oooo Ktoz to sie odezwal mysłałem ze juz zapomniałes jezyka.
Podany przez Ciebie link nie działa.Przykro Mi.Mówiłem Ci przeciez ze masz pósc do specjalisty, najwyrazniej Mnie nie posłóchałes.No ale to juz nie moja sprawa.
Hmm słabo słabo gdy dzisiaj wstałem myslałem ,ze zapókasz do moich drzwi i bedziemy mogli zaczac interesujaca wymiane zdac ,lecz bardzo sie zdziwiłem gdy do tego nie doszło.
Myslisz ze wystarczy wyłapac pewien fragment i dowiedziec sie ze jestem Zielu?? a pozniej wpisac w
www.google.pl nazwe "Zielu".
Dla twej informacji: Tak zgadza sie jestem Zielu dla ciebie Pan. Ksywka ta posiada juz kilka lat m.in od 4klasy podstawowej i mowia tak na Mnie znajomi do tychczas.Fajna prawda.
Skoro napisałem ze bede kontunuował dalej ten temat to tego dokonam.
kolejne wiadomosci od proktor'a które otzrymałem.Oczywiscie jak sie domyslacie równiez z pogrózkami.
Zapomniałes o tym ze to ja Zalozyłem ten temat i tak szybko go nie skoncze

Wiem ze chciałbys abym to zrobił lecz przyjmij sobie do widomosci ,ze tak nie stanie sie napewno.
Co do informatyki miałem 5tke
ty ujawniasz rozmowe z prv, to czemu ja mialbym nie dac tego linka...
hehe szalejesz.
Ej...sam zaczołes tom wojne, ja sie do niej prawie nie wtracalem, na poczatku byla klutnia z komandosem(sprzeczka). Ale po przeczytaniu tych twoich bzdur...i rozmowie z arkiem juz niemoglem.
Acha jak chodzi o te pogrozki to oczywiscie mijały sie z prawda, ale niewiem co mi odbilo.
Ja zaczołem wojne ...a to dziwne.Ja tylko odpierałem twoje ataki .Trzebabyło na Mnie nie wsiadac.I uzywac takich słów w stosunku do Mnie.A to ze nie potrafiłes Mi odpowiedziec to zaczołes Mi grozic!!!!
Najprostrzy sposób dla człowieka który nie potrafi nad soba zapanowac i poprzez to zachowuje sie wulgarnie i niekulturalnie.Kto wie czym to sie moze skonczyc .Jestes nieobliczalny powinnes siedziec teraz w wariatkowie.
Acha jak chodzi o te pogrozki to oczywiscie mijały sie z prawda, ale niewiem co mi odbilo.
Czego sie boisz najpierw wypisujesz takie rzeczy a teraz sie wycofujesz bo boisz sie wyleciec z forum i tak juz wszyscy maja na twój temat zdanie.
dobra ja juz koncze ten temat...
Nie tak szybko proktor.
Ostatnio edytowany przez
Hpest, 17 Paź 2005, 22:35, edytowano w sumie 1 raz