03 Paź 2008, 00:20
[strona nie jest już dostępna]

03 Paź 2008, 06:58
pavko89 napisał(a):odnośnie postu Lucasa wg. mnie śmieszne by było żeby tak wielki portal jechał na darmowe skórce,
 Dawać vB albo IPB
 Dawać vB albo IPB   

03 Paź 2008, 13:40
pavko89 napisał(a):
No i jeszcze proponowałbym wrzucić trochę na luz
 Co do skorki, to rowniez chcialbym, zeby byla oryginalna... Te projekty ktore podal LucaS sa dla mnie niestety slabe i widzialem je na roznych forach
 Co do skorki, to rowniez chcialbym, zeby byla oryginalna... Te projekty ktore podal LucaS sa dla mnie niestety slabe i widzialem je na roznych forach  Kiedys o nich myslalem, ale to bylo dawno
 Kiedys o nich myslalem, ale to bylo dawno  

03 Paź 2008, 22:39
LucaS napisał(a):pavko89 napisał(a):odnośnie postu Lucasa wg. mnie śmieszne by było żeby tak wielki portal jechał na darmowe skórce,
To samo można by powiedzieć o skrypcie. Też darmowy - kurde wstyd normalnieDawać vB albo IPB

05 Paź 2008, 21:56
 (lubię być oficjalny)
 (lubię być oficjalny)

06 Paź 2008, 19:00
-ta funckja istnieje tyle, że nikt nie jest aż tak nadgorliwy aby oby odrazu banować.gringo napisał(a):Bany i usunięcia kont użytkowników którzy mają "sieczkę w głowię" tzn. piszą głupoty i dostają ostrzeżenia załóżmy 5 ostrzeżeń i blokada konta na tydzień.
-aleś Ty agresywny, a może ktoś by chciał nowe mebelki od jakiegoś użytkownikagringo napisał(a):I oczywiście najważniejsze z rzeczy poszerzenie kategorii o "kupię" i "sprzedam" ale tylko ogłoszenia związane z komputerami. Pewnie niektórzy z was się na to nie zgodzą tłumacząc się tym że będą tam głupoty wypisywanie w stylu "sprzedam meble" wtedy usunięcie oferty i ostrzeżenie albo ban dla użytkownika.
 Nie tylko komputerami świat żyje.
 Nie tylko komputerami świat żyje.  Co do podgrup "kupie" "sprzedam" jestem za
 Co do podgrup "kupie" "sprzedam" jestem za  

07 Paź 2008, 16:34
gringo napisał(a):No cóż ja zaproponuje tak jak większość osób które tu pisały wrócić do starego wyglądu forum, było ciekawsze.
Wrócić do pochwał i ostrzeżeń. Bardzo dobra rzecz ponieważ wiadomo kto ci na post odpowiada "idiota" za przeproszeniem czy fachowiec który zna się na rzeczy.
Nowe rangi też fajna rzecz, taka nagroda dla aktywnych.
Bany i usunięcia kont użytkowników którzy mają "sieczkę w głowię" tzn. piszą głupoty i dostają ostrzeżenia załóżmy 5 ostrzeżeń i blokada konta na tydzień.
Więcej konkursów niekoniecznie za nagrody materialne w prawdziwym życiu. Mogą być za np. Jakiś baner który będą widzieli inni użytkownicy.
I oczywiście najważniejsze z rzeczy poszerzenie kategorii o "kupię" i "sprzedam" ale tylko ogłoszenia związane z komputerami. Pewnie niektórzy z was się na to nie zgodzą tłumacząc się tym że będą tam głupoty wypisywanie w stylu "sprzedam meble" wtedy usunięcie oferty i ostrzeżenie albo ban dla użytkownika.
Mam nadzieję że wprowadzicie choć 1 zmianę i będzie dobrze.
Pozdrawiam Gringo(lubię być oficjalny)
 "Panel użytkownika"
 "Panel użytkownika"  "Preferencje forum"
 "Preferencje forum"  "Mój styl Forum:"
 "Mój styl Forum:"  "subsilver2".
 "subsilver2". Natomiast ostrzezenia nie sa wyswietlane. Co do pochwal to rozne sa opinie na ten temat.
 Natomiast ostrzezenia nie sa wyswietlane. Co do pochwal to rozne sa opinie na ten temat.07 Paź 2008, 19:56
Mirahz napisał(a):Mysle, ze gdy dzial bedzie mial wieksze zainteresowanie, to wtedy zrobimy podzial.

11 Paź 2008, 00:18
13 Paź 2008, 23:09

14 Paź 2008, 13:14
 I tak za duzo informacji jest widocznych.
 I tak za duzo informacji jest widocznych.

14 Paź 2008, 17:33
14 Paź 2008, 17:37
mateusz x man napisał(a):W związku z wprowadzeniem pochwał, proponował bym zakaz umieszczania u podpisach próśb o plusy ("Pomogłem??? Daj plus"; itp.), jak to miało miejsce wcześniej.
14 Paź 2008, 17:39
14 Paź 2008, 17:41
mateusz x man napisał(a):To jest tak jak by ktoś się upominał o plusa, za to że pomógł.
PS. O co chodzi z tym -->"Autor postu dostał z płaskiego."