnie
Awatar użytkownika
Tlenowy
Postujący
Postujący

Dołączenie: 16 Paź 2005, 13:33
Miejscowość: Z domu

Postprzez Hpest » 17 Paź 2005, 22:22

PostUA:

Proktor Wiem ,ze ten temat nie jest Ci na reke ale jesli nadal bedziesz tak postepował to niestety bede musial dalej to kontynuowac.
Musisz wiedziec ,ze niezamiezam cie w zaden sposob osmieszac lub upokazac .Nie jest to moim Celem lecz wiesz co piszesz wiec konsekwencje tego poniesiesz.!!! Niewiem co na to administratorzy gdyz Moze sie zdziwisz ale nie zwracałem sie osobiscie do nich w sprawie która nas dotyczy na pw..I jak narazie nie bede tego robic.Ten temat równiez narazie pozostanie w ogólnym uzytku zycia forum.
Acha jak chodzi o te pogrozki to oczywiscie mijały sie z prawda, ale niewiem co mi odbilo.

Pisze to wszystko w dosc pozytywnym dla ciebie kontekscie gdyz zauwazyłem ze dązysz do zakonczenia tematu i poprawienia relacji miedzy nami.I wieze ze naprawde mijaly sie z prawda.Ja nie powiedziałem poprzez to ze koncze temat i juz jest looos NIE NIE.
Po prostu nie jestem osoba konfliktowa i mimo sporów dąze do tego aby wszystko było OK.Bede sie przygladał dalszym twoim wypowiedzią lecz nie tylko ja.
Lecz radze ci jeszcze jedna wiadomosc o tematyce zwiazana z grozbami skierowanymi w moim kierunku ,a naprawde nie bedzie juz tak Mile jak teraz.
Ej...sam zaczołes tom wojne, ja sie do niej prawie nie wtracalem, na poczatku byla klutnia z komandosem(sprzeczka). Ale po przeczytaniu tych twoich bzdur...i rozmowie z arkiem juz niemoglem.
Na koniec jeszce dodam ze zeczywiscie istniały pewne niedomuwienia ze strony mojej i komandosa ale była to nawet nie sprzeczka a ty zamiast pomoc na rozwiazac problem to zaczołes sie negatywnie wypowiadac na temat osoby mojej i komandosa.
Ja juz sie z komandosem dogadałem w tej sprawie i jest loos wiec tobie życze tego samego.
Co do słowników to ja nie mam czasu na poprawianie błedow teraz naprawde ale sorry za nie :wink:
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Postprzez Tlenowy » 17 Paź 2005, 22:31

PostUA:

Ja proponuje poprostu zamknąc temat i koniec. Tak jak by sprawy nie było, pogodzić sie, dać sobie buźi :D (żart)
Awatar użytkownika
Tlenowy
Postujący
Postujący

Dołączenie: 16 Paź 2005, 13:33
Miejscowość: Z domu

Postprzez Hpest » 17 Paź 2005, 22:55

PostUA:

Jestem osoba konsekwętna w swoich poczynaniach i jak juz napisałem tematu jak narazie nie zamkne. Jest i tak juz dobrze bo tak naprawde powinnem nie pisac tego co opisalem wyzej gdyz owszem nie jestem konfliktowy lecz potrafie sie bronic a texsty proktora naprawde mnie wkórzyły zreszca nie tylko Mnie, wiec w innych okolicznosciach postapił bym w recz odwratnie.I nie było by gadki ze daze do tego by wszystko było OK.Tylko dązył by aby osobe która Tak do mnie podchodzi i pisze wulgarne texsty w strone mojej osoby po prostu Zniszczyc!!! na oczach całego forum.
Acha jak chodzi o te pogrozki to oczywiscie mijały sie z prawda, ale niewiem co mi odbilo

Dlatego jedynie ten texst nakłonił mnie do tego aby tego nie robic Proktor.
Niewiem czy napisałes to poniewaz nie chciales wyleciec z forum czy naprawde twoje intencje były pozytywnie nastawione do mnie.I jest tak jak napisałes.Moge jedynie wiezyc ze jest tak jak piszesz.Lecz jesli sobie drwisz ze mnie i administratorow forum jak napisales w jednej wiadomosci prywatnej skierowanej do Mnie to musisz wiedziec ,ze moje nastawienie do tego tematu bedzie negatywne dla Ciebie.
Pozdrawiam* :wink:
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Postprzez Mella » 18 Paź 2005, 08:35

