UA:
)
UA:

UA:
ja miałem raz nagrane wszystko na mp3. Jedna słuchawka do ucha i była czyściutka 5
Zazwyczaj mam ściągi robione na karteczkach i gdzieś pochowane, najczęsciej w przeźroczystym długopisie. Można tez zrobić ściage w telefonie, np jak mamy jakiś sprawdzian z matematyki, to możemy powiedzieć że używamy kalkulatora w telefonie, a tak naprawdę mamy napisaną całą lekcje, pozdro
UA:
Yoo! napisał(a):Ludzie gdzie technikaja miałem raz nagrane wszystko na mp3. Jedna słuchawka do ucha i była czyściutka 5
Zazwyczaj mam ściągi robione na karteczkach i gdzieś pochowane, najczęsciej w przeźroczystym długopisie. Można tez zrobić ściage w telefonie, np jak mamy jakiś sprawdzian z matematyki, to możemy powiedzieć że używamy kalkulatora w telefonie, a tak naprawdę mamy napisaną całą lekcje, pozdro

UA:
Ale dobra rada - najlepiej mieć zeszyt jednolity, a nie jakis kolorowy - lepiej widac

UA:

UA:
jenda osoba pisze na kompie a pozniej pol klasy kseruje ! nieraz ktos wpadnie ale to zadko, no i na chemi sie pani "profesor" raz sra.ła ze wiekszasc klasy ma to samo napisane no i jeszcze raz mielismy sp do napisania!
no i teraz na chemie kazdy sam sobie pisze 

UA:
czasowiniki itp, do krutkich rozwiązań

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]