TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

jakie ściągawki robicie ??

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

jakie ściągawki robicie ??

Postprzez jaro 15 » 19 Wrz 2006, 17:21

PostUA:

jest wiele sposobów na ściągawki. Jakie wy lubiecie i robicie?? :D :P
jaro 15
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 27 Lip 2006, 10:39

Postprzez +ADI+ » 19 Wrz 2006, 17:37

PostUA:

...malutka karteczka i do kieszeni :D
Awatar użytkownika
+ADI+
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 11 Wrz 2006, 21:06

Postprzez proktor » 19 Wrz 2006, 17:42

PostUA:

Kiedyś ściągawki były na topie... to robiło się naprawdę całą mase róznych, doświadczenie mi podpowiada, że lajleprzymi ściągawkami są harmonijki ;)

Już nie robie ściąg... teraz uważam, że jest to naprawde bez sensu(gdybym napisał to rok temu, to by znaczyło, że mam naprawde wysoką gorączke ;) )
strony internetowe: Błonie, Brwinów, Pruszków, Milanówek, Grodzisk Mazowiecki
Awatar użytkownika
proktor
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 28 Kwi 2005, 19:59

Postprzez Chief » 19 Wrz 2006, 18:49

PostUA:

najlepsza sciaga to ta ktorej nie widac !!

sposob prosty i bardzo przyjemny w uzyciu piszemy na teczce tekturowej mowiac nauczycielowi ze tak jest wygodniej

a na teczce wypisujemy wszytskie informacje ktoree nam sa potrzebne najlepiej wypisanym dlugopisem lub ołowkiem ostrym tak zeby pozostaly tylko wglebienie w papierze.
pod slonce widac to bardzo dobrz ale w cieniu nie ma takiej mozliwosci zeby ktos przeczytał co jest napisane tam.
wiec wystarczy pomoc sobie słoncem i kopiowac tekst z teczki.
nauczyciel tego nie zauwzy nie ma jak to hjest nie widoczne z odległosci 2 metrów sami sprawdzcie sobie

pozdrawiam
Awatar użytkownika
Chief
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 08 Gru 2005, 22:26
Miejscowość: Warmia

Postprzez czajek » 19 Wrz 2006, 19:25

PostUA:

O ściąganiu również tutaj:
http://forum.instalki.pl/viewtopic.php?t=3346
Awatar użytkownika
czajek
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 06 Gru 2005, 16:00
Miejscowość: K-ce

Postprzez benek-b12 » 19 Wrz 2006, 19:28

PostUA:

po co pisac sciagi? zaszyt na kolana i gitara! :) albo jak kto woli dzien wolny 8)
benek-b12
Postujący
Postujący

Dołączenie: 18 Sie 2006, 15:13
Miejscowość: Bydgoszcz

Postprzez Yoo! » 19 Wrz 2006, 19:38

PostUA:

Ludzie gdzie technika :P ja miałem raz nagrane wszystko na mp3. Jedna słuchawka do ucha i była czyściutka 5 :D Zazwyczaj mam ściągi robione na karteczkach i gdzieś pochowane, najczęsciej w przeźroczystym długopisie. Można tez zrobić ściage w telefonie, np jak mamy jakiś sprawdzian z matematyki, to możemy powiedzieć że używamy kalkulatora w telefonie, a tak naprawdę mamy napisaną całą lekcje, pozdro
Awatar użytkownika
Yoo!
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 28 Cze 2005, 08:53
Miejscowość: PL

Postprzez skylinegtr » 19 Wrz 2006, 20:11

PostUA:

Yoo! napisał(a):Ludzie gdzie technika :P ja miałem raz nagrane wszystko na mp3. Jedna słuchawka do ucha i była czyściutka 5 :D Zazwyczaj mam ściągi robione na karteczkach i gdzieś pochowane, najczęsciej w przeźroczystym długopisie. Można tez zrobić ściage w telefonie, np jak mamy jakiś sprawdzian z matematyki, to możemy powiedzieć że używamy kalkulatora w telefonie, a tak naprawdę mamy napisaną całą lekcje, pozdro

