TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

NAUCZYCIEL

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

Postprzez Madzik2703 » 25 Mar 2006, 20:51

PostUA:

nio jassen ze bedzie inaczej traktowana :D wiecie one to juz maja uklady :P w mojej szkole tez jest corka gosciowy od histrii (wrednej malpy) ta dziewczyna chodzi do 1 kl. gim i ma same piateczki z histy i wos-u po mimo ze nie jest zbyt inteligetna :D
poprostu Madzik :D
Madzik2703
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 07 Mar 2006, 19:08

Postprzez skylinegtr » 25 Mar 2006, 22:58

PostUA:

Ja znam dwoje gosci , którzych starsi są nauczycielami. Jeden z nich to spoko typek , całkiem dobrze sie uczył ale i jego mamuśka to równa baba była. Pamietam tylko ze jak szedł składac papiery do LO to dowiedziałem sie ze dziecko nauczyciela ma inne papiery przy podaniu:) Dziwne troche:D A drugi przypadek to chłopak który uzależniony jest od tego co powie jego matka , cały dźień sie uczy , nie wychodzi z domu ( na zakończenie gim miał srednią 5,8 i był laureatem konkursu biologicznego) Jego matka uczyła mnie w podstawówce i wredna baba z niej była. Pamiętam ze jak ten gosc kiedys zarwał 2 to jego matka do szkoły przyleciała prawie z płaczem.

Tak czy inaczej ludzie mają różne charaktery:)
Straights sections are made for fast cars. Turns are made for fast drivers. - C.McRae

Drift isn't the fastest way trought the corner. But it's the most exciting way. - Keiichi Tsuchiya

Oo\__/oO

Skyline is the limit......
Awatar użytkownika
skylinegtr
Postujący
Postujący

Dołączenie: 11 Mar 2006, 16:57

Postprzez kukaszr » 26 Mar 2006, 15:24

PostUA:

tak szczerze mowiac to ja bym nie chciał mniec corki ;d

Moją wychowawczynią w lo jest matka mojego kumpla z podstawówki robilismy razem z nim jaja...

I musze stwierdzic ze mam fory <uczy mni niemca> nic nie umiem i sciagam na partyzanta <lol> złapie wszystkich procz mnie... a jak zdawałem na lepsza ocene to zadała mi takie pytania ze nie bylo opcji: OBLAŁEŚ
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań
Pochwały: 2

Poprzednia

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników