TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Jak nagrać gre na PS2?

Dyskusje na tematy związane z nagrywaniem płyt CD/DVD. Software, Hardware.

Re: Jak nagrać gre na PS2?

Postprzez adrian7412369 » 14 Sty 2009, 21:58

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.0.5) Gecko/2008120122 Firefox/3.0.5


Czytałem że prędkość 8x też może być , ale ja zawsze nagrywam 4x i jest dobrze
Awatar użytkownika
adrian7412369
Forumowicz
Forumowicz
 
Posty: 97
Dołączenie: 10 Sty 2009, 19:28

Re: Jak nagrać gre na PS2?

Postprzez mateusz960 » 07 Gru 2009, 15:06

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1.20) Gecko/20081217 Firefox/2.0.0.20


Ej sory ale jak ja nagrywam na nero nagrywam to można tylko 16x 12x i 6x Dlaczego może przez płytę ale mam verbatim
mateusz960
Forumowicz
Forumowicz
 
Posty: 1
Dołączenie: 07 Gru 2009, 15:02

Re: Jak nagrać gre na PS2?

Postprzez VampirLord » 13 Gru 2009, 17:58

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.1.5) Gecko/20091102 Firefox/3.5.5


By nagrać grę na PS2 musisz primo:

1. Ściągnąć Obraz gry np z [url=torrenty.org]z tąd[/url]
2. Wypakować Obraz np WinRar
3. Nagrać obraz nero/ashampoo
4. PS2 tylko i wyłącznie DVD-R 4x prędkość DVD-R polecam PLATINUM
VampirLord
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie
 
Posty: 852
Dołączenie: 17 Cze 2007, 18:02
Pochwały: 5

Re: Jak nagrać gre na PS2?

Postprzez Boroxe » 16 Cze 2010, 15:53

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.0.19) Gecko/2010031422 Firefox/3.0.19


Nagraj grę przez program DVD Decrypter . Klikasz (mode),(iso),(write).
Szukasz folderu z lupom i klikasz na nią i wypierasz Obraz ISO. Najlepiej nagrywaj ze średnią prędkością!
Ja nagrałem tak FIFA 10 i chodziło .

Pamiętaj żeby nie wypakować obrazu iso. !

Jak Chcesz przegrać grę od kolegi to Na nero i kopiujesz całe DVD lub CD



Pozdrawiam Boroxe !
Boroxe
Forumowicz
Forumowicz
 
Posty: 1
Dołączenie: 16 Cze 2010, 15:40

Re: Jak nagrać gre na PS2?

Postprzez Misiaczek1412 » 24 Sie 2010, 22:15

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.2.8) Gecko/20100722 Firefox/3.6.8


Do tworzenia obrazu ISO poleca ImgBurn.
Świetny programik i bardzo łatwy w obsłudze :)
Misiaczek1412
Forumowicz
Forumowicz
 
Posty: 3
Dołączenie: 23 Sie 2010, 22:21

Re: Jak nagrać gre na PS2?

Postprzez kashi » 03 Gru 2010, 23:29

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US) AppleWebKit/534.7 (KHTML, like Gecko) Chrome/7.0.517.44 Safari/534.7


ja również mam problem. obraz gry (iso) patchuje powyzej wymienionym programem, nastepnie nagrywam na płytę (TDK -R) z predkoscia 4x. posiadam ps2 slime i uzywam swap magica (wersja 3.6) do grania w nieoryginalne gry :D . jednak problem pojawia się po wciśnięciu 'LOAD PROGRAM' , ponieważ w dole ekranu wyskakuje napis 'NOT VALID PS2 DISC'. Co robię źle? prosze o pomoc i dzięki z góry ;)
kashi
Forumowicz
Forumowicz
 
Posty: 1
Dołączenie: 03 Gru 2010, 23:14

Re: Jak nagrać gre na PS2?

Postprzez The Neverhood » 25 Lut 2011, 20:06

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.2.13) Gecko/20101203 Firefox/3.6.13


Najlepiej kupić za 40zł oryginalną kartę pamięci z wbudowanym programem do... Jeżeli chcesz więcej wiedzieć to wjedź tutaj!

PS: Napis w linku : Jak jest w linku allegro, to popraw na xallegro i enter.
Intel Core 2 Duo E4700 2.60 GHZ
GeForce 7100
RAM 3GB DDR2 800 MHZ
Płyta główna: Gigabyte GA-73PVM-S2
Zasilacz: Chieftec 400 W
Awatar użytkownika
The Neverhood
Postujący
Postujący
 
Posty: 417
Dołączenie: 25 Lut 2011, 18:44
Miejscowość: Wyspa Świętej Heleny

Poprzednia

Powróć do Nagrywanie CD/DVD

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot], Illidan

cron