TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Najglupsza rzecz jaka kiedykolwiek zrobiliście

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

Postprzez Hpest » 05 Lut 2006, 13:30

PostUA:

Hahahahah Jakie Asy :D Dobra teraz moja kolej. Takich sytuacjii to ja mam WIELE. :) Później jak sobie przypomnę to jeszczę dopiszę kilka :)

Kiedyś ( chyba 1-2 Gimnazjum) Nauczycielce od Niemieckiego i drógiej od Chemii za to, żę Nie chciały nam wystawić pozystywnych ocen na semestr spóściliśmy z kumplami powietrze z kół od samochodów, w dodatku tej od Niemca porozwalaliśmy po całym parkingu Kołpaki ( te samochody stały od szkoły zaledwie 3 metry w dodatku przy głownym wejściu). Hehehe ale
były jaja później obserwowaliśmy je z ukrycia co zrobią HAHA. Nastepnego dnia wszyscy poszukiwali sprawców i wiadomo nikt się nie przyznał. Później na lekcję przyszła nasza wychowawczyni i dowiedziała się o wszystkim od Nas, żę ktoś wtymuścił powietrze z kół nauczycielką, A ona już wiedziała, że to My i się z Nami śmiała.

Albo Kiedyś ( w Gimnazjum) moją nauczycielce od Chemi zamkneli na klucz w takim małym pomieszczeniu gdzie ma skrytkę na te różne chemikalia. Pomieszcenie to należy do klasy gdzie jest Chemia. Później zadzwoniła przez komórkę do dyrektora i ją wypóścili.

Następna historia. Tę samą nauczycielkę od Chemi tak kiedyś moi znajomi ze szkoły wq...iali i podpuszczali, że wyszła z klasy, wszedła do łazienki zadzwoniła do męza i płakała. ( lol ).

Podobna historyjka ( z Gimnazjum ) lecz z panią od Niemca. Znajomi z innej klasy tak ją powkurzali, że się na ich oczach popłakała i łapała za głowę jak by oszalała. HEEHEH po prostu Mega skecz.

Albo kiedyś tej samej nauczycielce (od Chemi) ktoś nalał do cherbaty ( na lekcjii gdy ona wyszła) jakiś płyn chyba na rozwolnienie, Hahah ona później latała Hehe, z resztą wyobraźcie sobie :D

Pewnego dnia w wakację z moim kuzynem pojechaliśmy do niego na chwilę i gdy wracaliśmy ( oczywiście bez kart rowerowych i świateł przy rowerach, w dodatku on nie miał chamulców) aby było szybciej do Mnie jechaliśmy przez autostradę , stała policja zatrzymał nas policjant i kazał nam poczekać i powiedział, że zaraz do nas podejdzie. Czekamy z kózynem z jakieś 5min i czekamy nikt nie przychodzi. Pytam się go sp...amy a on Sp....y i w długą, aż się kużyło, przez park i zdychani nareście w domu. Potem cali zestrachani, że zaraz policja zapuka do drzwi ( lol ) To było jakieś 3-4 lata temu. :)

HAHAHA albo kiedyś podpaliłem taki WIEEEELKI śmietnik na pobliskim Osiedlu. Oooo k... ale się dymiło. Później pod presją znajomych musiałem go ugasić bo się bali, zę straż przyjedzie i będzie draka. Gasiłem wodą mineralną która kupowałem w sklepie, z 6 litrów wody poszło wtedy.

Albo we wakację obżucałem z kumplem cały samochód wujka jajkami. Pod siedzienie do samochodu mu podłożyliśmy jajka. Jeeejku chyba z 40 sztuk jaj posżło w niego, później jak pojechałem do niego na imieniny to latał Hahah.

Albo ile razy nauczyciel na Wf'ie dostał z piłki HAhah. ( Oczywiście przypadkiem :D )
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Postprzez TuCHoL JasTroWie » 05 Lut 2006, 16:22

PostUA:

o k... :!: Hpest, rozwaliłeś mnie tymi przygodami :D LOL
Awatar użytkownika
TuCHoL JasTroWie
Postujący
Postujący

Dołączenie: 02 Paź 2005, 13:33
Miejscowość: JasTroWiE

Postprzez hrydziu » 07 Lut 2006, 00:00

PostUA:

Hpest napisał(a):HAHAHA albo kiedyś podpaliłem taki WIEEEELKI śmietnik na pobliskim Osiedlu. Oooo k... ale się dymiło. Później pod presją znajomych musiałem go ugasić bo się bali, zę straż przyjedzie i będzie draka. Gasiłem wodą mineralną która kupowałem w sklepie, z 6 litrów wody poszło wtedy.

To naprawde musial byc potezny pozar. 6-cioma litrami to chyba mozna pragnienie ugasic a nie smietnik :)
Poniosla cie chyba troche fantazja. A te przygody w szkole to troche sie odbily na twojej ortografii. :?
O żesz ku**a jego w d**ę pie*****na sku****ska mać - powiedział bosman, po czym zaklął szpetnie...
Awatar użytkownika
hrydziu
Postujący
Postujący

Dołączenie: 13 Maj 2004, 21:38

Postprzez Hpest » 07 Lut 2006, 21:49

PostUA:

Taaaa H.. z Ortografią. Nie no szybko pisałem bo musiałem uciekać z kompa :P . Pozdro :D

P.S Pozatym wielkim śmietnikiem, podpalilem jeszce kilka mniejszych :) (lol).
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Postprzez wojtas1125554 » 07 Lut 2006, 22:38

PostUA:

Hpest napisał(a):Taaaa H.. z Ortografią. Nie no szybko pisałem bo musiałem uciekać z kompa :P
Uważaj bo uwierze poprostu jak wyrzywałeś się na nauczycielach to niemiał kto cię uczyć jak ciągle nauczycieli więziłeś:P
Awatar użytkownika
wojtas1125554
Postujący
Postujący

Dołączenie: 27 Wrz 2005, 13:03
Miejscowość: ze śmietnika:D

Postprzez karolekziom » 08 Lut 2006, 00:01

PostUA:

Nie bądź niedowiarek w mojej budzie takie rzeczy to normalka.
IDEĄ naszej ERY jest żyć na PLUSIE i krzyczeć HEAYH do SAMYCH SWOICH
Awatar użytkownika
karolekziom
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 21 Sty 2006, 23:06
Miejscowość: Radostowice

Postprzez Hpest » 08 Lut 2006, 13:22

PostUA:

wojtas1125554, tov nauczycielki od Chemi i Niemca Nie polskiego :)
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Postprzez archaniol » 08 Lut 2006, 16:59

PostUA:

I.
ze 2 km odemnie jest taki zarąbisty las co dużo górek jest, że można sobie pojeździć. kolega juz isęwychylił już jechał ale całkowicie przez przypadek :D odpiołem mu okucie...... narta wyglądała jak łuk :grin:
ale co najważniejsze było bardzo wesoło
II.
angielskiego uczy nas co dziwne ukrainka co ledwie po polsku umie gadać. raz jak wyszła kolesie z klasy wycągnęli jej komórke z torebki i po dokładnym zmiezeniu linijką okazało sie, że komóka ma 26 cm wysokości nie licząc antenki :D
Awatar użytkownika
archaniol
Postujący
Postujący

Dołączenie: 10 Lip 2005, 18:14
Miejscowość: MK City

Poprzednia

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot]