Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

25 Gru 2005, 17:20

Różyczka napisał(a):fuck...chyba miałeś racje...buahahaha... :evil:

ale sie nie stresuj, ja tez mam zle, tylko pamietalem w jakich godzinach to bylo :D
wiesz moze jak sie to ustawia??

25 Gru 2005, 20:31

Mówi się czas to pieniądz :D ahahahahaha, ja nie mam zegarka :P nie miałem komuni hahahahahahah :P

25 Gru 2005, 22:22

kuba88 napisał(a):ale sie nie stresuj, ja tez mam zle, tylko pamietalem w jakich godzinach to bylo :D
wiesz moze jak sie to ustawia??

ale ja nie napisałam, że mnie to stresuje...wręcz przeciwnie :P ...buahaha...
w "profilu" masz ustawienia...

26 Gru 2005, 15:20

Od teraz KUBA i RÓŻYCZKA staniecie po mojej lewej jak i prawej stronie :P, ja już nie jestem BOSEM :P MY we TRÓJECZKE teraz jesteśmy :D i my teraz tu żądzimy :P:P:P:P jesteście za :P czy są jakieś kłopoty :P

26 Gru 2005, 15:22

Ja mam klopot ale i tak go tu nie rozwiaze bo nikt nic nie wie a jak wie to nie powie :razz:

26 Gru 2005, 17:36

gesiu napisał(a):Od teraz KUBA i RÓŻYCZKA staniecie po mojej lewej jak i prawej stronie :P, ja już nie jestem BOSEM :P MY we TRÓJECZKE teraz jesteśmy :D i my teraz tu żądzimy :P:P:P:P jesteście za :P czy są jakieś kłopoty :P

gesiu jest jeden taki mały kłopot...mianowicie nie lubie się dzielić...niczym...hahaha...

Duran napisał(a):Ja mam klopot ale i tak go tu nie rozwiaze bo nikt nic nie wie a jak wie to nie powie

a to może być ciekawe...i skąd wiesz że nikt nic nie powie?! hihihi

:twisted:

26 Gru 2005, 18:18

ja sie zgadzam z gesiu
tak jest szpanersko

WIELKA TRÓJCA :D

23 Mar 2006, 16:24

dobra...gdzie jest ta WIELKA TRÓJCA? 8)
ale mnie tu daaawno nie było...a temacik z nasza sekta uuuucieeeekł... :twisted: :twisted: :twisted:
Wyślij odpowiedź