TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Ja ci pomogę, wyslę Cie do psychiatry. jak mozna podsłuchiwać ludzi> Komunizm w tym krajuskonczył się już dosyć dawno, nieprawdaż?
Gdybym była twoją dziewczyną, to wiałabym od ciebie jak najdalej. Psychopaci postepują podobnie do Ciebie,pomyśl o tym co robisz, bo to jest żałosne.
czesc
program żeczywiscie dziala jak sie przed tym zainstaluje te biblioteki.ale co z tego ze dziala jak sie nie umiem nim obslugiwac??!!niech ktos da link do tego poradnika.plz
Pierwsze to jestem przeciwna wogole takim programom,ale mniejsza o to.
Przeginasz chlopaku i to strasznie,pisalam Ci dwa raz ze jest to co szukasz w tym temacie,wystarczy poszukac.teraz to juz 3 raz.
Jak nieznajdziesz to twoj problem,mam nadzieje ze nik ci wszystkiego pod nos podstawial nie bedzie i nic wiecej ci niepowiedza jak sam jestes tak leniwy.
trzeba byc slepym zeby tego nie znalesc.