TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
jak w temacie.
co pare minut sam wylacza mi sie komputer nie wiem od czego to zalezy, czyscilem rejestr usuwalem niepotrzebne pliki itp. nic nie pomoglo
chcialem sprawdzic ile temp. ma procek ale niestety w moim biosie nie pisze nie wiem moze to zasliacz??
ehh tam pokazuje tylko temp ukladu graficznego i dysku twardego grafa to 71C a dysk to 42C ... nie znam sie na tym ale sadze ze grafa sie troche grzeje
ja nie mam zadnej plytki od plyty glownej to jest firmowy komputer HP
czy to wylaczanie moze byc spowodowane windem?? pamietam ze nie tak dawno komp sam mi resetowal (nie wylaczal) i po zrobieniu reinstalki wszystko bylo ok
ja bym kupił dodatkowe chłodzenie na dysk lub poootwierał okna (albo poprawił cyrkulację powietrza w kabinie komputera czyli pospinał kable w jeden (nie pamiętam jak to się nazywa ) jak najbardziej żeby nie przeszkadzały)