Styl instalkowy - nie jest zły, ale nie jest też najlepszy bo oparty na domyślnym phpBB3. Widać, że duzo pracy zostało w niego włożone ale po głębszym przemyśleniu doszedłem do wniosku, że może trochę zniechęcać i przydałby się jakiś alternatywny, ale nie taki jak ten, który teraz jest jako drugi, ale inny - kiedyś dałem linki do dwóch bardzo fajnych wg mnie stylów (z kolorami pomarańczowymi w granicach zdrowego rozsądku).
Przydałoby sie kilka dodatkowych modów: Szybka Odpowiedź, ShoutBox [tak, wiem - było wielokrotnie ten temat maglowany ale skoro jest oficjalny temat do propozycji zmian to warto jeszcze raz wspomnieć. Nie ma tylko jednego MOD'a SB, są też inne jak AJAX Chat - bardziej dopracowane], Cytowanie selektywne, Możliwośc usuwania własnych postów dopóki nikt nie odpisze (gdy ktoś już odpisze taka funkcja znika), Łączenie postów gdy ktoś napisze swoj post pod swoim innych postem [znane z by przemo], RSS [każdy temat miałby swój kanał RSS tworzony automatycznie przy tworzeniu tematu], tag [youtube], Statystyki, powitalna wiadomość PW podczas pierwszego logowania po rejestracji.
Ciekawi mnie czy istnieje taki MOD z podziękowaniami, tzn. Nie wyświetlało by się nigdzie publicznie, że ktoś podziękował komuś (nie takie cos jak pochwały) tylko wysyłała by się wiadomość PW do tego, któremu dziekujemy z tekstem dziękowalnym. Bardzo miłe byłoby to i nikt by nie wiedział o takich dziękowaniach oprócz tego kto podziękował i tego który dostał podziękowanie. Wystarczyłyby 2-3 kliknięcia i wysłalibysmy do kogoś PW z podziękowaniem [tekst podziękowania byłby automatycznie ustawiony przez adminów w PA].
Zdaje sobie tego sprawę, że nie każda z moich propozycji wejdzie w życie. Jeśli w ogóle któraś wejdzie to będzie sukces. Mirahz i rumun macie mało wolnego czasu co można wywnioskować stąd, że instalki.pl to nie jedyny wasz projekt. Dlatego ja bym proponował dać komuś zaufanemu z moderatorów range admina i osobne konto FTP z ograniczeniami dla serwera na którym jest forum. Po co? Po to aby miał możliwość samemu wgrywać nowe mody i je odpowiednio konfigurować. Na pewno wtedy nowe mody byłyby wgrywane o wiele szybciej. Duże ryzyko jest dawać komuś dostęp do takich rzeczy dlatego to wasza sprawa kogo weźmiecie ale naprawdę przydałaby się taka osoba z dużą ilością czasu i chęci.
Jak coś mi jeszcze przyjdzie do głowy to napiszę.
Pozdrawiam
Było, minęło...