TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

GROŹBA!!!!

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

Postprzez komandos » 18 Paź 2005, 20:15

PostUA:

piękny post proktorze na koniec....ach wspomnienia ..... mój pierwszy post... moje pierwsze jajko....moje pierwsze....co to biedronka? kogo to interesuje ?
Ashes to ashes , Dust to dust... AMEN !!!
Awatar użytkownika
komandos
Postujący
Postujący

Dołączenie: 30 Mar 2005, 18:02
Miejscowość: Kocborowo

Postprzez hmm..... » 18 Paź 2005, 20:52

PostUA:

buheheehehehe 16 lat Hpest bueheheeh :grin: :grin: :grin: dalbym ze 12 max 13 :grin: :grin: zakonczcie te dyskusje, Hpest chcesz sie wyzywac z kims to na PW a nie tu na publiku brudy wyciagac :lol:
a co do mojej ksywki ktora gdzies tam pisales - tak zastanawiam sie jeszcze :lol: chyba wezme "Hacker i Cracker" :lol: :lol: pzdr. 8)

PS: proktor napewno juz szarzujesz na nowym nicku :grin: pozdrowienia :lol:
hmm.....
Postujący
Postujący

Dołączenie: 28 Maj 2005, 15:48
Miejscowość: stąd nie widać ;P

Postprzez Hpest » 18 Paź 2005, 21:45

PostUA:

Hmm lubisz clonowac ludzi???nie potrafisz sam sie wypowiedziec na dany temat to moze lepiej nic nie pisz skoro sprawia Ci to taka trudnosc.
Tak tak zastanawiaj sie dalej nad tym nickiem ,a moze cos wymyslisz Hmm...LOL :lol: .Proponuje Ci wybrac Nick ClonoBoy!!!!LOL w sam raz dla Ciebie Hmm.... :lol: clonuj dalej.

A niech sobie szarzuje...i tak nic mu to nie da.HAHA.Dziwne ,ze dopiero teraz zaczol edukacje.Przeciez wrzesien juz Byl. :lol:
Ja lece dlatego nie odpisze wam na wasze posty.narq
Bede pozniej... :wink:
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Postprzez zebra » 19 Paź 2005, 00:39

PostUA:

Hpest, bezsensowna i skrupulatna...? :? Coś ci ta mądrość nie wyszła. Nie musisz mi uświadamiać, jaka jest metafora twojej wypowiedzi, bo sam nie masz pojęcia. :) I nie papuguj zdań:
zebra napisał(a):...zrezygnuję z udziału w tej żenującej dyskusj...i
I
Hpest napisał(a):...wypowiedz jednym słowem jest żenujaca...
Dalej...
zebra napisał(a):I zamierzam być konsekwentna w tym postanowieniu.
I
Hpesy napisał(a):Jestem osoba konsekwętna w swoich poczynaniach...
:) I tak dalej. :) Z resztą nie będę zniżać się do twojego poziomu. Mam inne sprawy na głowie. :) I nie przeszkadza mi twój młody wiek. :) Ja już 16 lat mam za sobą i to już dawno, dawno... I dobrze mi z tym. :) The end.
zebra
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 11 Cze 2005, 21:40
Miejscowość: ...Stąd

Postprzez Hpest » 19 Paź 2005, 01:17

PostUA:

No właśnie zebra, the end, Fin, bo juz jak napisałem nudzi mnie ten dialog.
Ty naprawdę nie wiesz, jaka jest metafora mojej wypowiedzi :lol: No coż..Nie jesteś bynajmniej bystra.
I nie papuguj zdań:

Cos Ci ta wypowiedz nie wyszła gdyż do pierwszej się zgadzam, lecz co do drugiej to ty spapugowałaś moją
Najpierw było:
Jestem osoba konsekwętna w swoich poczynaniach...
, a później
I zamierzam być konsekwentna w tym postanowieniu.
:)
Wyłapałaś urywki moich wypowiedzi no i co Ci to dało.Zgadza się Nic.
Z resztą nie będę zniżać się do twojego poziomu. Mam inne sprawy na głowie

I nie przeszkadza mi twój młody wiek. Ja już 16 lat mam za sobą i to już dawno, dawno... I dobrze mi z tym.

Ciekawe czy ty, gdy miałaś 16lat podchodziłaś do tematu związanego z poprawna pisownia w podobny sposób, jaki podchodzisz teraz. Watpie. :)
Sama również pewnie popełniałaś mnóstwo błędów nie tylko ortograficznych a trzepiaż się m.in. Mnie i innych użytkowników forum za to. :wink: A pozatym ide spać :wink: .
[/quote]
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Postprzez zebra » 19 Paź 2005, 18:23

PostUA:

Hpest napisał(a):(...)Sama również pewnie popełniałaś mnóstwo błędów nie tylko ortograficznych a trzepiaż się m.in. Mnie i innych użytkowników forum za to.

