Klientko kaajka19. Juz ty nie musisz Mnie uczyć, a ja się tylko spytałem i nie mów, że niestety gdyż nie chciałabyś posiadać wady wymowy, jakiej ktokolwiek, a spytałem, dlatego, że nie do końca byłem pewien, kto jest autorem tego, co napisałaś. Dlatego uznałem, że ty. Kochanie
z calym czacunkiem Zebra ale czepiasz sie, troche za bardzo, co ci tak przeszkadza ze ktos napisze:
który czy ktury
Przeczytaj dokładnie moje posty na początku tego tematu, a zobaczysz, że uprzedzałam pewne komentarze i obiecałam, że postaram się nie wypominać błędów, jakie niektórzy tutaj popełniają.
Zebra naprawdę piszę Ci to juz po raz kolejny, lecz ten raz będzie najłatwiejszy dla Ciebie w odbiorze. Najlepiej będzie jak nie będziesz przywiązywać takiej uwagi do pisowni każdego z użytkowników forum, zauważ, że nie tylko mnie to przeszkadza i nie mam zamiaru na nowo wałkować tego samego. Jak zaczniesz nawijać coś o moim podpisie to naprawdę wież mi, że stanie się to dla mnie Monotonne kolejny raz, dlatego będe musiał zareagować ostrzej gdyż nie mam zamiaru wysłuchiwać jak bardzo nie podoba ci się Img w moim podpisie.
Ja nie zwracam każdemu użytkownikowi z osobna uwagi na temat poprawnej pisowni codziennie z 10razy jak robisz to Ty. Nie każdy potrafi pisać starannie i tak, aby każdy mógł go zrozumieć w swojej wypowiedzi, ale się stara jak bardzo może, więc twoje uwagi są nie na miejscu. I nie chodzi mi o to abyś nie upominała ludzi zaledwie na tym temacie, lecz na całym forum.
Natomiast potępiam tych, którzy ze zwykłego lenistwa piszą zdania z takimi błędami, że aż oczy bolą...
Oczywiście z takimi przypadkami jak najbardziej się z tobą zgodzę.
Musiałem ci to zebra w końcu wytłumaczyć gdyż na PW ani wcześniej na forum tego nie rozumiałaś, dlatego juz chyba wiesz, w czym tkwi twoja główna wada dotyczącą zbyt gwałtownych uwag na temat poprawnej pisowni. Nie chcę abyś uznała to jako zły negatywny impuls z mojej strony pod twoim adresem, lecz jako dobrą rade.