23 Paź 2005, 16:57
kaajka19 napisał(a):Echhh Kochanie widze, że bystrzak z Ciebie nie jest.
Wady wymowy niestety nie posiadam, no chyba, że jestem pod wpływem trunków wysoko %No to wtedy wady wymowy mam gęsto i często!! buhahaha.
Jak byś dokładnie przeczytał zauważył byś, że sama tego nie wymyśliłam, bo nawet by mi sie nie chciało ( z polaka nigdy orłem nie byłam).
Wejdz sobie na google albo inna wyszukiwareczkę i wpisz:
" JEDNODŃUWKA FUTURYSTUW" " FUTURYSCI" albo poprostu wejdz se na tę stronę :
http://free.of.pl/a/arise/poe/man.htm
i przeczytaj na samym dole jest a taki krakersik
--------> MAŃFEST W SPRAWIE ORTOGRAFJI FONETYCZNEJ"
Widać, że na polskim nie uważaliśmy![]()
![]()
23 Paź 2005, 17:03
23 Paź 2005, 17:41
23 Paź 2005, 18:10
23 Paź 2005, 18:24
zebra napisał(a):kuba88, NIE czepiam się tych, którzy z takich, a nie innych powodów piszą z błędami... Cóż, taka jest ich przypadłość, chodzą na zajęcia i staraj się z tą wadą walczyć. Natomiast potępiam tych, którzy ze zwykłego lenistwa piszą zdania z takimi błędami, że aż oczy bolą... Przeczytaj dokładnie moje posty na początku tego tematu, a zobaczysz, że uprzedzałam pewne komentarze i obiecałam, że postaram się nie wypominać błędów, jakie niektórzy tutaj popełniają. Co do drugiego zarzutu, to jeżeli ktoś jest nowym użytkownikiem instalek, to właśnie m.in. dla tych użytkowników powstała opcjaSzukaj!
24 Paź 2005, 10:22
25 Paź 2005, 00:03
z calym czacunkiem Zebra ale czepiasz sie, troche za bardzo, co ci tak przeszkadza ze ktos napisze:
który czy ktury
Przeczytaj dokładnie moje posty na początku tego tematu, a zobaczysz, że uprzedzałam pewne komentarze i obiecałam, że postaram się nie wypominać błędów, jakie niektórzy tutaj popełniają.
Natomiast potępiam tych, którzy ze zwykłego lenistwa piszą zdania z takimi błędami, że aż oczy bolą...
25 Paź 2005, 00:50
25 Paź 2005, 17:51
25 Paź 2005, 20:32
O to chodziło Kochanie bo napisałaś tak jak byś chciała posiadać te wady wymowyWady wymowy niestety nie posiadam
Zgadza się tak właśnie pomyślałem i tylko spytałemNieee no jeden z lepszych jesteś.. jak pomyślałes, że ja to sama wymyśliłam.
25 Paź 2005, 23:37
Hpest napisał(a):Jasne zebra, zakomunikowałaś, lecz wypowiedziałaś się tylko, że nie będziesz upominać na tym temacie, a tutaj chodzi o całe forum. Ale juz Ok, widzę, że juz rozumiesz o co chodzi...
25 Paź 2005, 23:40
26 Paź 2005, 20:17
Jasne zebra, lecz ogłosiłaś to dopiero teraz!!! Trzymam Cię za słowo.Nikogo już nie będę upominać, jeżeli chodzi o błędy ortograficzne! I to nie tylko w tym temacie, ale na wszystkich tematach na forum!
26 Paź 2005, 20:31
Hpest napisał(a):kaajka19 W takim razię dzieki za komplement.