TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

+ i -

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

Postprzez Hpest » 19 Lis 2005, 18:41

PostUA:

wojtas1125554 Ja też nie pajam miłością do Ciebie

Hpest
Napisałam o Tobie, i tam jeszcze kimś , bo wy zaczeliście zmieniać temat.
Dobra skoro od upominania są Administratorzy,to dlaczego mnie upominali użytkownicy ( Ty też coś tam próbowałeś mi nawijać)
Konkretnie chodziło mi o sytuacje kiedy po moim poscie jakiś klient umieścił cały proces formatowania dyskietki, czy coś takiego.

Adminom to nie przeszkadza więc się nie żal. A skoro upominali cię użytkownicy forum, to robili to dla tego, że pisałaś byle co, nie na temat, i w wielkich ilościach i miej pretensję czy jakiekolwiek uwagi do nich czyli do osób które to robiły, a nie posądzasz Mnie, żę ja zmianiam tematy itp bo jak już pisałem od tego są pewne osoby na forum.
Z tego co pamiętam, a pamietam dobrze to ja wstawiłem się za Ciebie kiedy chciałaś odejśc z forum i próbowałem temu zaradzić. Przypomnij sobie. Ja pamiętam cała rozmowę z gg. Nieźle się wtedu naprodukowałem na forum aby jakoś wytłumaczyć, że jesteś nowa, nie znasz zasad itp. Teraz próbujesz się mnie uczepić za byle co, i to jest dla mnie Śmieszne.
Ogólnie nie chodzi mi o to, że przeszkadza mi ta wielka czcionka, czy zmienianie tematu, tylko o to ,że niektórzy moga se robić co chcą i nikt im nawet słowa nie piśnie a inni napiszą jednego głupiego posta albo odpowiedzą na starszy ( sprzed kilku dni)i już jest wielka jazda.
O to mo chodzi!!

Piszesz o sobie. Sprzet kilku dni tak ojojo tylko, że ty wyciągałaś stare zamknięte juz tematy sprzed kilku, a nawet kilkunastu miesięcy. Chcesz się żalić i wyżywac, rób to bez mojego udziały, nie mam czasu aby go tracić na takie sprawy. Nie moja zasługa, że wszyscy Cie odebrali jako nabijaczke postów. Mam nadzieję, że już zrozumiałaś przeznaczenia i funkcyjnosć Forum. Jeżeli nie poczytaj regulamin.

Piszcie se o czym chcecie i w jaki sposób chcecie. Tylko potem nie miejcie wątów do innych,że robią to samo.
Albo wszyscy albo nikt!!
Temat uważam za zakończony, ja w tej kwesti nie mam zamiaru się więcej wypowiadać.
Pozdro dla wszyskich ( dla wojtas1125554 też )

Po za tym jeżeli stawiasz jakieś zażuty według użytkowników to nie rób tego bez podstawnie.
Sorry lecz odemnie masz MINUSA za takie głópawe posty, nie mam zamiaru tracić czasu na takie rzeczy.

Pozdrawiam.Hpest
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Postprzez RainMan » 19 Lis 2005, 20:16

PostUA:

z ta formatowaniem dyskietki to byłem ja!! hehe tylk oze moj post usuneli a glukpowaty post o teletubisiach jakiejs malo znanej i lubianej osóbki nie!

za to MINUS DLA ADMINOW I DLA BAAJKI19(KAAJKA JAK BY SIE KTOS NIEDOMYSLIL) PLUSIK DLA HPESTA W SZCZEGOLNOSCI ZA TEN POST

PATRZ WYZEJ

pzdr RainMan
"DUMNY PO ZWYCIĘSTWIE WIERNY PO PORAŻCE"
Awatar użytkownika
RainMan
Postujący
Postujący

Dołączenie: 12 Lip 2005, 08:03
Miejscowość: R-RZ

Postprzez pp3088 » 23 Sie 2006, 00:35

PostUA:

Mimo iż jest to stary temat to uważam, że warto go kontynuować:)

To tylko moje odczucia, nie brać ich do siebie, nie były napisane w celu obelgo. Po za tym nikt nie jest idealny.

+
Niunka-Osoba mająca ciekawy pogląd świata, sprawy przyjmuje na chłodno. Lubi mówić prawdę prosto w oczy, a to boli, w skutek czego ludzie mają czesto do niej wąty.
Mirahz-Gość na poziomie. Odpowiada zwięźle i na temat, bez omyłkowych dopowiedzeń.
+/-banan-bardzo nie spójne posty czesto nabijane*moje odczucie) mimo to wzbudził moją sympatię. Lubi działać pod wpływem chwili.
+/-mówią, że jeśli kogoś pouczasz to sam powinieneś to umięć. Ma pouczająca sygne z opisem nie karm trola. Mimo to bardzo lubi karmić te monstra. Baa czasem staje się jednym z nich. Mimo to jest pocieszny i nieszkodliwy
+/-Mac -kolokwialnie mówiąc nie przypadliśmy sobie do gustu. Jest opanowany i pewny siebie. Mimo naszych nie za dobrych kontaktów imponuje mi jego ogrmona wiedza.
+/-Chief-miły gostek. Ma jedną wade mianowicie wierzy bezgranicznie eMulowi, nie zauważając jego błędów
Awatar użytkownika
pp3088
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 11 Sie 2006, 23:59
Miejscowość: Szczecin

