Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
14 Lip 2014, 17:49
Mirahz napisał(a):Tak jak wielu przewidywało, Niemcy mają czwartą gwiazdę.
I jak dla mnie zasłużenie, dobry finał
16 Lip 2014, 19:23
jeden z lepszych Mundiali. Mam nadzieję, że następnym razem Holandia pokaże się również z dobrej, jak nie lepszej strony i wygrają zasłużenie Mundial. Argentyna miała swój najlepszy mecz tylko jeden- finałowy, widać było próbę gry zespołu, a nie Argentyny i Messiego.
21 Lip 2014, 23:07
recorie74 napisał(a):jeden z lepszych Mundiali. Mam nadzieję, że następnym razem Holandia pokaże się również z dobrej, jak nie lepszej strony i wygrają zasłużenie Mundial. Argentyna miała swój najlepszy mecz tylko jeden- finałowy, widać było próbę gry zespołu, a nie Argentyny i Messiego.
to prawda jeden z lepszych i jeden z bardziej zaskakujących chyba ...
22 Lip 2014, 15:58
Niemcy wszystkie mecze grali jako zespół, Argentyna tylko finałowy. Moim zdaniem wynik sprawiedliwy
23 Lip 2014, 00:02
raaistlin napisał(a):Niemcy wszystkie mecze grali jako zespół, Argentyna tylko finałowy. Moim zdaniem wynik sprawiedliwy

Tez uważam że sprawiedliwy ale jednak mimo wszystko miałem cichą nadzieję że wygra Argentyna, chyba ze względu na to że nie lubię niemców. Ale z drugiej strony powinienem wspierać Europejczyków

ale Niemcy, to Niemcy - zazdrosć przeze mnie przemawia.
Ostatnio edytowany przez
ReAlverta78, 19 Sie 2014, 20:39, edytowano w sumie 1 raz
03 Sie 2014, 23:57
Bestdwight1215 napisał(a):raaistlin napisał(a):Niemcy wszystkie mecze grali jako zespół, Argentyna tylko finałowy. Moim zdaniem wynik sprawiedliwy

to prawda niemcy zagrali naprawdę parę dobrych spotkań, należało im się czy ich lubimy czy nie
mundial i po mundialu a niemcy będą nosić wysoko głowy przez kolejne lata
05 Sie 2014, 19:48
raaistlin napisał(a):Niemcy wszystkie mecze grali jako zespół, Argentyna tylko finałowy. Moim zdaniem wynik sprawiedliwy

było mineło ... trzeba o tym zapomnieć a niemcy niech się cieszą ...
06 Sie 2014, 23:23
Szkoda, że mundial już się skończył, zawsze wieczorki były zajęte oglądaniem, a teraz trzeba czekać na rozpoczęcie najlepszych lig świata.
17 Sie 2014, 10:49
sci napisał(a):Szkoda, że mundial już się skończył, zawsze wieczorki były zajęte oglądaniem, a teraz trzeba czekać na rozpoczęcie najlepszych lig świata.
mam to samo, nudzi mi się bez tego mundialu;p
07 Wrz 2014, 21:29
A ja nie oglądam siatkarskiego mundialu z wiadomych względówm - nie mam zamiaru płacić ekstra 100zł za podbijanie piłeczki. Trochę zdzierstwo jak dla mnie, ale oczywiście - nikt mnie nie zmusza i z tego korzystam