TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Najglupsza rzecz jaka kiedykolwiek zrobiliście

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

Najglupsza rzecz jaka kiedykolwiek zrobiliście

Postprzez Or3k » 01 Lut 2006, 19:15

PostUA:

Czy kiedykolwiek zrobiliście coś chamskiego komuś znajomemu ??Albo wykręciliście jakiś odjechany dowcip?? Jak tak to napiszcie...
A moze to ktos wam wywinął jakiś numer?? Jak tak to napiszcie
Awatar użytkownika
Or3k
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 01 Lut 2006, 12:37
Miejscowość: Pdokarpacie

Postprzez Yoo! » 01 Lut 2006, 22:33

PostUA:

heh może być śmiesznie, o ile ktoś wogóle coś napisze, sam bym napisał, ale jak narazie nic mi do głowy nie przychodzi, ale napewno coś się znajdzie :D
Awatar użytkownika
Yoo!
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 28 Cze 2005, 08:53
Miejscowość: PL

Postprzez Michael007acm » 01 Lut 2006, 23:50

PostUA:

Napisałbym tutaj co zrobiłem kiedyś nauczycielce ale nie moge o tym pisać bo sprawa została wyciszona z dobrej woli nauczycielki.

Napiszę o czymś innym.
W pewnej sali dla ozdoby stały melony i dynie.
Razem z kumplami pod nieobecność nauczycielki wzięliśmy 1 melon i 1 dynie . Wyszliśmy z sali. tymczasem na auli(piętro niżej) trwało jakieś przedstawienie.Zrzuciliśmy dynie i melona na publiczność. Melon w nikogo nie trafił ale za to dynia rozbiła się jednemu gościowi na głowie. :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Wszystko się wydało i poniosłem konsekwencje ale beka była przednia.
Michael007acm
Postujący
Postujący

Dołączenie: 30 Lis 2005, 20:53
Miejscowość: Pomorze

Postprzez karolekziom » 03 Lut 2006, 15:05

PostUA:

Gdy mnie wnerwił mój kumpel i pojechaliśmy pojeździć na na pagórki to gdy skakaliśmy wciąłem mu sie na motorkku i skręcił prosto w drzewo -motorek był skasowany. Winiłem za ten wypadek jego ponieważ go wołałem i nic nie odpowiedział, a to znaczyło, że moge jechać.

<<Naprawa motorka kosztowała by 600zł i kumpel kupił sobie nowy>>
<<Będe go musiał przetestować>>
IDEĄ naszej ERY jest żyć na PLUSIE i krzyczeć HEAYH do SAMYCH SWOICH
Awatar użytkownika
karolekziom
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 21 Sty 2006, 23:06
Miejscowość: Radostowice

Postprzez viprex » 03 Lut 2006, 19:14

PostUA:

ciekawe pytanie :twisted:

ale czy ktos sie przyzna :lol:
Ładnie, zgrabnie i na temat
Awatar użytkownika
viprex
Postujący
Postujący

Dołączenie: 11 Sie 2005, 22:03
Miejscowość: zza siedmiu gór

Postprzez wojtas1125554 » 03 Lut 2006, 22:42

PostUA:

Kiedyś złapała mnie policja jak jechałem do skate parku na rolkach i kazali mi iść w skarpetkach do domu wię poszedłem za pobliski dom i pojechałem;)

Kiedyś jeszcze z kolegami żucaliśmy jajkami jakoś około 20(było ciemno) oberwał koleś który jechał na komarku:/ Ale nieja żucałem ja niemam cela :?

Innym razem postawiłem rower w domu(na ganku) i postanowiłem zjechać ze schodów ale zapomniałem że mam poluzuwane chamulce przywaliłem głową w mur zleciałem na ziemie i przeżyłem.

kolejna chistoryjka na filmiku
Kod: Zaznacz wszystko
http://www.com.video.pl/dysk.wmv
:D

Większość osób mówi że mam szczęście że ja wogóle żyje na sankach jak byłem w 3 dni połamałem 2 pary sanek i leżałem na ziemi przez około 15min. bo niemogłem się podnieść
Awatar użytkownika
wojtas1125554
Postujący
Postujący

Dołączenie: 27 Wrz 2005, 13:03
Miejscowość: ze śmietnika:D

Postprzez proktor » 03 Lut 2006, 23:14

PostUA:

(bez nazwisk)

Dawno, dawno temu młody głupiutki proktorek pojechał na dwu dniową wycieczke, pierwszą noc przespał, ale gdy się obudził był cały w pascie do zębów więdz przeprowadził śledztwo odnalazł bydlaka i w tą samą noc, wylał (wytryskał?:/) całą tupke pasty łobuzowi w gacie.

oczywiscie było dożo śmiechu lecz, tylko dla mnie i kumpli, temu gościowi coś się stało i musiał gdzieś jechać i przez jakis czas uzywac jakiejs maści, bo jak każdy wie skura w tych okolicach jest bardzo wrażliwa ble, ble...... ale już jest po wszystkim i dobrze.

