Uhmm jakoś tak wyszło, ze ostatnio nie miałem zbytnio czasu na forum. Jestem trochę zły na siebie, że nie mogłem mimo to odpisać na ten temat i poprzez to wyłapałem kilka minusów. Heheh zauważyłem, ze wszyscy Ci, którzy dali mi minusa zrobili to ze względu na temat "Groźba"
Nie chcę ich o to posądzać, iż sam twierdze, że taki temat jest tematem odpowiednim, potrzebnym i stosownym do zastosowania na forum i nie ma w nim nic takiego złego. Jednak muszę podkreślić, że naprawdę nie znacie moich intencji w sprawie tematu groźba i widać, że nie jesteście sposób zakumac może kiedyś zrozumiecie moje przesłanie, ale nie o tym mowa i nie chce tu poruszać innego tematu.
Mojego minusa daje:

Aris (na początku zacząłeś sie niestosownie odnosić po tym, gdy próbowałem ci pomuc, a ty nawet tego nie doceniłeś wręcz odwrotnie zaatakowałeś mnie bezpodstawnie i dlatego jesteś główną przyczyną wystąpienia tematu Groźba :
Więcej na :
http://instalki.pl/forum/viewtopic.php?t=2133
, Minus również za to, że skłoniłeś innych useruw do dania mi minusa:
Siema.
Pamiętacie może ten temat???????? bo niektużi napewno tak
wpadłem na pomysł żeby go kontyułować.
I dziś dam nawet minusa i plusa
Minus(-) Hpest
Plus(+) Proktor
Dlatego wędruje dla Ciebie Wielki Minus " - " cwaniaczku.

Proktor

(Mimo tego, co wypisywał Aris postanowiłeś mu pomóc i dlatego zacząłeś mi grozić, a ja sobie na to nie pozwole i tak zaczął się konflikt miedzy tobą, a mną) Minus dla Ciebie także za wulgarne słowa, które wypisałeś pod moim adresem. " - "

zebra (Głównie za uczepianie się Mnie ze względu na temat, pogrószek od proktor'a chociaż nie potrafiłaś znaleźć dokładnej przyczyny wystąpienia tematu Groźba oraz za upominanie każdemu, że popełnia błędy ortograficzne chociażby te najmniejsze. I dla mnie jest to monotonne i głupie, dlatego że forum nie służy, do jakich kolwiek ocen związanych z pisownią, lecz udzielnie się na dany temat i w konsekwencji pomocy), dlatego minus dla ciebie za nadmierne upominanie user'ów o poprawnej pisowni gramatycznej. " - "
Mojego plusa daje:

Komandos (za odpowiednie podejście do tematu związanego z cała sprawą Aris'a i Proktor'a)

kuba88 (mimo twojego wczesnego dołączenia do forum starasz się sie nawiązać do każdego tematu i pomóc, w czym tylko możesz)

manius23 (mimo naszego początkowego niedomówienia na dany temat potrafiłeś się stosownie zachować i dążyłeś do osiągnięcia porozumienia, a ja to doceniam).

Tlenowy (wiesz, w czym rzecz i potrafisz się odpowiednio zachować na dany temat) dzięki za plusa.
Na marginesie:

RainMan( Wypowiadasz się stosownie na każdy temat, uwzględniam temat groźby, lecz nie potrafisz trzymać się swojego zdania i idziesz za głosem innych, co w końcowych efektach kończy się negatywnie.)

Mella (Mimo twoich pozytywnych dla danego tematu wypowiedzi nie potrafisz znaleźć dokładnej jego przyczyny.)Temat groźba".

daemon (powinneś kurczowo trzymać się swojego zdania mimo osądów innych.)
I jak na razie to tyle, jeśli o kimś zapomniałem to sorry.