TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

informatyka po gim

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

Postprzez destyny » 15 Cze 2007, 13:28

PostUA:

zYGuś napisał(a):mam takie pytanie, obecnie w angli kształce sie w kierunku informatyka coś w tym stylu to jest jak 2 gimnazjum ale tu o 10 klasa high schoolu oni przygotuwują cie już do zawodu czyli wybierasz co chcesz robić, i większość czasu lekcyjnego spędzasz nad tym przedmiotem został mio jeszce rok, ale zastanawiam sie na co by było warto pujść możecie zapodać jkakiś test do stosunku mojego wieku.

Proponuję Ci iść na jakiś kurs polonistyki a potem zabierać się za informatykę. Bo kolego walisz takie byki że aż oczy bolą .
"Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać."
destyny
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dołączenie: 02 Sie 2006, 09:16
Miejscowość: Łódź
Pochwały: 12

Postprzez zYGuś » 16 Cze 2007, 21:41

PostUA:

oj wiem
:arrow: ..::: Pozdro :::.. :wink:
===============