wojtas1125554 Ja też nie pajam miłością do Ciebie
Hpest
Napisałam o Tobie, i tam jeszcze kimś , bo wy zaczeliście zmieniać temat.
Dobra skoro od upominania są Administratorzy,to dlaczego mnie upominali użytkownicy ( Ty też coś tam próbowałeś mi nawijać)
Konkretnie chodziło mi o sytuacje kiedy po moim poscie jakiś klient umieścił cały proces formatowania dyskietki, czy coś takiego.
Adminom to nie przeszkadza więc się nie żal. A skoro upominali cię użytkownicy forum, to robili to dla tego, że pisałaś byle co, nie na temat, i w wielkich ilościach i miej pretensję czy jakiekolwiek uwagi do nich czyli do osób które to robiły, a nie posądzasz Mnie, żę ja zmianiam tematy itp bo jak już pisałem od tego są pewne osoby na forum.
Z tego co pamiętam, a pamietam dobrze to ja wstawiłem się za Ciebie kiedy chciałaś odejśc z forum i próbowałem temu zaradzić. Przypomnij sobie. Ja pamiętam cała rozmowę z gg. Nieźle się wtedu naprodukowałem na forum aby jakoś wytłumaczyć, że jesteś nowa, nie znasz zasad itp. Teraz próbujesz się mnie uczepić za byle co, i to jest dla mnie Śmieszne.
Ogólnie nie chodzi mi o to, że przeszkadza mi ta wielka czcionka, czy zmienianie tematu, tylko o to ,że niektórzy moga se robić co chcą i nikt im nawet słowa nie piśnie a inni napiszą jednego głupiego posta albo odpowiedzą na starszy ( sprzed kilku dni)i już jest wielka jazda.
O to mo chodzi!!
Piszesz o sobie. Sprzet kilku dni tak ojojo tylko, że ty wyciągałaś stare zamknięte juz tematy sprzed kilku, a nawet kilkunastu miesięcy. Chcesz się żalić i wyżywac, rób to bez mojego udziały, nie mam czasu aby go tracić na takie sprawy. Nie moja zasługa, że wszyscy Cie odebrali jako nabijaczke postów. Mam nadzieję, że już zrozumiałaś przeznaczenia i funkcyjnosć Forum. Jeżeli nie poczytaj regulamin.
Piszcie se o czym chcecie i w jaki sposób chcecie. Tylko potem nie miejcie wątów do innych,że robią to samo.
Albo wszyscy albo nikt!!
Temat uważam za zakończony, ja w tej kwesti nie mam zamiaru się więcej wypowiadać.
Pozdro dla wszyskich ( dla wojtas1125554 też )
Po za tym jeżeli stawiasz jakieś zażuty według użytkowników to nie rób tego bez podstawnie.
Sorry lecz odemnie masz MINUSA za takie głópawe posty, nie mam zamiaru tracić czasu na takie rzeczy.
Pozdrawiam.Hpest