TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Mam pytanei czy jestescie zadowolen z Motoroli E 398?? Jak jest z Bateria i ogolnie jak sie spisuje.
Aktualnie mam E 365 i jaknarazie jest ok... Podobno jeden z najlepszych telefonow Motoroli.
Ja aktualnie mam Motorole RAZR V3 Black. Telefon wygladaowo ladnyfunkcje ujda. Tylko ze czasami cos sie dzieje typu ze przychodiz jeden sms a dzwoni caly czas...
Aktualnie posiadam mobile phon'a Sony Ericsson T630
telefon ten spełnia wszystkie moje wymagania lecz szkoda, że nie posiada odtwarzacza Mp3 wtedy dopiero by mi się podobał. Krótki opis:
No u mnie to różnie było najpierw miałam alcatela ( juz nie pamiętam jakiego bo to styrrreasznie dawno było) wpadł mi pod tramwaj. Potem przerzuciłam sie na morotolke E395 hmmm ale ktoś się nią zainteresował i poszła.... Aktualnie mam Siemensa CXT65. Ciekawe co z tym się stanie.. buhahaa. A co do akcesoriów.. irda.
ja mam tylko nokię 6610, ale mi w zupełności wystarcza. Właściwie to wolałbym nie mieć komórki, ale bez telefonu bym "zginą".
Z akcesoriów to miałem kiedyś zestaw słuchawkowy, ale nie korzystałem z niego i sprzedałem.