TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
elo..ostatnio miałem remont i w monitor cos uderzyło (LCD) jest takie małe pęknięcie ale tylko na tym plastiku..samemu monitorowi sie nic nie stało..tylko ta wierzchnia warstwa jest peknieta..mozna to wymienic albo cos..nie wiecie czy serwisy robia cos takiego
Ostatnio edytowany przez dareqJG, 05 Wrz 2007, 18:46, edytowano w sumie 1 raz
Robić to pewnie robią , ale w serwisach specjalizujących się w naprawie monitorów. Kosza mogą być sporawe. Bo wątpię żeby taka naprawa kosztowała "30zł"....
"Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać."
byłem dzis w serwisie i koles powiedział mi ze trzeba by było wymieniac cała matryce ..to ja juz nie wiem czy da sie to wymienic czy nie..tak wiec jak mozesz VampirLord to sie spoytaj ile by to kosztowało i czy w ogole jest to mozliwe...aha..mój monitor to ACER AL1916W 19 panorama...mi sie zdaje ze mozna to wymienic bo to tylko zwykły plastik oddzielajacy od matrycy
Mi to się wydaje ze to jest jakieś rozlanie na matrycy a nie pęknięty plastik , ten plastik raczej pęknąć nie może bo się ugina pod palcem...... jest bardzo elastyczny. Dzisiaj bylem u kumpla i miał to samo tylko że na dole monitora i to nie pęknięcie tylko rozlała mu się matryca bo przycisnął za mocno paluchem .
"Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać."
jak mówie ze to jest pekniecie to jest to własnie pekniecie...wyraźnie czuje to palcem...drzwi szafy uderzyły w ekran i prawdopodobnie to one uszkodziły monitor