Postprzez Chief » 23 Sie 2006, 01:26

PostUA:

no to podobine zaczne jak pp3088:

Niuńka- co tu duzo mówic! SKARB szuka, grzebie, sprawdza, testuje!
mnóstwo wiedzy i chce sie nia podzielic z innymi!! +

Mac- Wiedze o sprzecie komputerowym posiada duża! ma wulgarny jezyk i troszke szalej jak dostał moda na dziale!! + i -

Mirahz- czesto nie odpowiada na stawiane pytnia, zachowuj sie bardzo nie konsekwentnie! Zreszta ja tez nie przypadlem mu do gustu! -

czajek- spokojny daje konkretne i scisle odpowiedzi! +

a co do mojej osoby to czesto pisze duzo ale zawsze zwracam uwage na cos smiesznego lub cos co niezgadza sie ze stanem faktycznym!!

Pozdrawiam

dodatek
zapomiałem o jeszcze o
1jaa - za całokształt i za pomoc z html :D +
Ostatnio edytowany przez Chief, 23 Sie 2006, 13:13, edytowano w sumie 1 raz
Awatar użytkownika
Chief
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 08 Gru 2005, 22:26
Miejscowość: Warmia

Postprzez Kserkses » 23 Sie 2006, 02:26

PostUA:

Krótko jestem na forum, ale pozwole sobie na zaplusowanie i zaminusowanie :P

+ niunka, za jej wiedze i chec pomocy userom oraz za podpis :)
+ Mac, za wiedze nt Hardware, czytam i widze, ze zna sie chlop :)
- Chief - za ciągłe nadużywanie wykrzykników. Strasznie denerwujące i irytujące. :sad:
- dla siebie, żeby było po równo plusów i minusów :P

Pozdrawiam
ERROR 404 - Podpis not found.
Awatar użytkownika
Kserkses
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 21 Sie 2006, 19:07
Miejscowość: zewsząd

Postprzez banan » 23 Sie 2006, 10:34

PostUA:

dobra to ja też :D

Chief + za to że często bywa na forum i robi to co należy.Powinien dostać range

Mac + za wiedze Hadrware, i za to że jest równy gość ;)

Niunka +/- za to że dużo umie, i sie dzieli jak wie i do tego sprawdza logi :) natomiast minus bo mam wrażenie że niezbyt mnie lubi i mnie tak chętnie nie pomaga :(

Mirahz - Admin :P Za to że czasem zamiast stanąć po stronie userów to jest po stronie trolli.

LucaS + także ma wiedze, i pomaga.Ban był conajmniej dziwny :roll:

Lolexander +/- fajny ziomek ;) ale dokarmia trolli :/

Crock + za to że jako jednyny chciał pomóc w temacie o gg

JEDREK - za to ze jest górnikiem

Czajek & 1jaa + za to że pomagają

to tyle.wiem że za chwilke ktoś mnie będzie cytować i zaczniemy sie kłucić :]
banan
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 18 Kwi 2006, 21:40
Miejscowość: Będzin ;)

Postprzez czajek » 23 Sie 2006, 10:53

PostUA:

Skoro już wznowiliście temat to i ja sie wypowiem.
+

niunka - pomocna i jak coś to objaśni i sprawdzi logi :D
Mac - wiedza o hardware ogromna, jeśli zmienasz pc'ta to leć do najpierw do niego :smile:
Chief - fajny koleś, jak kiedyś zaczne korzystać z eMule pomorzesz mi ;)
Hpest - mimo iż nie obecny, bardzo go polubiłem 8)
1jaa - całokształt

Pół na pół:
loelexander, banan - karmienie trolli
Awatar użytkownika
czajek
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 06 Gru 2005, 16:00
Miejscowość: K-ce

Postprzez skylinegtr » 23 Sie 2006, 19:12

PostUA:

+ dla:

Mac - ogromna wiedza o podzespołach kompa. Nie wiem skąd bierze o nich wiadomosci , ale gosciu potrafi zaimponować.
Niuńka- podobna objętosciowo wiedza o systemach operacyjnych.
Chief- rozgarnięty człowiek , który potrafi racjonalnie myslec.
Banan - Miły , i uprzejmy. Tyle wystarczy :)

- dla :

Jędrek , czy jak mu tam. Za pisanie bez sensu i górnicze odruchy.
Straights sections are made for fast cars. Turns are made for fast drivers. - C.McRae

Drift isn't the fastest way trought the corner. But it's the most exciting way. - Keiichi Tsuchiya

Oo\__/oO

Skyline is the limit......
Awatar użytkownika
skylinegtr
Postujący
Postujący

Dołączenie: 11 Mar 2006, 16:57

Postprzez lolexander » 23 Sie 2006, 21:13

PostUA:

heheh banan mam litosc trolle musza tez sie pozywiac...

a tak juz przechodzac do tematu:

lolexander +, inteligentny, wspanialy, genialny, uczynny, ... ahh nie bede wymienial bo bym musial do rana przed kompem siedziec... :P
nie no joke...

a reszty nie bede wymienial, ogolnie + dla wszystkich ktorzy staraja sie pomoc, - dla trolli i BIG plus dla adminow bo tu panuje bezprawie heheh to mi sie strasznie tu podoba... ;]]
lolexander
Postujący
Postujący

Dołączenie: 04 Maj 2006, 14:12

Poprzednia

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników