TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

mobilking!

Tematy związane z telefonią komórkową.

Postprzez alan85 » 04 Sie 2008, 13:26

PostUA:

cytat: „mobilking ma proste zasady dla prostych facetow ktorzy nie szukaja udziwnien, chca dobrej sieci z przystepnymi cenami i juz „

nie wydaje mi się ze chodzi tutaj o prostych facetow :) , po prostu nie lubimy zawikłanych sytuacji, niejasnych reguł, sam mialem wczesniej taktaka, i tam jest mnostwo takich rzeczy, już nie wspomniajac o cenach polaczen, które są o 40% większe niż w mobilkingu odkad jestem w Moblikingu wiem ile i za co place, i to się liczy.....
alan85
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 04 Sie 2008, 13:16
Miejscowość: warszawa

Postprzez gatta » 05 Sie 2008, 14:13

PostUA:

Oglądałam reklamy...jeśli chciałabym Mobilkinga, musiałabym "grzecznie poprosić| ;)

A jeśli chodzi o TT- też mam TakTaka. Ceny połączeń są wyższe, ale tylko do innych sieci. Plusem TT są pakiety- i nie tyle chodzi mi o zwykły za 6zł, tylko o pakiet lojalnościowy: mam tam 14gr/min i 4gr/smsa w sieci. I są jeszcze pakiety kombinowane 600sms/100mms za 6zł do sieci. I ok, jeśli dzwonisz do różnych sieci, to w TT płacisz więcej, jednak do swojej sieci płacisz znacznie mniej. MK różni się właśnie tym, że ma jedną stawkę do wszystkich.
A tak w ogóle...to pakietów obniżających taryfy nie uważam za udziwnienia ;) Tylko za ułatwienia i ulepszenia :D
gatta
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 11 Lip 2008, 18:44

Re: mobilking!

Postprzez trimada » 01 Wrz 2008, 16:45

PostUA:

mnie na dzien dobry odrzucaje ich nie proste, lecz wrecz prrostackie reklamy ;]
trimada
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 13 Lip 2008, 21:58

Postprzez gatta » 08 Wrz 2008, 16:43

PostUA:

Mnie nie odrzucają ;) Stawka do wszystkich jest w miarę ok. Zasady przedłużania ważności karty- niezbyt wymagające. Jednym słowem- oferta dla prawdziwych facetów: mogą nie dzwonić i nie płacić przez dłuższy czas za utrzymanie, i korzystać raz po raz, bez większych zobowiazań. I, jak reklamy, mobilking jest dla prawdziwych macho, nie do końca zaangażowanych i nie dających się usidlić :D
gatta
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez krasnal0 » 09 Wrz 2008, 12:17

PostUA:

gatta, Twoja wypowiedz byla tak trafna, ze az nie wiem, co dodac od siebie :D ale to prawda, mezczyzni sa prosci i nie tak latwo ich usidlic ;p malo wymagajacy operator to cos w sam raz dla nas!
Awatar użytkownika
krasnal0
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 28 Lip 2008, 13:35

Postprzez gatta » 10 Wrz 2008, 16:42

PostUA:

Hihi...bardziej śmiałam się z facetów :) Akurat mój zupełnie nie pasuje do tego wizerunku. Usidlić się dał, i chciał, i na dodatek wiąże się perspektywicznie (ma abonament w erze :D ). I jest z niego prawdziwy, najprawdziwszy facet, który dba i zabiega :grin:
MK- dobry dla tych, którzy do różnych portów zaglądają. Szczerze mówiąc...mam TT. Stawka do sieci i na stacjonarne: 14gr/min. Sms to nie 15, ale 1 grosz w pakiecie, 4 gr w pakiecie lojalnościowym. Do innych sieci mam, dzięki Happy Taniej- po 16groszy/smsa. Minutę za 9 groszy więcej, niż MK- a korzystam znacznie rzadziej. Gdybym miała MK, musiałabym do swoich płacić ponad 3razy więcej tylko po to, żeby do innych sieci, do których znacznie rzadziej dzwonię (głównie kontaktuję się przez gg w fonie), mieć 9groszy taniej. Ale- co kto lubi :) Do mnie przemawiają bardziej cyferki :D
gatta
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez krasnal0 » 11 Wrz 2008, 17:12

PostUA:

no ja gg w telefonie nie uzywam, raczej dzwonie, odbieram i czasem smsa wysle - standardowo - wiec mobilking jest w sam raz dla mnie :)
Awatar użytkownika
krasnal0
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 28 Lip 2008, 13:35

Postprzez gatta » 12 Wrz 2008, 16:30

PostUA:

Moim zdaniem- dużo tracisz :D GG w telefonie super sprawa. A komfort swobodnego dzwonienia za niewielkie pieniądze- to bajka :D
gatta
Forumowicz
Forumowicz

Poprzednia

Powróć do Telefonia komórkowa - GSM, UMTS, WiMAX, LTE

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]