Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
Wyślij odpowiedź

"podsłuchiwanie "rozmów na gg ??

04 Lut 2006, 18:36

witam
Jak w temacie czy jest program ktory to obsługuje czyli mozna np. obserwowac rozmowy swoich znajomych ??

04 Lut 2006, 18:52

Są takie programy, ale po co chcesz podsłuchiwać czyjeś rozmowy??

04 Lut 2006, 19:05

hmmm jesli sa to mogłbys mi podac... (jestem ciekawy czy moja dziewczyna mnie nie zdradza:)

04 Lut 2006, 19:24

zaufaj dziewczynie - to moja rada... programy do podsluchiwania owszem istnieje ale jesli posiadasz konnekta lub power gg nie dzialaja...chyba ze wymyslili cos nowego...;)

04 Lut 2006, 19:29

ale chce sie upewnic w 100 % ! Podacie mi czy nie jakiś program do tego ??

04 Lut 2006, 20:32

GGSpy + biblioteka WinPCab i musisz poczytać pożądny poradnik jak się tym obsługiwać bo to nie jest tak proste

04 Lut 2006, 21:21

szukałem cos o bibliotece WinPCapa ale za bardzo nie znalazłem,aha sciągnełem juz ten GGSpy i WinPcamp ale ten pierwszy cos niechce sie zainstalowac bo "nie moze znalesc składnika" ?? o co chodzi ?

Re: "podsłuchiwanie "rozmów na gg ??

05 Lut 2006, 00:42

Tedzikooo napisał(a):witam
Jak w temacie czy jest program ktory to obsługuje czyli mozna np. obserwowac rozmowy swoich znajomych ??

GGspy:
[strona nie jest już dostępna]
spróbuj stąd

05 Lut 2006, 13:19

wlasnie sciagnałem z tej strony ten program i on nie działa. W ogole sa jeszcze inne programy tego typu , słyszałem ze jest GGHack ale jego w ogole nie ma w necie?

05 Lut 2006, 15:00

a gdzie jest do tego poradnik

05 Lut 2006, 15:46

[strona nie jest już dostępna]

05 Lut 2006, 16:47

ludzie z tego co wyczytałem i sprawdziłem to GGSpy-2.97 nie działa pod system XP. GGHack wykrywa tylko hasła w gg a mi chodzi o podgladanie rozmów znajomych. Mam dostep do neta przez kablowke nie jestem w LAN jesli cos to zmieni...

05 Lut 2006, 17:39

No ja słyszałem ze takich programów pod windowsa wogóle nie ma. A jesli juz nawet sa to nie wiem po co :/
:? :?

Instaluje sobie gg zebym mógł sobie pogadac o róznych rzeczach a nie bac sie ze ktos to widzi...

Troche prywatnosci ludzie !!!!

Jesli ktos napisze tu linka do takiego programu to sciagnie go masa ludzi :x

05 Lut 2006, 19:56

wiem zycie jest okrutne...ale w koncu czy ktos mi pomorze??

06 Lut 2006, 18:46

Tedzikooo napisał(a):szukałem cos o bibliotece WinPCapa ale za bardzo nie znalazłem,aha sciągnełem juz ten GGSpy i WinPcamp ale ten pierwszy cos niechce sie zainstalowac bo "nie moze znalesc składnika" ?? o co chodzi ?

Najpierw trza zainstalować tą bibliotekę a dopiero potem ggspy,
ktoś tu gadał że ggspy nie działa pod xp pewnie że działa przynajmniej mi :)
Wyślij odpowiedź