Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Zablokowany temat

GROŹBA!!!!

16 Paź 2005, 16:17

Jestem bardzo zdziwiony i poirytowany prywatna wiadomoscia jaka otrzymałem dnia: Nie Paź 16, 2005 1:50 pm.Od użytkownika forum instalek "proktor'a".Profil proktor'a dostepny na :http://instalki.pl/forum/profile.php?mode=viewprofile&u=733

Niewiem Co mam dalej robic w tej sprawie dlatego własnie zamiesciłem ten post.Co myslicie na ten temat??.Czy powinnem zwrócic sie do Administrator'ow Forum?? :?

16 Paź 2005, 16:30

Powiem tylko jedno:
LOL

16 Paź 2005, 16:33

pier... debil mysli ze jest nie wiadomo kim .... olej go .... niech sie napina w koncu mu stringi pękną i zamknie jape...

16 Paź 2005, 16:54

Porachunki załatwiaj poprzez pw - nie trzeba o nich informować na forum, co niestety uczyniłeś. Myślisz, że ujawniając prywatną wiadomość od proktora ośmieszysz go? Dla mnie postąpiłeś jak dziecko, Hpest...

16 Paź 2005, 17:20

ja uważam ze admin tu powinien zareagować. takie cuś niepowinno sie dziac na forum ani takie rzeczy tesh niepowinny byc załatwiane przez pw.
dobrze hpest zrobiłes naswietlając całą sytuacje popieram w 1000%

16 Paź 2005, 19:03

bua haha :shock: olej gowniarza :)

16 Paź 2005, 19:36

a z czym mu tak podpadłeś :D, że tak miło do Ciebie pisze, może go olej, ciekawe czy Proktor się wypowie na ten temat :lol: pozdro4all

16 Paź 2005, 20:15

A może Pan Proktor się boi ?
A cha i jeszcze jedno GÓWNIARZU pisze się przez RZ a nie tak jak jest napisane na samej górze jest przez Ż

16 Paź 2005, 20:34

Dzieki wszystkim ze nie przesliscie obojetnie koło tego tematu.
:!!: Czekam na jakaś konsekwętna odpowiedz ze strony administrator'ów For'óm. :!!:
Yoo!.... :570: Proktor ma jakis problem ze stanem psychicznym ale nie jestem pewien gdyz nie chce wydawac zbyt konsekwętnych opini na jego temat.On sam powinien to wiedziec Najlepiej.
Tlenowy masz racje. :wink:

17 Paź 2005, 14:00

Na drugi raz zglaszaj tego typu zdarzenia na priv.
proktor patrzac na tego screena, przekonal sie, ze warto pomyslec zanim napisze sie tego typu wiadomosc.

Usunalem screen, poniewaz uznalem, ze administrator forum powinien uzyskac cala rozmowe, na dany temat, a nie wycinek.
Nie pochwalam pogrozek.

17 Paź 2005, 14:29

.Nadeszła do Mnie nowa wiadomosc prywatna takze nieprzyjemna jak poprzednia oczywiscie od tego samego autora czyli Proktor'a.
Otrzymałem ja wczoraj póznym wiczorem i musze podkreslic ,ze jej tresc jest znacznie nieprzyjemna dla mnie niz poprzednia.Ten gosciu naprawde juz przesadza.Dziwne by było ,zeby administator pochwalał grozby m.in od tego jest aby sie tym zajmowac.

http://instalki.pl/forum/faq.php#35
Kim są Administratorzy?
Administratorzy są ludźmi, którym przydzielono najwyższy poziom kontroli nad całym forum. Mogą oni kontrolować wszystkie aspekty działania forum, włącznie z ustawianiem uprawnień dostępu, usuwaniem użytkowników, tworzeniem grup, określaniem moderatorów itp. Mają także pełne możliwości moderacji na forach.

Usunalem screen, poniewaz uznalem, ze administrator forum powinien uzyskac cala rozmowe, na dany temat, a nie wycinek.
To była cała wiadomosc!!

Niestety ja tego mu nie puszce płazem.Niech sobie pomazy.Bede dalej naswietlal ten temat az proktor nie zostanie konsekwetnie ukarany.
Prosze zobaczyc jak zareagowali na to uzytkownicy, szanujacy sie uzytkownicy którzy są juz od pewnego czasu na forum i jak sie wypowiedziali w tej sprawie .
To o czyms swiatczy prawda!!!!
Dlatego Administracjo Forum Instalek Zareaguj w sposob konsekwetny.