W podstawuwce na lekcji żuciłem nauczycielke śnieżką, a byłem takim inteligętnym dzieckiem któremu się wydawało, że zawsze wszystko się upiecze :/

Robie dużo głupich żeczy, wielu żałuje(odmówie pokute)

//Dopisane

Jak kiedyś złapał mnie kanar w pociągu to się rozpłakałem, ale mnie puscił (to była moja pierwasz podruż pociagiem bez rodziców ok 5 lat temu:D)

pzdr
strony internetowe: Błonie, Brwinów, Pruszków, Milanówek, Grodzisk Mazowiecki
Awatar użytkownika
proktor
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 28 Kwi 2005, 19:59

Postprzez Michael007acm » 04 Lut 2006, 00:19

PostUA:

wojtas1125554 napisał(a):Kiedyś jeszcze z kolegami żucaliśmy jajkami jakoś około 20(było ciemno) oberwał koleś który jechał na komarku:/ Ale nieja żucałem ja niemam cela :?

Też kiedyś rzucałem jajkami w samochody z kuzynem zza krzaków.
Michael007acm
Postujący
Postujący

Postprzez deamon » 04 Lut 2006, 10:34

PostUA:

viprex napisał(a):ciekawe pytanie :twisted:

ale czy ktos sie przyzna :lol:

przecież już sie przyznali

A moją historie: Na zielonej szkole ok.23:00 wsadziliśmy takiemu jednemu zatyczki do nosa a buzie my mu przysłonili i robił fajowskie miny. A później ktoś inny siadł na nim i puścił bąka.
deamon
Postujący
Postujący

Dołączenie: 17 Mar 2005, 16:36

Postprzez Tlenowy » 04 Lut 2006, 18:34

PostUA:

Z ostrzejszych przypadków to miałem tylko 2.
Pierwszy:
Było to w 3 gim, nauczycielka wyszła a my mądrzy nalaliśmy jej wode na krzesło. Przyszła usiadła, posiedziała chwile wstała i zaczeła sie na na s drzeć. Powiedziala nam że tej sukienki nie da się prać trzeba ją czyścić chemiczne. Sprawa ucichła na jakies 3 dni, po tym czasie wpadła do nas na lekcje ogłośić radosną nowine że robimy zrzutkie na jej żakiet(co prawda tylko sukienke jej zepsulismy), my ją wyśmialiśmy. Po 15 min przyszedł pan wychowawca i pokazał nam rachunek za tą sukienke. Zamurowało nas, było to coś koło 300zł. W klasie było wtedy 12 ludzi więc po troche trzeba było sie złożyć.

Drugi:
Na wiosce u braciaka wziełem samochód za pozwoleniem starszego żeby sie przejechać. Jade sobie spokojnie tak troche ponad 100 zero samochodów. Zawruciłem już podjerzdżam pod brame, wjechałem na podwórko a zamną policja. Normalnie nogi mi sie ugieły. Wysiadają z samochodu. Mówią dzieńdobry i proszą o prawojazdy a ja im mówie że nie mam. Pytają sie czy zapomiałem a ja mówie że jeszcze nie mam. Wtedy starszy wyszedł z chaty. Zaczeli z nim gadać i wsiedli do samochodu. W domu powiedział że mam więcej szczęscia niż rozumu(cchieli dać mandac 500zł jak sie dowiedzieli ile miałem wtedy lat, ale woleli przyjac 200zł dla siebie :lol:)oraz że mam szlaban na kompa na miecha oraz 0 kasy przez 3 miechy. Miałem wtedy niecałe 15lat :D
Awatar użytkownika
Tlenowy
Postujący
Postujący

Dołączenie: 16 Paź 2005, 13:33
Miejscowość: Z domu

Postprzez iwan10 » 04 Lut 2006, 19:35

PostUA:

hehe moze sie tlenowy cos od ciebie naucze bo kupiłem sobie z kumplem za spółke malucha ;p;p a mam 16 lat;p Jezdzi sie dosc fajnie nawet kilka razy sie mijałem z psami, niezle sie mozna zdygac jak sie koło nich przejezdza.

