Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Zablokowany temat

Re: Mundial 2014

14 Lip 2014, 17:49

Mirahz napisał(a):Tak jak wielu przewidywało, Niemcy mają czwartą gwiazdę.

I jak dla mnie zasłużenie, dobry finał ;)

16 Lip 2014, 19:23

jeden z lepszych Mundiali. Mam nadzieję, że następnym razem Holandia pokaże się również z dobrej, jak nie lepszej strony i wygrają zasłużenie Mundial. Argentyna miała swój najlepszy mecz tylko jeden- finałowy, widać było próbę gry zespołu, a nie Argentyny i Messiego.

21 Lip 2014, 23:07

recorie74 napisał(a):jeden z lepszych Mundiali. Mam nadzieję, że następnym razem Holandia pokaże się również z dobrej, jak nie lepszej strony i wygrają zasłużenie Mundial. Argentyna miała swój najlepszy mecz tylko jeden- finałowy, widać było próbę gry zespołu, a nie Argentyny i Messiego.

to prawda jeden z lepszych i jeden z bardziej zaskakujących chyba ...

22 Lip 2014, 15:58

Niemcy wszystkie mecze grali jako zespół, Argentyna tylko finałowy. Moim zdaniem wynik sprawiedliwy ;)

23 Lip 2014, 00:02

raaistlin napisał(a):Niemcy wszystkie mecze grali jako zespół, Argentyna tylko finałowy. Moim zdaniem wynik sprawiedliwy ;)

Tez uważam że sprawiedliwy ale jednak mimo wszystko miałem cichą nadzieję że wygra Argentyna, chyba ze względu na to że nie lubię niemców. Ale z drugiej strony powinienem wspierać Europejczyków :) ale Niemcy, to Niemcy - zazdrosć przeze mnie przemawia.
Ostatnio edytowany przez ReAlverta78, 19 Sie 2014, 20:39, edytowano w sumie 1 raz

03 Sie 2014, 23:57

Bestdwight1215 napisał(a):
raaistlin napisał(a):Niemcy wszystkie mecze grali jako zespół, Argentyna tylko finałowy. Moim zdaniem wynik sprawiedliwy ;)

to prawda niemcy zagrali naprawdę parę dobrych spotkań, należało im się czy ich lubimy czy nie

mundial i po mundialu a niemcy będą nosić wysoko głowy przez kolejne lata

05 Sie 2014, 19:48

było mineło ... trzeba o tym zapomnieć a niemcy niech się cieszą ...

06 Sie 2014, 23:23

Szkoda, że mundial już się skończył, zawsze wieczorki były zajęte oglądaniem, a teraz trzeba czekać na rozpoczęcie najlepszych lig świata.

17 Sie 2014, 10:49

sci napisał(a):Szkoda, że mundial już się skończył, zawsze wieczorki były zajęte oglądaniem, a teraz trzeba czekać na rozpoczęcie najlepszych lig świata.

mam to samo, nudzi mi się bez tego mundialu;p

07 Wrz 2014, 21:29

A ja nie oglądam siatkarskiego mundialu z wiadomych względówm - nie mam zamiaru płacić ekstra 100zł za podbijanie piłeczki. Trochę zdzierstwo jak dla mnie, ale oczywiście - nikt mnie nie zmusza i z tego korzystam :)
Zablokowany temat