PostUA:

Hpest jesteś śmieszny...wyciągasz prywatne brudy na widok innych...z tego co zauważyłam czytając wypowiedzi innych forumowiczów to tylko 2 z nich powiedziało coś dobrego dla sprawy...pierwszym z nich był daxrider, a drugim jest Mirahz...poza tym jak do tej pory ukazujesz tylko wiadomości proktor'a a o swoich nic nie wspominasz...jestem ciekawa, czy sam zostałeś bez odzewu i nic do niego nie napisałeś na priv'ie...

tak na zakończenie... :twisted: Hpest zakończ ten temat...i wiesz uważam, że tylko osoby, które w jakiś sposób są niedowartościowane i nie potrafią odpisać komuś prywatnie ujawniaja tego typu sprawy...

pozdrawiam :D
Awatar użytkownika
Mella
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 17 Paź 2005, 19:18

Postprzez manius23 » 18 Paź 2005, 09:39

PostUA:

A ja proponuje adminowi usunac caly temat z forum bo jak juz kiedys pisalem z Hpestem forum nie sluzy do klotni tylko do pomocy.
Co nie zmienia faktu ze proctor nie powinien wypisywac takich rzeczy nawet na PM.
Niewiem czy zdajecie sobie z tego sprawe ale tego typu teksty sa karane prawem,wiec proponuje wam wszystko sobie wytlumaczyc na spokojnie ale najlepiej przez np.GG

pozdro chlopaki i nie kloccie sie juz :wink:
Awatar użytkownika
manius23
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 06 Lut 2005, 12:22
Miejscowość: stąd ?

Postprzez krystian » 18 Paź 2005, 12:25

PostUA:

manius23 napisał(a):A ja proponuje adminowi usunac caly temat z forum bo jak juz kiedys pisalem z Hpestem forum nie sluzy do klotni tylko do pomocy.
Co nie zmienia faktu ze proctor nie powinien wypisywac takich rzeczy nawet na PM.
Niewiem czy zdajecie sobie z tego sprawe ale tego typu teksty sa karane prawem,wiec proponuje wam wszystko sobie wytlumaczyc na spokojnie ale najlepiej przez np.GG

pozdro chlopaki i nie kloccie sie juz :wink:
no ja też tak myśle żeby zapomnieli juz o tych kłótniach
Awatar użytkownika
krystian
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 24 Lip 2005, 10:00
Miejscowość: PL

Postprzez hmm..... » 18 Paź 2005, 16:10

PostUA:

Hpest to jest jak dziecko :lol: a proktor drugi :lol: jaja sobie robi i wysyla jakies durne pogrozki na PW i sie poprostu smieje z Hpesta ze sie tym wszystkim przejmuje i robi z tego wielka sensacje :lol: chlopy zejdzcie na ziemie. Wyjasnijcie sobie wszystko na PW a nie na forum publicznym :lol: Hpest tylko sie osmieszasz a proktor ma z ciebie ubaw na przyszłe dwa lata :lol: :D pzdr chlopaki :smile:
hmm.....
Postujący
Postujący

Dołączenie: 28 Maj 2005, 15:48
Miejscowość: stąd nie widać ;P

Postprzez Hpest » 18 Paź 2005, 16:47

PostUA:

Hehe jasne.Ja stosunkowo staram sie reagowac na takie sprawy.A pogruzek nikt nie lubi.Wiem ze mogłem postapic inaczej i po prostu wysmiac proktor'a z wiadomosci które mi oferował.Lecz postapiłem inaczej i chyba najsłuszniej. :wink: Niechce sie narazie wypowiadac w sprawie tego tematu, poniewaz domniemane odejscie proktora z forum to wystarczajac nauczka dla niego.Zreszcza wydaje mi sie ,ze i tak wróci , chociazby w innej postaci.
Hmm.. a kto nie jest dzieckiem :D
Hmm..a ty nadal zastanawiasz sie nad swoim Nickiem :lol: hehe