No ostatnio z kilkoma chłopakami z klasy zrobilismy sobie kawał i zrobilismy cos przypominającego bombe ( dymiąca saletra, troche domowej robpoty prochu i wszystko co sie paliło;p) Wsadzilismy ją do WC w szkole :P:P Cały korytarz był w dymie przez jakies 30min, ale zapoimnielismy ze na korytarzach sa komery :(
iwan10
Postujący
Postujący

Dołączenie: 28 Paź 2005, 18:36

Postprzez wojtas1125554 » 04 Lut 2006, 20:32

PostUA:

Michael007acm napisał(a):Też kiedyś rzucałem jajkami w samochody z kuzynem zza krzaków.

ja z kolegami zaa budynku
Awatar użytkownika
wojtas1125554
Postujący
Postujący

Dołączenie: 27 Wrz 2005, 13:03
Miejscowość: ze śmietnika:D

Postprzez TuCHoL JasTroWie » 04 Lut 2006, 22:59

PostUA:

ja kiedyś włożyłem kija w odbyt koledze z klasy :) bueheheeh JOKE rzecz jasna :mrgreen: :mrgreen:

a na serio... to sam nie wiem :roll: jak miałem 5 latek,jakas dziewczyna, może z rok starsza, powiedziała do mnie "co sie gapisz" i sie rozryczałem :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: LOL

Pzdr.
:grin::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::grin::mrgreen::mrgreen::grin::grin::mrgreen::mrgreen::grin::grin::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::grin::grin::mrgreen::mrgreen::grin::grin::mrgreen::mrgreen::grin::grin::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::grin::grin::mrgreen::mrgreen::grin::grin::grin::grin:
:grin::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::grin::mrgreen::mrgreen::grin::grin::mrgreen::mrgreen::grin::mrgreen::mrgreen::grin::grin::mrgreen::mrgreen::grin::mrgreen::mrgreen::grin::grin::mrgreen::mrgreen::grin::mrgreen::mrgreen::grin::grin::mrgreen::mrgreen::grin::mrgreen::mrgreen::grin::grin::grin::grin:
:grin::grin::grin::mrgreen::mrgreen::grin::grin::grin::mrgreen::mrgreen::grin::grin::mrgreen::mrgreen::grin::mrgreen::mrgreen::grin::grin::grin::grin::grin::mrgreen::mrgreen::grin::grin::mrgreen::mrgreen::grin::mrgreen::mrgreen::grin::grin::mrgreen::mrgreen::grin::mrgreen::mrgreen::grin::grin::grin::grin:
:grin::grin::grin::mrgreen::mrgreen::grin::grin::grin::mrgreen::mrgreen::grin::grin::mrgreen::mrgreen::grin::mrgreen::mrgreen::grin::grin::grin::grin::grin::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::grin::mrgreen::mrgreen::grin::grin::mrgreen::mrgreen::grin::mrgreen::mrgreen::grin::grin::grin::grin:
:grin::grin::grin::mrgreen::mrgreen::grin::grin::grin::mrgreen::mrgreen::grin::grin::mrgreen::mrgreen::grin::mrgreen::mrgreen::grin::grin::grin::grin::grin::mrgreen::mrgreen::grin::grin::mrgreen::mrgreen::grin::mrgreen::mrgreen::grin::grin::mrgreen::mrgreen::grin::mrgreen::mrgreen::grin::grin::grin::grin:
:grin::grin::grin::mrgreen::mrgreen::grin::grin::grin::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::grin::mrgreen::mrgreen::grin::grin::mrgreen::mrgreen::grin::mrgreen::mrgreen::grin::grin::mrgreen::mrgreen::grin::mrgreen::mrgreen::grin::grin::mrgreen::mrgreen::grin::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
:grin::grin::grin::mrgreen::mrgreen::grin::grin::grin::grin::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::grin::grin::grin::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::grin::grin::mrgreen::mrgreen::grin::grin::mrgreen::mrgreen::grin::grin::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::grin::grin::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Awatar użytkownika
TuCHoL JasTroWie
Postujący
Postujący

Dołączenie: 02 Paź 2005, 13:33
Miejscowość: JasTroWiE

Postprzez Michael007acm » 05 Lut 2006, 01:01

PostUA:

TuCHoL JasTroWie napisał(a):ja kiedyś włożyłem kija w odbyt koledze z klasy :) bueheheeh JOKE rzecz jasna :mrgreen: :mrgreen:

a na serio... to sam nie wiem :roll: jak miałem 5 latek,jakas dziewczyna, może z rok starsza, powiedziała do mnie "co sie gapisz" i sie rozryczałem :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: LOL

Pzdr.

budzi dreszczyk emocji ta opowieść
Michael007acm
Postujący
Postujący

Postprzez TuCHoL JasTroWie » 05 Lut 2006, 02:23

PostUA:

Michael007acm napisał(a):
TuCHoL JasTroWie napisał(a):ja kiedyś włożyłem kija w odbyt koledze z klasy :) bueheheeh JOKE rzecz jasna :mrgreen: :mrgreen:

Pzdr.

budzi dreszczyk emocji ta opowieść

mnie tez sie podoba :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Awatar użytkownika
TuCHoL JasTroWie
Postujący
Postujący

Dołączenie: 02 Paź 2005, 13:33
Miejscowość: JasTroWiE

Następna

Powróć do Free Post

Kto jest na forum