UA:
UA:
T napisał(a):wg mnie phpbb3 powinien wejść w zycie forum jak najszybciej
daje o wiele większe mozliwosci funkcjonalnosci niz obecne phpbb2
UA:
UA:
pavko89 napisał(a):forum służy do dyskusji po co nam jakieś wodotryski mamy shout na ktorym mozna pogadac o dupie maryni i mamy forum do rozwiazywania problemow.
UA:
huber2t napisał(a):
Nowi userzy którzy pierwszyraz trafią na forum najpierw patrzą na wygląd a później na resztę
pavko89 napisał(a):forum służy do dyskusji po co nam jakieś wodotryski mamy shout na ktorym mozna pogadac o dupie maryni i mamy forum do rozwiazywania problemow.
T napisał(a):
gdyby tak wszyscy myśleli nie było by ogólnego rozwoju i wszystko staloby w miejscu. Trzeba sie rozwijac, wdrazac nowe mozliwosc, funkcje, a nie ciągle stać w miejscu i być daleko w tyle za wszystkimi.
Co z tego ze ma tyle błędów, nic nie jest idealne, a te bledy wcale nie sa takie uciążliwe, inaczej dlaczego dp, pobieralnia, czy inne fora z tematyką IT z niego korzystają?
tylko tu ciągle stoimy w miejscu
UA:
Forum w formie obecnej wyglada dobrze i nie ustepuje wcale innym wygladem.
Masz racje ale ja mówiłem o tych co dopiero zarejestrowali się na forum i po rozwiązaniu problemu jeśli forum im nie przypasuje to więce na nie nie wejdąUzytkownik dla ktorego wazniejszy jest wyglad niz tresc nie wnosi nic do forum i nie za dlugo bedzie z forum korzystal.
Z tym się zgadzam, ale akurat phpbb3 nie jest wersja beta i jest dobrze przygotowaneChcesz sie "rozwijac" to instaluj wszystkie najnowsze wersje programow bety , wodotryski dla systemu itd napewno daleko zajdziesz.
UA:
UA:
niunka napisał(a):Wygladem nie przyciagniesz userow tylko trescia,szybkoscia,stabilnoscia,dobra szybka pomoca itd
UA:
UA:
UA:
UA:
Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]