Komunikaty związane ze stroną INSTALKI.pl oraz FORUM.
19 Lut 2008, 13:35
Witam,
chcialbym poinformowac, ze przejscie z phpbb2 na phpbb3 prawdopodobnie nastapi w tym roku. Jeszcze jestesmy w fazie testowania trojki.
19 Lut 2008, 14:03
w sumie sie nie znam na "wnęcznościach" forum mi to pasuje...
Wg mnie fajnym bajerem było by wklejanie filmików z youtube na forum jak na strone www/
Mam pytanie ile +/- zajmuje mniejsca forum.instalki.pl ?
Pozdrawiam
19 Lut 2008, 15:02
kukaszr napisał(a):w sumie sie nie znam na "wnęcznościach" forum mi to pasuje...
Wg mnie fajnym bajerem było by wklejanie filmików z youtube na forum jak na strone www/
Mam pytanie ile +/- zajmuje mniejsca forum.instalki.pl ?
Pozdrawiam
Chcesz znac rozmiar bazy? To na priv.
19 Lut 2008, 16:33
Nie jestem za wprowadzeniem PHPBB 3. Mirahz najlepiej byłoby jakiś pomarańczowy theme, taki jak logo instalek.
Ostatnio edytowany przez
darkman, 19 Lut 2008, 17:06, edytowano w sumie 1 raz
19 Lut 2008, 16:53
DARKMAN napisał(a):Nie jestem za wprowadzeniem PHPBB. Mirahz najlepiej byłoby jakiś pomarańczowy theme, taki jak logo instalek.
phpbb to juz jest ale starsza wersje. Mnie najbardziej się podoba skrypt IPB ale niestety płatny. Za to wiele wiecej mozliwosci od phpbb.
19 Lut 2008, 17:05
LucaS napisał(a):DARKMAN napisał(a):Nie jestem za wprowadzeniem PHPBB. Mirahz najlepiej byłoby jakiś pomarańczowy theme, taki jak logo instalek.
phpbb to juz jest ale starsza wersje. Mnie najbardziej się podoba skrypt IPB ale niestety płatny. Za to wiele wiecej mozliwosci od phpbb.
LucaS taki głupi to ja nie jestem, tylko mi 3 zjadło
25 Lut 2008, 20:16
A tak plus/minus to kiedy można się spodziewać nowej wersji?
25 Lut 2008, 20:33
a PHPBB3 to ten skrypt w którym istnieje możliwość śledzenia postów nieprzeczytanych i po kliknięciu na temat od razu przenosi nas do ostatniego niewidzianego wpisu?? Jeśli tak to ja jestem za:D i też chciałbym wiedzieć kiedy ta zmiana nastąpi?
13 Kwi 2008, 17:23
darkman napisał(a):Nie jestem za wprowadzeniem PHPBB 3. Mirahz najlepiej byłoby jakiś pomarańczowy theme, taki jak logo instalek.
popieram, ja rowniez. pozdrawiam.
24 Kwi 2008, 20:58
Jak tam testy trójeczki? Mam nadzieje, że jak chcecie wprowadzić te wersje na forum w tym roku to nie 31 grudnia przed północą ;P
Jakieś bliższe plany są?
Pozdr.
24 Kwi 2008, 22:08
Hehe,
LucaS pewnie wrzucą 24 grudnia jak pojawi się pierwsza gwiazdka na niebie

.
28 Kwi 2008, 15:28
destyny napisał(a):Hehe,
LucaS pewnie wrzucą 24 grudnia jak pojawi się pierwsza gwiazdka na niebie

.
Na gwiazdke

Destyny sie wygadal
28 Kwi 2008, 21:49
a tak na serio to przed przejściem proponuje wyłączyć forum zrobić kopie bazy i wgrać ją do trójki. Tak będzie prawda?
28 Kwi 2008, 22:28
banan napisał(a):a tak na serio to przed przejściem proponuje wyłączyć forum zrobić kopie bazy i wgrać ją do trójki. Tak będzie prawda?

A powaznie?
29 Kwi 2008, 07:52
Mirahz, daj bananowi dostęp do bazy, to za Ciebie to zrobi

tyle że moglibyśmy już nigdy nie wrócić

.