TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

mobilking!

Tematy związane z telefonią komórkową.

mobilking!

Postprzez chucki » 19 Lip 2008, 23:24

PostUA:

witam!
chciał bym się dowiedzieć co sądzicie o sieci jaką jest Mobilking. Jakie ona ma stawki, czy się opłaca i czy to prawda że stawka jest do wszystkich sieci??
z góry dziękuje!
chucki
Postujący
Postujący

Dołączenie: 01 Sty 2008, 20:50

Postprzez LucaS » 19 Lip 2008, 23:32

PostUA:

Osobiście nie ufam wirtualnym operatorom.

A co do stawki do wszystkich sieci - skoro tak reklamują to tak jest, inaczej by zapłacili słoną karę za kłamliwe reklamy ;]
Było, minęło...
LucaS
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 11 Maj 2006, 21:45
Pochwały: 7

Postprzez BialyProblemiasz » 20 Lip 2008, 12:42

PostUA:

najlepiej sam sobie poczytaj i ocen
http://www.mobilking.pl/mobilking.html
zwykly chlopak z Białego
Semper Fidelis...:
http://pl.youtube.com/watch?v=U0GMWO1b1NU
Awatar użytkownika
BialyProblemiasz
Postujący
Postujący

Dołączenie: 19 Paź 2007, 18:30
Miejscowość: z Białego
Pochwały: 1

Postprzez kamuflasz » 20 Lip 2008, 14:53

PostUA:

Stawki operatore są jednakowe dla wszystkich sieci jeżeli dobrze pamiętam to będzie to 49gr za minutę i 15gr za smsa, każde doładowanie od 10zł w zwyż przedłuża ważność połączeń wychodzących o 3 miesiące. LucaS, a co ci takiego zrobili że im nie ufasz? Założę się, że nawet ani dnia nie skorzystałeś z ich oferty :). Mobilking na tle konkurencyjnych operatorów przedstawił bardzo dobrą ofertę, a niedawno nawet wprowadził nową promocję. Ale ca ja tu dużo będę pisał, poczytaj link od Białego :).
Jesteś Polakiem?? Szanuj swój język ojczysty !!!
Błędy się zdarzają każdemu ale nie 4 w jednym krótkim zdaniu :D

w razie wątpliwości skorzystaj z https://sjp.pwn.pl/
Awatar użytkownika
kamuflasz
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 04 Mar 2005, 13:06
Miejscowość: Zielona Góra
Pochwały: 1

Postprzez murarz777 » 20 Lip 2008, 17:18

PostUA:

Pewne rzeczy są tylko do prawdziwych facetów
Niezły chwyt reklamowy :D
Ja chyba z tego nie skorzystam :P
Człowiek, który porusza się w tłumie, nie dojdzie dalej niż inni. Ten, który chodzi samotnie, może znaleźć się tam gdzie jeszcze nikogo nie było.
Awatar użytkownika
murarz777
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 09 Lip 2007, 01:51
Miejscowość: nie wiem
Pochwały: 3

Postprzez kukaszr » 21 Lip 2008, 10:39

PostUA:

nie wiem ale śmieszną maja gre na swojej stronie:D

http://www.mobilking.pl/wyklepdupcie.html
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań
Pochwały: 2

Postprzez krasnal0 » 28 Lip 2008, 13:37

PostUA:

wszystko jest na stronie mobilkinga :) a mi sie osobiscie podoba 'mocny prezent' i.. spoty:D:D
Awatar użytkownika
krasnal0
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 28 Lip 2008, 13:35

Postprzez gatta » 28 Lip 2008, 15:06

PostUA:

Mobilking jest chyba bardziej do facetów adresowany: proste zasady, jedna taryfa do wszystkich. Ok, 49 groszy do wszystkich to nie jest źle, ale niezbyt zachwycające. Na dobrą sprawę- nie dają możliwości manewru i stworzenia swojego własnego planu taryfowego. Chwytliwe reklamy i nic więcej.
Znacznie lepsze są oferty, które dają więcej możliwości. Mam TakTaka i uważam, że naprawdę jest godny polecenia: można sobie stworzyć własną taryfę. A TT jest program lojalnościowy- taryfa malejąca za staż. Już po kilku miesiacach stawka za rozmowy zmniejsza się do 59gr/min i 16gr/smsa. Poza tym, już po dwóch miesiacach można kupić pakiet lojalnościowy, w którym stawka za minute to 14groszy i 4gr/smsa. Do tego czasu- można zamówić pakiet, w którym ma się 20gr/smsa i 5gr/smsa.
poza tym- są łączone pakiety. Już na starcie, do końca sierpnia, dostaje się pakiet 600smsów wymiennych na 100 mms'ów- potem można sobie taki wykupić za 6 zł. I można wybrać numery za groszę, i nocna taryfa za grosze. Plus inne bonusy: podwójne doładowania 2 razy w roku, minuta wychodząca za 2 minuty przychodzących z innych sieci, ekstra minuty przy doładowaniach...To są możliwości. Mobilking nie daje wyboru.
gatta
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 11 Lip 2008, 18:44

Postprzez satplus » 28 Lip 2008, 18:09

PostUA:

fajna reklama i to wszystko :grin: lepszy juz moj play, ew 36i6
Jestem z spraypainting.cba.pl - obrazy malowane sprayem! NIESAMOWITE! Przedstawiają abstrakcje - kosmos, planety i inne. Obrazy są unikatowe i jedyne w swoim rodzaju! Świetny pomysł na prezent!
satplus
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 27 Lip 2008, 18:36

Postprzez krasnal0 » 29 Lip 2008, 13:05

PostUA:

nie do konca zgadzam sie z tym, ze tylko reklama jest chwytliwa, choc jest ;) mobilking oprocz reklamy moze sie pochwalic ciekawa oferta promocyjna, jak np.'mocny prezent'-dostajesz kilkadziesiat darmowych minut albo kilkaset smsow i nie tylko, jesli jestes nowym klientem, ten sam bonus otrzymuja starsi uzytkownicy :)
Awatar użytkownika
krasnal0
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez gatta » 29 Lip 2008, 14:50

PostUA:

W TT też dostajesz ekstra minuty za regularne doładowania. Można też aktywować sobie opcję naliczania bonusowych minut wychodzących za każde dwie minuty połączeń przychodzących spoza sieci. Moim zdaniem- ogromnym minusem operatorów wirtualnych jest właśnie ta jedna taryfa- nie daje możliwości wyboru, jest nieelastyczna, nie można wykupić rozmów czy smsów po niższych stawkach- a te naprawdę zmniejszają koszty rozmów. W TT taryfa maleje choćby za staż... I to są właśnie ogromne plusy posiadania prepaida u zwykłego operatora.
gatta
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez krasnal0 » 30 Lip 2008, 12:42

PostUA:

wiesz, oni niedawno weszli na rynek, zanim zaczna sypac znizkami, promocjami itd, musza sobie klientow nabic, co by nie stracic ;)
Awatar użytkownika
krasnal0
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez gatta » 30 Lip 2008, 17:12

PostUA:

ale właśnie cały myk polega na tym, że operatorzy wirtualni nie mają pakietów. Jest jedna taryfa do wszystkich ;)
Z jednej strony to jest duży plus- bo ma się w przypadku MK 45gr/min i 14gr/smsa do wszystkich sieci. Z drugiej strony- nie ma się możliwości manewru. A porównywalną stawkę (45gr/min i 15gr/smsa) możesz mieć w Heyah- jeśli zamówisz pakiet "taniej do wszystkich"- tylko wtedy masz też po tych stawkach do swojej sieci.
Większość znajomych mam w erze. Mam TT i wykupiony pakiet lojalnościowy: 14gr/min i 4gr/smsa. Ale tylko do sieci i na stacjonarki. Dalej- mam stawki z programu lojalnościowego, za staż. I taka taryfa mi się najbardziej opłaca. I to, że mogę ją zmieniać tuż po wygaśnięciu pakietu- na inną.
gatta
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez krasnal0 » 31 Lip 2008, 14:09

PostUA:

mobilking ma proste zasady dla prostych facetow ktorzy nie szukaja udziwnien, chca dobrej sieci z przystepnymi cenami i juz :)
Awatar użytkownika
krasnal0
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez gatta » 01 Sie 2008, 20:38

PostUA:

Rozumiem przekaz reklamowy :) Tylko z jednej strony atut mobilkinga może być jednocześnie słabym punktem. Ale chyba sprzedaliby mi starter, jakby co? Na dobrą sprawę to moze być fajne i dość awaryjne dopełnienie mojego TakTaka.
gatta
Forumowicz
Forumowicz

Następna

Powróć do Telefonia komórkowa - GSM, UMTS, WiMAX, LTE

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników