23 Paź 2005, 16:57
kaajka19 napisał(a):Echhh Kochanie widze, że bystrzak z Ciebie nie jest.
Wady wymowy niestety nie posiadam, no chyba, że jestem pod wpływem trunków wysoko %No to wtedy wady wymowy mam gęsto i często!! buhahaha.
Jak byś dokładnie przeczytał zauważył byś, że sama tego nie wymyśliłam, bo nawet by mi sie nie chciało ( z polaka nigdy orłem nie byłam).
Wejdz sobie na google albo inna wyszukiwareczkę i wpisz:
" JEDNODŃUWKA FUTURYSTUW" " FUTURYSCI" albo poprostu wejdz se na tę stronę :
http://free.of.pl/a/arise/poe/man.htm
i przeczytaj na samym dole jest a taki krakersik
--------> MAŃFEST W SPRAWIE ORTOGRAFJI FONETYCZNEJ"
Widać, że na polskim nie uważaliśmy![]()
![]()
23 Paź 2005, 17:03
23 Paź 2005, 17:41
Szukaj!
23 Paź 2005, 18:10
23 Paź 2005, 18:24
zebra napisał(a):kuba88, NIE czepiam się tych, którzy z takich, a nie innych powodów piszą z błędami... Cóż, taka jest ich przypadłość, chodzą na zajęcia i staraj się z tą wadą walczyć. Natomiast potępiam tych, którzy ze zwykłego lenistwa piszą zdania z takimi błędami, że aż oczy bolą... Przeczytaj dokładnie moje posty na początku tego tematu, a zobaczysz, że uprzedzałam pewne komentarze i obiecałam, że postaram się nie wypominać błędów, jakie niektórzy tutaj popełniają. Co do drugiego zarzutu, to jeżeli ktoś jest nowym użytkownikiem instalek, to właśnie m.in. dla tych użytkowników powstała opcjaSzukaj!
i nie widzi bledu
24 Paź 2005, 10:22
Pzdr
25 Paź 2005, 00:03
z calym czacunkiem Zebra ale czepiasz sie, troche za bardzo, co ci tak przeszkadza ze ktos napisze:
który czy ktury
Przeczytaj dokładnie moje posty na początku tego tematu, a zobaczysz, że uprzedzałam pewne komentarze i obiecałam, że postaram się nie wypominać błędów, jakie niektórzy tutaj popełniają.
Natomiast potępiam tych, którzy ze zwykłego lenistwa piszą zdania z takimi błędami, że aż oczy bolą...
25 Paź 2005, 00:50
Ale nie zamierzam już do tego wracać, bo jak dla ciebie jest monotonne moje komentowanie twojego obrazka w podpisie, tak dla mnie monotonne jest wyjaśnianie wszystkiego jeszcze raz i od początku. Pozdrawiam!
25 Paź 2005, 17:51
Dwa razy nie musisz pisać..
25 Paź 2005, 20:32
Hpest.
O to chodziło Kochanie bo napisałaś tak jak byś chciała posiadać te wady wymowyWady wymowy niestety nie posiadam
Zgadza się tak właśnie pomyślałem i tylko spytałemNieee no jeden z lepszych jesteś.. jak pomyślałes, że ja to sama wymyśliłam.
.Dlaczego z lepszych??, A może chodziło ci o coś negatywnego Kaja?
. Rzecz jasna. Wszystkie wady po pewnym czasie przeistaczają się w kolejne, dlatego w tym przypadku również tak się dzieje przekłada się wszystko na pismo np.: (Dyslektyk popełnia błędy, dlatego, że posiada taka wadę, a czegoś przyczyną to jest, nie sądzisz.)
25 Paź 2005, 23:37
Hpest napisał(a):Jasne zebra, zakomunikowałaś, lecz wypowiedziałaś się tylko, że nie będziesz upominać na tym temacie, a tutaj chodzi o całe forum. Ale juz Ok, widzę, że juz rozumiesz o co chodzi...
25 Paź 2005, 23:40
26 Paź 2005, 20:17
Jasne zebra, lecz ogłosiłaś to dopiero teraz!!! Trzymam Cię za słowo.Nikogo już nie będę upominać, jeżeli chodzi o błędy ortograficzne! I to nie tylko w tym temacie, ale na wszystkich tematach na forum!
Wszystko jasne
. 26 Paź 2005, 20:31
Hpest napisał(a):kaajka19 W takim razię dzieki za komplement.