Tematy związane z telefonią komórkową.
Wyślij odpowiedź

Jaką marke telefonów uważacie za najlepszą?

Alcatel
0
Brak głosów
Motorola
5
9%
Nec
0
Brak głosów
Nokia
34
59%
Panasonic
0
Brak głosów
Sagem
2
3%
Samsung
2
3%
Siemens
7
12%
Sony Ericsson
8
14%
Inny
0
Brak głosów

Razem głosów : 58

Jaką marke telefonu uważacie za najlepszą?

17 Paź 2005, 22:07

Jaką marke telefonu uważacie za najlepsza? I dlaczegO?

Teraz ja napisze co sądze o kązdej z tych marek:
Alcatel - fajny bo mały ale raczej nic po za tym
Motorola - strasznie poplontane menu i taka jakś wolna
Nec - nie miałem go jeszcze ale podobno jak na taką cene w jakiej są nie znajdzie nic lepszego
Nokia - ahhh chyba najlepszy telefon, nie trzeba nic na jego temat mówic
Panasonic - z tego co czytałem o nowych modelach to stosunek ceny do możliwości jest bardzodobry
Sagem - nigdy bym nie kupił, zależy też kto co lubi
Samsung - posiadam aktualnie, jestem zadowolony tylko że troche za bardzo delikatny
Siemens - bardzo dobre telefony, według mnie zaraz za nokią
SonyEricsson - bardzo dobe telefony, niedrogie w stosunku do ich możliwości

To są oczywiście moje opinie na temat tych telefonów, jeżeli ktoś ma inną prosze żeby się podzielił :wink:

Ja głosuje na samsunga, może jest i delikatny ale ten jego kolorowy wyświetlacz i polifonia :grin:
Ostatnio edytowany przez Tlenowy 18 Paź 2005, 08:09, edytowano w sumie 4 razy

17 Paź 2005, 22:21

tylko Nokia

17 Paź 2005, 22:32

Wiem ze marka Nokia jest powszechnie znana i ceniona przez wielu m.in przez Ciebie komandos :wink: .A same telefony Nokia sa latwe w obsludze.I to je głównie cechuje.
Natomiast sam posiadam Sony Ericsson'a i jestem z niego zadowolony ,telefon ten w sumie spełnia wszystkie moje wymagania :D
Zawsze lubiłem siemens'y ale tylko dlatego ,ze sa fajne z wygladu nie miałem mozliwosci sprawdzic tego modelu wiec nic o nim wiecej nie powiem.

18 Paź 2005, 00:48

Sagem i tylko Sagem
Ale Nokia i Simens też niczego sobie

18 Paź 2005, 01:06

Nokia.

I proszę nie Sagem'ować bo to śmieszna sprawa, te telefony nie stoją na praktycznie żadnym poziomie (wyjątek to chyba tylko x6). Siemens - zbyt plastikowy i wadliwy... nie mam czasu na wypowiadanie się o reszcie marek i wiem o czym mówie :)

Nokia.

18 Paź 2005, 09:06

mam raczej do czynienia z tel marki nokia, jednak posiadałam też mitshubishi trium aura...hehehe...piekne czasy...powiem tak..mały telefonik a wytrzymał naprawde wiele...:twisted:

18 Paź 2005, 10:41

NOKIA jest najlepsza, sam mam i jestem zadowolony

18 Paź 2005, 16:04

tylko i wyłacznie NOKIA

19 Paź 2005, 00:20

Oryginalna nie będę... Nokia. :) Sagem - miałam. I odradzam teraz ten wybór każdemu. Porażka. :644:

19 Paź 2005, 19:23

tylko nokia

20 Paź 2005, 19:05

Zaczynałem od alcatela - złom :-) później miałem drugiego alcatela(na przymus tylko jakies 2 tygodnie) później kupiłem nokie 3330 - cegłofon, później sony ericssona t300 - fajny tylko bez javki i troche sie zaczal psuc(kupiłem chyba kradziony bo był bez pudełka a ładowarka była nieorginalna) potem nokie 3510i - znowu cegłofon, potem nokie 6100 - fajna bo mała, a potem trafiła sie okazja i kupiłem taniutko sony ericssona k700i(którego mam do dzisiaj).
I szczerze mówiąc najlepsze sa sony ericssony bo nokie są zbyt łatwe w obsłudze i tak jakos nie mam do nich sentymentu.
PS. Teraz przymierzam sie na sony ericssona k750i po prostu cudo no ale nie wiem czy czy jestem przekonany :sad:

Nokija ;-)

23 Paź 2005, 16:08

Z tego co słyszałam u mnie na wiosce większość klientów posiada Nokie. Podobno to najlepsze telefony są, nie raz słyszałam co można z nimi robć i jeszcze chodzą. Ja tam sie nie wypowiadam na temat Nokii, bo nie miałam i nie mam zamiaru miec. Moja ulubioną marką telefonu jest... TELEFON STACJONARNY buhahhah Całkiem w deche..

23 Paź 2005, 16:57

Lol :lol: Przynajmniej jesteś oryginalna. :lol: Haha telefon stacjonarny, :688: ale telefon stacjonarny też musi posiadać nazwę firmy. :D .

Hpest

23 Paź 2005, 17:08

No staram się jak mogę.. ;) No jakąś tam firme napewno ma, ale ja pisze o ogóle, o wszystkich stacjonarkach a nie tam o jednym.. Jak szaleć, to szaleć, nie?? ;P ;P

23 Paź 2005, 19:12

Nokia yes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :grin:
Wyślij odpowiedź