Dobra dobra ale jak to wrzucić na komure np nokia 3510i mam kabel i oprogramowanie tyle że oxygen a tam pliki polifoni mają końcówke ors no i co wtedy próbowałem już paru programów ale żaden nie robi takiej końcówki pozdrawiam i prosze o wskazówe
UA:
UA:
UA:
UA:
manius23 napisał(a):nie trzeba korzystac z IE to dziala rownierz w operze
wchodzimy w folder opery-profile-cache4 nastepnie otwieramy strone wapster wybieramy telefon potem dzwieki otwieramy folder cache4 i usuwamy wszystko z folderu nastepnie odsluchujemy interesujacy nas dzwonek(koniecznie w calosci) po odsluchaniu dzwonek pojawia sie w folderze cache4(oczywiscie w formacie mp3) teraz juz wystarczy go prezkonwertowac i zaladowac na komorke
chyba jasno to opisalem
UA:
qazimen napisał(a):manius23 napisał(a):nie trzeba korzystac z IE to dziala rownierz w operze
wchodzimy w folder opery-profile-cache4 nastepnie otwieramy strone wapster wybieramy telefon potem dzwieki otwieramy folder cache4 i usuwamy wszystko z folderu nastepnie odsluchujemy interesujacy nas dzwonek(koniecznie w calosci) po odsluchaniu dzwonek pojawia sie w folderze cache4(oczywiscie w formacie mp3) teraz juz wystarczy go prezkonwertowac i zaladowac na komorke
chyba jasno to opisalem
a gdzie znajduje sie cache4 bo ja znalez niemoge;(
UA:
daxrider napisał(a):qazimen napisał(a):manius23 napisał(a):nie trzeba korzystac z IE to dziala rownierz w operze
chyba jasno to opisalem
a gdzie znajduje sie cache4 bo ja znalez niemoge;(
A masz zainstalowaną operę?
Powróć do Telefonia komórkowa - GSM, UMTS, WiMAX, LTE
Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]