TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

monitor..pekniecie

Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.

Postprzez Maciak Plock » 06 Wrz 2007, 21:50

PostUA:

tirex52 napisał(a):No to tak jak piz***** z drzwi to nie ma co raczej masz pęknięcie plastiku i matrycy a tak po 2 masz gwarancje
Gwarancja jest nato, jeśli coś sie niestało z jego winy... bo co powie... grałem i byłem tak napalony na gierke ze monitor pęk :d
Najlepsza Strona o Clash Of Clans W PolsceClash Of Clans
Najlepsze Forum o COC w Polsce! Clash Of Clans Forum
Awatar użytkownika
Maciak Plock
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 25 Lut 2006, 20:46
Miejscowość: Płock
Pochwały: 3

Postprzez destyny » 06 Wrz 2007, 23:42

PostUA:

Mariusz X napisał(a):
tirex52 napisał(a):No to tak jak piz***** z drzwi to nie ma co raczej masz pęknięcie plastiku i matrycy a tak po 2 masz gwarancje
Gwarancja jest nato, jeśli coś sie niestało z jego winy... bo co powie... grałem i byłem tak napalony na gierke ze monitor pęk :d

No i co z tego wysyłają do serwisu.... i tak podpisuję się takie coś że jeśli naprawa nie będzie przekraczała 200zł to mają naprawić a jak będzie miała przekroczyć 200zł to mają się skontaktować i zapytać o zgodę....

Bynajmniej Ja tak miałem jak oddawałem telefon..... myślę że na monitor też coś takiego będzie....
"Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać."
destyny
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dołączenie: 02 Sie 2006, 09:16
Miejscowość: Łódź
Pochwały: 12

Postprzez tirex52 » 08 Wrz 2007, 15:14

PostUA:

No to co czekamy na odp. sam jestem ciekawy.
Awatar użytkownika
tirex52
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 25 Sty 2007, 00:19
Miejscowość: Miękowo city :>

Poprzednia

Powróć do Sprzęt komputerowy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]