TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Internet <===== Dzieło szatana

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

Postprzez kuba88 » 25 Gru 2005, 17:20

PostUA:

Różyczka napisał(a):fuck...chyba miałeś racje...buahahaha... :evil:

ale sie nie stresuj, ja tez mam zle, tylko pamietalem w jakich godzinach to bylo :D
wiesz moze jak sie to ustawia??
Awatar użytkownika
kuba88
Postujący
Postujący

Dołączenie: 05 Wrz 2005, 13:03

Postprzez gesiu » 25 Gru 2005, 20:31

PostUA:

Mówi się czas to pieniądz :D ahahahahaha, ja nie mam zegarka :P nie miałem komuni hahahahahahah :P
Awatar użytkownika
gesiu
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 18 Gru 2005, 12:34

Postprzez Różyczka » 25 Gru 2005, 22:22

PostUA:

kuba88 napisał(a):ale sie nie stresuj, ja tez mam zle, tylko pamietalem w jakich godzinach to bylo :D
wiesz moze jak sie to ustawia??

ale ja nie napisałam, że mnie to stresuje...wręcz przeciwnie :P ...buahaha...
w "profilu" masz ustawienia...
Różyczka
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 26 Paź 2005, 19:33

Postprzez gesiu » 26 Gru 2005, 15:20

PostUA:

Od teraz KUBA i RÓŻYCZKA staniecie po mojej lewej jak i prawej stronie :P, ja już nie jestem BOSEM :P MY we TRÓJECZKE teraz jesteśmy :D i my teraz tu żądzimy :P:P:P:P jesteście za :P czy są jakieś kłopoty :P
Awatar użytkownika
gesiu
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 18 Gru 2005, 12:34

Postprzez Duran » 26 Gru 2005, 15:22

PostUA:

Ja mam klopot ale i tak go tu nie rozwiaze bo nikt nic nie wie a jak wie to nie powie :razz:
Ennyn Durin Aran Moria pedo mellon a minno Im Narvi hain echant Celebrimbor o Eregion teithant i thiw hin
Awatar użytkownika
Duran
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 26 Gru 2005, 11:07

Postprzez Różyczka » 26 Gru 2005, 17:36

PostUA:

gesiu napisał(a):Od teraz KUBA i RÓŻYCZKA staniecie po mojej lewej jak i prawej stronie :P, ja już nie jestem BOSEM :P MY we TRÓJECZKE teraz jesteśmy :D i my teraz tu żądzimy :P:P:P:P jesteście za :P czy są jakieś kłopoty :P

gesiu jest jeden taki mały kłopot...mianowicie nie lubie się dzielić...niczym...hahaha...

Duran napisał(a):Ja mam klopot ale i tak go tu nie rozwiaze bo nikt nic nie wie a jak wie to nie powie

a to może być ciekawe...i skąd wiesz że nikt nic nie powie?! hihihi

:twisted:
Różyczka
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez kuba88 » 26 Gru 2005, 18:18

PostUA:

ja sie zgadzam z gesiu
tak jest szpanersko

WIELKA TRÓJCA :D
Awatar użytkownika
kuba88
Postujący
Postujący

Dołączenie: 05 Wrz 2005, 13:03

Postprzez Różyczka » 23 Mar 2006, 16:24

PostUA:

dobra...gdzie jest ta WIELKA TRÓJCA? 8)
ale mnie tu daaawno nie było...a temacik z nasza sekta uuuucieeeekł... :twisted: :twisted: :twisted:
Różyczka
Forumowicz
Forumowicz

Poprzednia

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników