UA:

UA:

UA:
I nie papuguj zdań: Izebra napisał(a):...zrezygnuję z udziału w tej żenującej dyskusj...i
Dalej...Hpest napisał(a):...wypowiedz jednym słowem jest żenujaca...
Izebra napisał(a):I zamierzam być konsekwentna w tym postanowieniu.
Hpesy napisał(a):Jestem osoba konsekwętna w swoich poczynaniach...
I tak dalej.
Z resztą nie będę zniżać się do twojego poziomu. Mam inne sprawy na głowie.
I nie przeszkadza mi twój młody wiek.
Ja już 16 lat mam za sobą i to już dawno, dawno... I dobrze mi z tym.
The end.
UA:
I nie papuguj zdań:
, a późniejJestem osoba konsekwętna w swoich poczynaniach...
I zamierzam być konsekwentna w tym postanowieniu.
Z resztą nie będę zniżać się do twojego poziomu. Mam inne sprawy na głowie
I nie przeszkadza mi twój młody wiek. Ja już 16 lat mam za sobą i to już dawno, dawno... I dobrze mi z tym.

UA:
Hpest napisał(a):(...)Sama również pewnie popełniałaś mnóstwo błędów nie tylko ortograficznych a trzepiaż się m.in. Mnie i innych użytkowników forum za to.
Trzepiaż...
Hormony ci buzują.
Ciekawa jestem, czy też to opublikujesz. 

UA:

UA:

UA:
Czepiam się teraz głównie ciebie. Trzepiaż... Może trzepać to ty byś chciał, w końcu młody jesteś. Hormony ci buzują.
.Wszystko kojarzy Ci się z jednym zebra miałaś już skończyć wypowiadanie sie na ten temat, ale widzę, że nie umiesz dotrzymać słowa
po co w ogóle z nim rozmawiasz, przeciez ten hpest to jakis rozwydrzony gowniarz, poza tym po jego sposobie pisania widać, że inteligencja
(nie mowiąc o ortografii) nie jest jego mocną stroną, skonczcie ten temat, bo naprawdę nie ma o czym pisać, a ten łepek sie podnieca, że jego wypowiedzi cieszą sie tak duzym zainteresowaniem
Nie lubię osób które przylizują brzydko mówiąc d..e .Nie nie mogę.....Lol Ok dajmy już spokój.odezwała sie babuszka..... mowiłaś,że nie lubisz uczestniczyć w takich dyskusjach bo masz wyższe ambicje,a tu proszę ,co innego..... hpest skoncz tez już ,to juz nudne jest.....

UA:
Hpest napisał(a): Temat ten nie jest przeznaczony dla nowych użytkowników forum instalek. Mella nie wiesz kompletnie Nic w sprawie poruszanej w tym temacie .Daj sobie spokój dziewczyno. Nie drażnij biało-czerwonych.

UA:

UA:

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]