Mogłem nie pisac tego postu wyzej.Mogłem obesc ten temat i napisac proktor zegnaj jednak tego nie zrobiłem. Ale nie ,moja wina ze taki jestem.
Co do wypowiedzi szanownego admina czyli "rumun" nie moja wina ,ze nie potrafiłes mi i proktorowi pomuc rozwiazac nasz konflikt a teraz on ma zamiar odesc. Nie wiem dlaczego wogóle jestes adminem tego forum gdyz nie potrafisz nawet takich spraw rozwiazac.Co do mojej pisowni to nie tylko ja popełniam błedy.
Podobnie jak robisz ty zwróce ci uwage na to iz skoro juz podejmujesz sie zwrócenia komus uwagi to nalezy podac jego przyczyne-jako administrator jednak sam tego nie zrobiłes i sa to bezpodstawne oskarżenia według mnie na błachy powód.Staram sie poprawnie pisac lecz jesli juz popełniam błedy w pisowni to dosc żadko.Na tym forum coraz czesciej spotykam sie z wypowiedziami na temat pisowni nie tylko mojej.Zobacz co doprowadziła sprzeczka miedzy mna , a proktorem ,a zaczeło sie m.in od niestosownej wypowiedzi proktora na temat mojej pisowni. Jest to chyba wystarczajacy przykład.
A tak wogóle kolego rumun skoro jestes adminem i sam zwraczasz innym uwage aby trzymali sie problemu dotyczacego w zadanym temacie, i odpowiadali wyłacznie na jego temat to wydaje mi sie ze sam powinnes przestrzegac ten tegulamin.A jesli nie podoba ci sie obrazek w moim podpisie to nie mój problem.Co do worda to z twojego postu wynika ,ze ty własnie tak robisz(bez obrazy)
Wszystkim tym, którzy mają problemy z pisownią polecam pisanie postów w wordzie... kopiuj/wklej.
Mogłes np: stworzyc nowy temat o tej tematyce zwiazana z ortografia a nie trzepiac sie wyłacznie Mnie.A mnie taka gadaka wkórza.Przedewszystkim dlatego ,ze istnieją osoby które popełniaja tych bledów znacznie wiecej lecz mimo to zwracasz sie z tym do Mnie.