Uzywałem odtwarzacza mp3. Najlepiej jak masz ciemną bluze , wpuszczasz kabel przez rękaw i do ucha. Podpierasz tylko ręką ucho ze niby myslisz nad czyms. Nauczyciel nie powinien sie kapnąc , tylko troche nie wygodnie jest tak siedziec przez okrągłe 45 minut. Ja zazwyczaj pisze sciage na kompie , a potem kłade pod reke albo kartke. Szczerze mówiąc mam chęc wypróbowac metode Chiefa i zrobie to przy najblizszej okazji :)
Straights sections are made for fast cars. Turns are made for fast drivers. - C.McRae

Drift isn't the fastest way trought the corner. But it's the most exciting way. - Keiichi Tsuchiya

Oo\__/oO

Skyline is the limit......
Awatar użytkownika
skylinegtr
Postujący
Postujący

Dołączenie: 11 Mar 2006, 16:57

Postprzez LucaS » 19 Wrz 2006, 21:06

PostUA:

uczyć się, a nie ściągi piszecie :razz:

a na serio, za moich czasów w LO ściągi robiłem w ten sposób co Chief :grin: Sprawdzały się w 100%-ach 8) Nigdy nie wpadłem i miałem średnią 4,6 :razz:

PS: To szczegół, że czasem sie nie mogłem rozczytac :D Ale dobra rada - najlepiej mieć zeszyt jednolity, a nie jakis kolorowy - lepiej widac :)

pozdro :D
Było, minęło...
LucaS
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 11 Maj 2006, 21:45
Pochwały: 7

Postprzez Chief » 19 Wrz 2006, 21:17

PostUA:

polecam czarny lub pomaranczowy kolor! najlepiej widac, a pomaranczowy nie wzbudza zainteresowania co czarny.

pozdrawiam
Awatar użytkownika
Chief
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 08 Gru 2005, 22:26
Miejscowość: Warmia

Postprzez Tomhep1990 » 20 Wrz 2006, 07:26

PostUA:

sposob z mp3 jest git :)

co do sposobu Chiefa tez jest dobry. Moj kolega robil sciagawe na zwyklej kartce z zeszytu. ale i tak kiedys musial wpasc :]
Awatar użytkownika
Tomhep1990
Postujący
Postujący

Dołączenie: 17 Mar 2006, 20:46
Miejscowość: Sandomierz

Postprzez wonski » 20 Wrz 2006, 15:40

PostUA:

no normalną na świecie, kumpel robi, ja drukuje. później połowa klasy kseruje :D i ja przecinam na pół jak jest za duża i oklejam taśmą klejącą żeby miała lepszy poślizg i możnabyloby ją szybko schować :wink:
wonski
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 15 Lip 2006, 19:25
Miejscowość: Inowrocław

Postprzez benek-b12 » 20 Wrz 2006, 18:59

PostUA:

u mnie bardzo podobnie jak u waskiego :) jenda osoba pisze na kompie a pozniej pol klasy kseruje ! nieraz ktos wpadnie ale to zadko, no i na chemi sie pani "profesor" raz sra.ła ze wiekszasc klasy ma to samo napisane no i jeszcze raz mielismy sp do napisania! :/ no i teraz na chemie kazdy sam sobie pisze :)
benek-b12
Postujący
Postujący

Dołączenie: 18 Sie 2006, 15:13
Miejscowość: Bydgoszcz

Postprzez Mr Yo » 21 Wrz 2006, 17:18

PostUA:

hmmm to jest technika mojego brata igła najlepiej od maszyny do szycia przezroczysty długopis (taki żeby nie był okrągły) i piszemy na nim co hcemy najlepiej się sprawdzało na niemiecki :) czasowiniki itp, do krutkich rozwiązań
bardzo dobre teorytycznie nie wykrywalne dla nauczyciela.
:)

PoZD
Awatar użytkownika
Mr Yo
Postujący
Postujący

Dołączenie: 11 Lip 2006, 16:16
Miejscowość: z MaTrIxA ----- a ;]

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników