Tematy związane z telefonią komórkową.
Wyślij odpowiedź

11 Paź 2005, 13:02

Dobra dobra ale jak to wrzucić na komure np nokia 3510i mam kabel i oprogramowanie tyle że oxygen a tam pliki polifoni mają końcówke ors no i co wtedy próbowałem już paru programów ale żaden nie robi takiej końcówki pozdrawiam i prosze o wskazówe :) :) :) :) :) :)
:smile: :smile: :smile: :smile:
:o :o :o :o :o :o :o :o :o
:D :D :D :D :D :D :D :D
8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

gry

01 Gru 2005, 16:46

Super jestes genialny dziala ten twoj sposob !!!!
Moze wiesz jak gre java pobrac w podobny sposob ??? czy sie wogole da tak zrobic pozdro

01 Gru 2005, 18:02

Da sie tylko pobrać to co otwierasz a javy nie da sie otworzyć więc i pobrać sie jej za free nie da

skj nie wiem jak to sie robi !!!!

09 Sty 2006, 19:32

skj pomorzesz mi to zrobic ???

pozdrawiam !!!!!

14 Sty 2006, 18:04

manius23 napisał(a):nie trzeba korzystac z IE to dziala rownierz w operze
wchodzimy w folder opery-profile-cache4 nastepnie otwieramy strone wapster wybieramy telefon potem dzwieki otwieramy folder cache4 i usuwamy wszystko z folderu nastepnie odsluchujemy interesujacy nas dzwonek(koniecznie w calosci) po odsluchaniu dzwonek pojawia sie w folderze cache4(oczywiscie w formacie mp3) teraz juz wystarczy go prezkonwertowac i zaladowac na komorke
chyba jasno to opisalem :grin:

a gdzie znajduje sie cache4 bo ja znalez niemoge;(

14 Sty 2006, 22:41

qazimen napisał(a):
wchodzimy w folder opery-profile-cache4 nastepnie otwieramy strone wapster wybieramy telefon potem dzwieki otwieramy folder cache4 i usuwamy wszystko z folderu nastepnie odsluchujemy interesujacy nas dzwonek(koniecznie w calosci) po odsluchaniu dzwonek pojawia sie w folderze cache4(oczywiscie w formacie mp3) teraz juz wystarczy go prezkonwertowac i zaladowac na komorke

A masz zainstalowaną operę? :)

14 Sty 2006, 22:54

hehe..ja tak od dawna juz sciagam :P

15 Sty 2006, 12:23

daxrider napisał(a):
qazimen napisał(a):

A masz zainstalowaną operę? :)

mam :lol: :P :oops:
Wyślij odpowiedź