Hehe jasne.Kto ma polewke to ma polewke.A badz swiadom ze cała sprawa mogła sie skonczyc inaczej.Nie tak mile jak teraz.Nie załuje ,ze postapiłem własnie tak i postanowiłem dosc do porozumienia z proktorem.
Niech sobie odpocznie.Jak narazie tak pozostanie. :wink: .Ja chyba kiedys za tą moja dobroc życiową niezle oberwe ale co tam. :D
Arek tak bardzo podoba Ci sie moja ksywa.
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Postprzez zebra » 18 Paź 2005, 18:11

PostUA:

Hpest, ale chyba nie myślisz, że proktor odchodzi z forum z twojego powodu? :lol: Wiesz, jakie jest moje zdanie? Już nieraz zauważyłam, że prowokujesz na forum wiele takich sytuacji, w których użytkownicy biorą udział i nie wynika z tego nic dobrego. Wywlokłeś wiadomość z PW na forum i co chciałeś przez to osiągnąć? Chciałeś uzyskać poparcie wśród innych użytkowników... I jeszcze jedno, Hpest, nie jesteś konsekwentny tylko uparty i to gorzej od osła... A tak na marginesie...
Hpest napisał(a):Jestem osoba konsekwętna w swoich poczynaniach i jak juz napisałem tematu jak narazie nie zamkne...

O tym, czy temat zostanie zamknięty, czy nie, decydują administratorzy, jakbyś był łaskaw zauważyć, a nie ty... :619:
zebra
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 11 Cze 2005, 21:40
Miejscowość: ...Stąd

Postprzez proktor » 18 Paź 2005, 18:25

PostUA:

napisalem tak bo niechcialem dłuzej ciagnac tego tematu...

jak widzialem(juz nie widze bo usunoles strone) masz 16 lat..

Zawsze wydawalo mi sie, ze jestes 13-14 letnim gnojem...

...zastanow sie nad tym...i niepisz, ze interesujesz sie hakingiem i crackingiem...bo te dwie nauki(wedlug mnie to sa nauki)mijaja sie ze soba...

niemasz pojecia jak to znalazlem...gdybym chcial wywalil bym na forum nawet godzine o ktorej chodzisz do kibla, zastanawiaj sie gdy rejerstrujesz sie na str. www(Przenosnia//Panie Polonisto)...

Daj mi chwile ciszy...nie kontynulujcie wiecej tego tematu...bo znaczylo by to tyle co obgadywanie za moimi plecami...("nie mowimy o tych ktorych z nami niema")

Dajcie mi chwile ciszy.........

zebra odezwij sie jeszcze kiedys na gg(mias mi dac fotke i niedalas ;P )
inni tez nich pisza jak bedzie sie kiedys nudzc...

Hpest...nie pisz mi na prv zebym sie odezwal...jak cos chcesz to sam pisz...bo ja nie rozmawiam z ludzmi ktorych nie lubie

byl dobry chumor...
-nie dostalem zadnej pały(jutro dostane z OprogramowaniaBiorowego)
-kumpel bil sie z gosciem ktorego nie lubie//pobil go
-ach.....z fajowa kolezanka gadalem na wczoraj...(Ach te aniolki :) )

A TU TRACH..........takie akcje

z myslenia pewnie miales 1ke...wystarczylo troche pomyslec aby domyslic sie, ze robie to pokojowo.

dobra to juz na pewno ostatni post...wszystko zalatwilem moge spadac...

arek widze,ze jestes...zaraz idziemy na piwo, jestem ustawiony z michalem, on idzie po gry do drugiego michala(niechcialo mi sie gg odpalac)

heh.....moj pierwszy post
http://www.instalki.pl/forum/viewtopic.php?t=893&highlight=

moj pierwszy post...pierwszy temat, dawno to wszystko bylo...nie jeszcze wtedy linux na oczy nie widzialem[/b]
Ostatnio edytowany przez proktor 18 Paź 2005, 18:39, edytowano w sumie 2 razy
strony internetowe: Błonie, Brwinów, Pruszków, Milanówek, Grodzisk Mazowiecki
Awatar użytkownika
proktor
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 28 Kwi 2005, 19:59

Postprzez Hpest » 18 Paź 2005, 18:27

PostUA:

Zebra proktor nie odchodzi z zadnego forum to po pierwsze. :wink: Nie byłas przy naszej klutni wiec niewiele wiesz na ten temat chociazbys bardzo tego chciała.
Mysle ze podjołem prawidłową decyzje oswietlajac temat i dawajac wszystko na forum.Proktor nauczył sie ,ze tak sie nie postepuje a ten temat mimo co niech bedzie przestroga dla tych co grozą innym.
A czy jestem upary czy nie to moja sprawa , nie masz nawet podstaw aby tak o mnie pisac tak samo jak ja gdybym napisał ,ze zebra nie jest zwierzeciem.
O tym, czy temat zostanie zamknięty, czy nie, decydują administratorzy, jakbyś był łaskaw zauważyć, a nie ty...

Jasne i nie musisz mi tego uswiadamiac.Lecz zauwaz ,ze temat moze byc niewygodny dla niektórych.Zamkną gdy beda przekonani ,ze tak bedzie najlepiej. :twisted:

Proktor czyzbys chciał na nowo zaczac nasza debate??? Daj mi tylko wyrazny sygnala a tak sie stanie.
:wink: .Chciałem byc tylko miły.
Mam 16 lat i co z tego hehe jara cie to.Znów zaczynasz uzywac wulgarnych słow gdyz nie potrafisz inaczej wyrazic swojego stanu emocjonalnego.. bardzo mi przykro z tego powodu.
Znalazłes jakis stary link do strony o której juz dawno zapomniałem i co jestes happy to ci współczuje twoich mozliwosci. :lol:
Co do zabci to wiadomo co mam na mysli hehe. :570: dzieki tej emotikonie zapamietam Cie proktor .hehe LOL :lol: :lol: :lol: .
To nara Gnojku...takze potrafie byc wulgarny jak byc nie wiedział Moze sie o tym jeszcze przekonasz..Haha. :570: :570: :570: LOL. Napewno sie do Ciebie odezwe na GG. No to ZEGNAJ!!! :570:
A tak na wiasen : Ten temat stał sie bardzo popularny :D
Ostatnio edytowany przez Hpest, 18 Paź 2005, 18:53, edytowano w sumie 1 raz
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Postprzez zebra » 18 Paź 2005, 18:48

PostUA:

:551: Hpest, więcej szczekasz, niż gryziesz. Uwierz mi, że szczytem moich ambicji nie jest uczestniczenie w takich dyskusjach. Ale nie mogę powstrzymać się od komentarzy. :lol: Może i masz rację, nie znam tematu od podszewki, bo tak już namieszałeś, że każdy tutaj zapomniał, jak się nazywa. :lol: Koniec dyskusji. :D Hpest i daj upust swoim instynktom i napisz to swoje ostatnie zdanie... I tylko się nie powtarzaj, bo już w 7 poście piszesz to samo. :D Hpest i taka moja dobra rada od serca, nie udawaj kogoś, kim nie jesteś, bo troszkę ci to nie wychodzi. A teraz uszanuję prośbę proktora i zrezygnuję z udziału w tej żenującej dyskusji z człowieczkiem, który nie ma za grosz poczucia przyzwoitości. :D Pozdrawiam! I postaraj się nie przenosić osobistch konfliktów na inne tematy na tym forum. ;)
zebra
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 11 Cze 2005, 21:40
Miejscowość: ...Stąd

Postprzez Hpest » 18 Paź 2005, 19:07

PostUA:

Twoja bezsensowna i skrupulatna wypowiedz jednym słowem jest żenujaca :lol: . Skoro nie chcesz nie musisz uczestniczyc w tym temacie.Nikt Cie do tego Nie zmusza.A ty jak kazda zebra posiadasz paski. :lol: :lol: . Dlatego nie udawaj ze ich nie posiadasz.I nie mam zamiaru uswiadamiac Ci jaka jest metafora tej wypowiedzi :D A moze przeszkadza Ci mój młody wiek??? :D hehe.Nie moja wina ,ze nie potarfisz sie z tym pogodzic.

Pozdrawiam*Hpest :wink:
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

PoprzedniaNastępna

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]