Czepiam się teraz głównie ciebie. :) Trzepiaż... :lol: Może trzepać to ty byś chciał, w końcu młody jesteś. :D Hormony ci buzują. ;)
<<DOPISEK>>
Sorry za niewybredny komentarz, ale nie mogłam się powstrzymać. :lol: Hpest, resztę wyjaśnię sobie z tobą na PW :619: Ciekawa jestem, czy też to opublikujesz. :D
Ostatnio edytowany przez zebra, 19 Paź 2005, 19:40, edytowano w sumie 1 raz
zebra
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 11 Cze 2005, 21:40
Miejscowość: ...Stąd

Postprzez zebras rulez » 19 Paź 2005, 18:47

PostUA:

zebra miałaś już skonczyć wypowiadanie sie na ten temat, ale widzę, że nie umiesz dotrzymać słowa
po co w ogóle z nim rozmawiasz, przeciez ten hpest to jakis rozwydrzony gowniarz, poza tym po jego sposobie pisania widać, że inteligencja
(nie mowiąc o ortografii) nie jest jego mocną stroną, skonczcie ten temat, bo naprawdę nie ma o czym pisać, a ten łepek sie podnieca, że jego wypowiedzi cieszą sie tak duzym zainteresowaniem
zebras rulez
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 28 Wrz 2005, 12:00
Miejscowość: znikąd (Izbica)

Postprzez komandos » 19 Paź 2005, 18:48

PostUA:

mowiłaś,że nie lubisz uczestniczyć w takich dyskusjach bo masz wyższe ambicje,a tu proszę ,co innego..... hpest skoncz tez już ,to juz nudne jest..... :roll:
Ostatnio edytowany przez komandos, 19 Paź 2005, 19:57, edytowano w sumie 1 raz
Ashes to ashes , Dust to dust... AMEN !!!
Awatar użytkownika
komandos
Postujący
Postujący

Dołączenie: 30 Mar 2005, 18:02
Miejscowość: Kocborowo

Postprzez Hpest » 19 Paź 2005, 19:28

PostUA:

Nie wiem po co takie osoby jak Mella odpisują, skoro nic o całej sprawie nie wiedzą. Temat ten nie jest przeznaczony dla nowych użytkowników forum instalek. Mella nie wiesz kompletnie Nic w sprawie poruszanej w tym temacie .Daj sobie spokój dziewczyno. Nie drażnij biało-czerwonych. :wink: .To taka mała podpowiedz z mojej strony.

Czepiam się teraz głównie ciebie. Trzepiaż... Może trzepać to ty byś chciał, w końcu młody jesteś. Hormony ci buzują.

Zebra z tego co piszesz można wywnioskować, że jesteś nie wyżyta seksualnie :D .Wszystko kojarzy Ci się z jednym :lol: .

zebra miałaś już skończyć wypowiadanie sie na ten temat, ale widzę, że nie umiesz dotrzymać słowa
po co w ogóle z nim rozmawiasz, przeciez ten hpest to jakis rozwydrzony gowniarz, poza tym po jego sposobie pisania widać, że inteligencja
(nie mowiąc o ortografii) nie jest jego mocną stroną, skonczcie ten temat, bo naprawdę nie ma o czym pisać, a ten łepek sie podnieca, że jego wypowiedzi cieszą sie tak duzym zainteresowaniem

Haha zebras rulez . :lol: Widzę, że również tobie przeszkadza mój młody wiek. Czyż byś mi zazdrościła? :roll: :lol: Śmieszysz Mnie dosłownie od podstaw. Nie posiadasz własnej osobowości wiec nie mam nawet o czym z tobą pisać. Clonuj dalej haha :lol: Dużym zainteresowaniem-no jasne hehe. :D Nie lubię osób które przylizują brzydko mówiąc d..e .Nie nie mogę.....Lol :lol: .
odezwała sie babuszka..... mowiłaś,że nie lubisz uczestniczyć w takich dyskusjach bo masz wyższe ambicje,a tu proszę ,co innego..... hpest skoncz tez już ,to juz nudne jest.....
Ok dajmy już spokój.
.To się robi bez sensowne. Skoro juz tak bardzo chcecie zakończyć temat to proszę. Nie mam nic przeciwko. KONIEC TEMATU Yo yo zebras rulez 8)hihi :lol: FIN. 8)
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Postprzez Mella » 19 Paź 2005, 20:17

PostUA:

tak na zakończenie...
Hpest napisał(a): Temat ten nie jest przeznaczony dla nowych użytkowników forum instalek. Mella nie wiesz kompletnie Nic w sprawie poruszanej w tym temacie .Daj sobie spokój dziewczyno. Nie drażnij biało-czerwonych.

To może powiesz mi gdzie napisałeś, że dany temat jest tylko dla "starych" forumowiczów ??? jesteś coraz bardziej śmieszny...może i nie znam całej sprawy od początku...ale wypowiedziec się moge na dany temat...a może zaraz zaczniesz mi grozić??...śmieszne...naprawde śmieszne...
Awatar użytkownika
Mella
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 17 Paź 2005, 19:18

Postprzez manius23 » 21 Paź 2005, 17:58

PostUA:

wiecie co ?
dzieki takim tematom wszyscy pokazujecie ze albo jestescie malolaty albo lubicie sie klocic i piszecie tylko po to zeby cos napisac nie sadziecie ze to niepotrzebne ?
co z tego ze macie po 100 200 czy 300 postow jak 3/4 nadaje sie do usuniecia.

pozatym nie o tym byla mowa w temacie
Awatar użytkownika
manius23
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 06 Lut 2005, 12:22
Miejscowość: stąd ?

Postprzez Mirahz » 23 Paź 2005, 13:32

PostUA:

Jak widzicie, prawie polowa postow w tym temacie zostala usunieta (pozostala czesc trzyma sie na wlosku). Zaczeliscie zalatwiac swoje porachunki i co bylo do przewidzenia, polecialy wyzwiska, bluzgi itp.

Watek zostal zakonczony.
Awatar użytkownika
Mirahz
Administrator
Administrator

Dołączenie: 10 Maj 2004, 20:40
Miejscowość: Polska
Pochwały: 6
Sprzęt: Samsung NP530, Huawei P30 Pro

Poprzednia

Powróć do Free Post

Kto jest na forum