UA:
UA:
UA:
Izebra napisał(a):...zrezygnuję z udziału w tej żenującej dyskusj...i
Dalej...Hpest napisał(a):...wypowiedz jednym słowem jest żenujaca...
Izebra napisał(a):I zamierzam być konsekwentna w tym postanowieniu.
Hpesy napisał(a):Jestem osoba konsekwętna w swoich poczynaniach...
UA:
I nie papuguj zdań:
, a późniejJestem osoba konsekwętna w swoich poczynaniach...
I zamierzam być konsekwentna w tym postanowieniu.
Z resztą nie będę zniżać się do twojego poziomu. Mam inne sprawy na głowie
I nie przeszkadza mi twój młody wiek. Ja już 16 lat mam za sobą i to już dawno, dawno... I dobrze mi z tym.
UA:
Hpest napisał(a):(...)Sama również pewnie popełniałaś mnóstwo błędów nie tylko ortograficznych a trzepiaż się m.in. Mnie i innych użytkowników forum za to.
UA:
UA:
UA:
Czepiam się teraz głównie ciebie. Trzepiaż... Może trzepać to ty byś chciał, w końcu młody jesteś. Hormony ci buzują.
zebra miałaś już skończyć wypowiadanie sie na ten temat, ale widzę, że nie umiesz dotrzymać słowa
po co w ogóle z nim rozmawiasz, przeciez ten hpest to jakis rozwydrzony gowniarz, poza tym po jego sposobie pisania widać, że inteligencja
(nie mowiąc o ortografii) nie jest jego mocną stroną, skonczcie ten temat, bo naprawdę nie ma o czym pisać, a ten łepek sie podnieca, że jego wypowiedzi cieszą sie tak duzym zainteresowaniem
Ok dajmy już spokój.odezwała sie babuszka..... mowiłaś,że nie lubisz uczestniczyć w takich dyskusjach bo masz wyższe ambicje,a tu proszę ,co innego..... hpest skoncz tez już ,to juz nudne jest.....
UA:
Hpest napisał(a): Temat ten nie jest przeznaczony dla nowych użytkowników forum instalek. Mella nie wiesz kompletnie Nic w sprawie poruszanej w tym temacie .Daj sobie spokój dziewczyno. Nie drażnij biało-czerwonych.
UA:
UA:
Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]