17 Paź 2005, 15:09

gosciu ma niezle w głowie.... he he he takie przyje... to sie rodzą chyba raz na 20 lat.... daj sobie z nim spokój.... w sumie szkoda mi go....

17 Paź 2005, 15:15

Tak oczywiscie ja w zaden sposób nie mam zamiaru osmieszac proktor'a.
Lecz konsekwencje swoich poczynan musi poniesc!!!!.Nie jest dzieckiem i wie co pisze.

17 Paź 2005, 20:52

nooo....i czemu usunołes strone??

przed chwila byla, czy to zbieg okolicznosci, a...moze to nie ty byles??

ty ujawniasz rozmowe z prv, to czemu ja mialbym nie dac tego linka...

hakerze i crackeze gg.(wiez, ze zato grozi kara??zanim zaczniesz sie zabierac za takie zeczy przeczytaj kodeks :) )

Ej...sam zaczołes tom wojne, ja sie do niej prawie nie wtracalem, na poczatku byla klutnia z komandosem(sprzeczka). Ale po przeczytaniu tych twoich bzdur...i rozmowie z arkiem juz niemoglem.

Acha jak chodzi o te pogrozki to oczywiscie mijały sie z prawda, ale niewiem co mi odbilo.

dobra ja juz koncze ten temat...

RainMan<<udawales, ze niewiesz. Prawda??

17 Paź 2005, 21:48

oooo Ktoz to sie odezwal mysłałem ze juz zapomniałes jezyka.
Podany przez Ciebie link nie działa.Przykro Mi.Mówiłem Ci przeciez ze masz pósc do specjalisty, najwyrazniej Mnie nie posłóchałes.No ale to juz nie moja sprawa.
Hmm słabo słabo gdy dzisiaj wstałem myslałem ,ze zapókasz do moich drzwi i bedziemy mogli zaczac interesujaca wymiane zdac ,lecz bardzo sie zdziwiłem gdy do tego nie doszło.
Myslisz ze wystarczy wyłapac pewien fragment i dowiedziec sie ze jestem Zielu?? a pozniej wpisac w www.google.pl nazwe "Zielu".
Dla twej informacji: Tak zgadza sie jestem Zielu dla ciebie Pan. Ksywka ta posiada juz kilka lat m.in od 4klasy podstawowej i mowia tak na Mnie znajomi do tychczas.Fajna prawda. :wink:
Skoro napisałem ze bede kontunuował dalej ten temat to tego dokonam. :D

kolejne wiadomosci od proktor'a które otzrymałem.Oczywiscie jak sie domyslacie równiez z pogrózkami.

Zapomniałes o tym ze to ja Zalozyłem ten temat i tak szybko go nie skoncze :wink: Wiem ze chciałbys abym to zrobił lecz przyjmij sobie do widomosci ,ze tak nie stanie sie napewno.

Co do informatyki miałem 5tke :wink:
ty ujawniasz rozmowe z prv, to czemu ja mialbym nie dac tego linka...
hehe szalejesz.

Ej...sam zaczołes tom wojne, ja sie do niej prawie nie wtracalem, na poczatku byla klutnia z komandosem(sprzeczka). Ale po przeczytaniu tych twoich bzdur...i rozmowie z arkiem juz niemoglem.

Acha jak chodzi o te pogrozki to oczywiscie mijały sie z prawda, ale niewiem co mi odbilo.

Ja zaczołem wojne ...a to dziwne.Ja tylko odpierałem twoje ataki .Trzebabyło na Mnie nie wsiadac.I uzywac takich słów w stosunku do Mnie.A to ze nie potrafiłes Mi odpowiedziec to zaczołes Mi grozic!!!!
Najprostrzy sposób dla człowieka który nie potrafi nad soba zapanowac i poprzez to zachowuje sie wulgarnie i niekulturalnie.Kto wie czym to sie moze skonczyc .Jestes nieobliczalny powinnes siedziec teraz w wariatkowie.

Czego sie boisz najpierw wypisujesz takie rzeczy a teraz sie wycofujesz bo boisz sie wyleciec z forum i tak juz wszyscy maja na twój temat zdanie.
dobra ja juz koncze ten temat...
Nie tak szybko proktor. :570:
Ostatnio edytowany przez Hpest, 17 Paź 2005, 22:35, edytowano w sumie 1 raz
Zablokowany temat