Komunikaty związane ze stroną INSTALKI.pl oraz FORUM.
02 Lis 2008, 13:55
Ja proponuję w dziale MIcrosoft założyć subforum o nazwie Vista lub problemy z Vistą, ponieważ pojawia się coraz więcej tematów związanych z tym systemem.
02 Lis 2008, 14:38
Francuz napisał(a):Zaszła mała pomyłka miałem na myśli wygląd serwisu instalki.pl nie forum

Osobiście podoba mi się wygląd forum (pomarańcz, umm

) więc nie narzekam

Temat dotyczy tylko i wyłącznie zmian na forum. Takie propozycję proszę tutaj zamieszczać
01 Gru 2008, 19:36
Jakis czas temu zmiejszylem limit czasowy dot. wysylania kolejnych wiadomosci. Co do szybkiej odpowiedzi, to w przyszlosci pewnie cos bedzie modyfikowane (nie wiem kiedy). Niestety czasowo sie nie wyrabiamy. Na ta chwile musi to starczyc.
01 Gru 2008, 19:41
Instalowałem u siebie szybką odp. i w panelu admina są opcje co ma sie pojawić, a limit jeszcze jest za duży, teraz znów błąd
02 Gru 2008, 00:18
Obnizylem do mojego min. (to nie jest blad, tylko komunikat). Co do szybkiej odpowiedzi, to mamy inne skrypty, wiec to co masz w panelu administratora nie bardzo sie przeklada na to co ma administrator w panelu innego forum.
Mirahz napisał(a):Co do szybkiej odpowiedzi, to w przyszlosci pewnie cos bedzie modyfikowane (nie wiem kiedy). Niestety czasowo sie nie wyrabiamy. Na ta chwile musi to starczyc.
02 Gru 2008, 06:50
Masz racje, modyfikacji szybkiej odpowiedzi jest przynajmiej dwie, ja mam taka opcję i mówię nie wiedziałem że zainstlowaliście tą uboższą wersję
Jak dla mnie to kiedyś był komunikat teraz już est błąd gdyż uniemożliwia mi pracę poprzez jej spowalnianie
05 Gru 2008, 22:03
Witamy nowego moderatora -
JEDRKA 
Gratuluję!
05 Gru 2008, 22:11
Zmiany w
memberlist.php?mode=leaders jak rowniez w grupie Stali Bywalcy.
06 Gru 2008, 01:21
ja proponuje dodanie galerii
06 Gru 2008, 23:42
Bozz napisał(a):Witamy nowego moderatora -
JEDRKA 
Gratuluję!
Ja również gratuluję
20 Gru 2008, 21:12
Proponuję dodać nowe kategorie w raportowaniu postów, standardowe kategorie już nie wystarczają, przynajmiej mi
27 Gru 2008, 14:00
huber2t, też by się przydały, a jest to robota na maksimum 5 minut w panelu administracyjnym. Dziwie się, że nikt z administratorów o tym nie pomyślał.
27 Gru 2008, 20:11
fastman92 napisał(a):huber2t, też by się przydały, a jest to robota na maksimum 5 minut w panelu administracyjnym. Dziwie się, że nikt z administratorów o tym nie pomyślał.
Hmm... Z tego co sobie przypominam to za dużo postów nie raportowałeś (zero?), więc pewnie Tobie to najbardziej przeszkadza. Żadne forum nie jest doskonałe, z propozycji tutaj podawanych część zostanie wprowadzona, inne nie - to chyba oczywiste.
Co do nowych kategorii raportowania, jeśli huber2t'owi (który sporo raportuje) brakuje kategorii to jestem za dodaniem nowych.
28 Gru 2008, 12:30
Ja tylko proponuję
Gratulacje dla Palacio który się znalazł w grupie Stali bywalcy
29 Gru 2008, 14:53
Prosze umieszczac tylko i wylacznie propozycje dot. zmian na forum, bez zbednych kometarzy. Prosze nie pytac kiedy bedzie cos wdrozone, czy wogole bedzie i dlaczego tego nie ma.