TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Raptor napisał(a):Witam! A ja słyszałem że siemens się wiesz ma jakies braki w oprogramowaniu. Prawda to? Pozdrawiam
Moga sie wieszac jest to spowodowane starym softem ale wystarczy kupic kabelek na allegro za 7-10 pln i sam zrobisz aktualizacje softa O brakach w oprogramowaniu nie slyszalem ale zato jakie patche mozna zapodac do siemensow! PS do Noki kabelkiem nie wgra sie softu
Hpest napisał(a):Mac dobrze, że to tylko Twoja opinia na temat tych telefonów
Sony ericson to poracha, klawisze lipne w ogóle brzydkie to, duzo miernej jakości bajerów.
Siemens- jakby menu lepsze było to jak Nokia
Nokia- co tu duzo mówic the best
Hoł hoł ja miałam nokie 3410 przez 3 lata chodzi do teraz tylko trzeba było baterie kupić Teraz mam nokie 6030 jest świetna tylko troszkę mnie denerwuje ze jak wchodze w menu to jest troszkę powolna ale da się przeżyć