TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
siemensik cxt70 jest giciorek:) fajny wyswietlacz niezle bajery aparacik robi niezle fotki kamerka tez zdaje egzamin . ale wada jest to ze mozna nagrac tylko 30 s:/ hm a dodatki....?? kabelek usb do kompika firmy foof:( i najgorsze jest to ze niewykrywa mi telefony:( jesli by ktos znal przyczyne bede wdzeczny:)Poza tym telefonik niezly polecam wszystkim
A bym zapomnial:P niezla polifonia jest w telefoniku:) nawet zdarlem z kumpla troche dzwonkow:) dzeki irda:) i chcilbym wiecej ale jak .... jak niemoge nic z neta zedrzec:(
ja mam Nokie 3100 i mam podczeriwin aparta wbudowany nowe diody i nowa obudowe!!!Zrobiłem sobie mały tuning!!!:Di mam jeszcze nokie 6230i i przy tymm fonie nie bede robił bo jest zajebisty:DMuze mozna odtwarzac!!i wogole
Posiadam telefon Sagem MY X-6. A do tego niezbędne akcesoria: wbudowany modem, kabel RS-232, USB, IrDA, wbudowany aparat cyfrowy z funkcją zoom; wiadomości multimedialne; wymienne panele; melodie polifoniczne.
Moje nowe dziecko to muzyczna Nokia 3300
Cyfrowy player mp3 + radio, możliwość nagrywania z radia, karta pamięci, a najlepsze jest to, że mogę jako dzwonek i sygnał sms ustawić sobie dowolny kawałek MP3. Wypas.
ja mialem nec'a e616v mial wszystko od mp3 bo wbudowany modem internet 2 camery itp , sprzdałem ? - nie, zamienilem na motor, i jest świety spokoj z motoru mam 5 x więcej pozytku niż z tego telefonu !
Dobra niech bedzie : kozacki Sony cmd - J70. Jezeli chodzi o dodatki, to posiada kilkaset rysek na wyswietlaczu oraz obudowie plus slabo widoczny napis "SONY" .